Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
Merge cam asa: 300 de euro la dr ginecolog (banii se dau dupa); 3 milioane la anestezist (banii se dau inainte)+bani pt dr neonatolog+bani pt asistente.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 ma duc ca mielul la taiere, asta e! ce-o fi o fi! ziceti-mi va rog, voi cat ati dat la cezariana? sau cat intentionati sa dati? si se da inainte sau dupa operatie? ce fel de anestezie se face? eu o sa nasc la CFR2 sunt pe din-afara rau de tot cu chestiile astea. daca stiam ca nasc normal nu m-au prea interesat detaliile astea! Ioana 37+ cu AMR 3 SAPTAMĀNI bebe Carol Ioan album Webshots |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 6 zile
mimika spune:
Felicitari alinus!!
Pup Doris Maria 
Moni, am vazut si eu poze cu atomixul tau iubit. Mare realizare
Cum sta el intr-o poza cu mana ridicata in dreptul fetei, asa stau si ai mei, inca din burtica. Cat despre frisoane, eu am avut in maternitate, de vreo 2 ori, chiar ma speriasem. Tot asa, fara febra. Eu am pus tot pe seama oboselii, ca eram foooarte nedormita. Dar a trecut.
Cat despre colici, eu le dau Debridat si Bonisan. Mai oracaie si se mai chircesc, insa nu am parte de istericale. Banuiesc ca asta inseamna ca isi fac efectul medicamentele.Cacuta e portocalie cu niste grauncioare prin ea, am citit ca e OK asa. Le place maxim sa stea pe burta noastra. Uneori, cand nu adorm (dar nici nu plang, stau cu ochii pe pereti), ii pun pe perna minune, la san. De obicei trag de vreo 2 ori si adorm. Cred ca se simt tare bine asa: e cald, papica la indemana, se simt in siguranta si ii ia somnul. Ai mei fac kk in general in timp ce mananca. Dar nu ii deranjeaza prea tare si adorm cu kk la fund, ii schimb cand se trezesc. Zilele astea atingem si noi ametitoarea greutate de 3 kile
Ieri Luca avea 2830 grame. Si am iesit din spital cu 1980g pe 10 august. Iar Matei avea 2680 g de la 1900g. Si la mine functioneaza tinutul pe brat, cum au explicat fetele, daca sunt mai maraiti. Eu pun unul pe piept si unul pe brat sau amandoi pe piept, dar in curand nu mai tine smecheria.
Eu sunt "botezata" cu pipi in fiecare zi de cateva ori. Ii schimb pe paturici absorbante de la Happy, dar tzutzuroiul lor gaseste intotdeauna zone neacoperite.
_
Alte chestii folositoare (sper). Daca vreti sa stocati lapticul, recipientele speciale de stocare sunt cam scumpe. Eu stochez in recipiente de urocultura, ieftine si sterile.Tot un recipient de asta imi pun in dretul sanului "in asteptare" in timp ce este celalalt "folosit". Recuperez in felul asta cam 20-30 ml care altfel s-ar pierde.
Le-am sterilizat apoi in aparatul electric si a fost OK, le pot refolosi.
In final, dar nu in ultimul rand, sa ridic niste
pentru fetele care urmeaza sa nasca.
hi5
poze
suede spune:
N-ai pentru ce...
33+
| citat din mesajul lui anomis28 NelaM, eu am aytentie pentru detalii Suede, multumesc frumos ![]() ![]() Mangulico, yupiii, imediiat se face 12.... ura ura ura ![]() ![]() ![]() Aida, cum te mai simti? la cat mergi la nenea doftorul? ![]() ![]() ![]() 36+ |
alex25 spune:
Miha, te-am trecut la programari dar nu am apucat sa vad si ora, iar acum stau cuminte sa intre fetele sa faca capitol ca mie nu imi iese, te trec dupa complet!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Ellenuta spune:
intru sa fac capitol nou, dA??
nu am citit din urma ..
alex intri tu dupa mine sa adaugi ce trebuie?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta intru sa fac capitol nou, dA?? nu am citit din urma .. alex intri tu dupa mine sa adaugi ce trebuie? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Nu mai e decat ora la cezariana lu' MIha, atat!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

suede spune:
Eu nici nu le mai bag in seama,deja m-am obisnuit cu ele![]()
| citat din mesajul lui ionika Raluk, te rog sa imi spui si mie un remediu naturist pentru edeme de sarcina! ![]() Am inceput sa ma umflu...Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 36+ |
cristina_ana spune:
Miha, pe mine m-a programat la ora 10 la cezariana! Deci o sa fii prima!
Ce dulce a fost Laura cu bomboanele de ziua ei!!! Da' lasa, ca pentru tine e mai bine, mai reduci din cheltuieli!![]()
Si cu naserea, offf, ce as mai fi nascut si eu natural. Eu sincera sa fiu asteptam asa, in sinea mea, sa ma convinga doctorita sa nasc normal, sa ma asigure ca nu o sa mai raman cu ruptura de perineu, etc. Dar probabil ca ei prefera cezarienele, sunt programate si au mai putina bataie de cap. Acum asta e, m-am obisnuit cu gandul si cred totusi ca asa e cel mai bine pentru mine.
Ioana, si eu cred ca doctorul tau a gasit scuze ca sa iti faca cezariana. Probabil nu vrea sa piarda spaga! Si cu banii iar m-am enervat. Ar trebui sa ii dai atit cat ai, nu sa te imprumuti pentru asta! Oricum, banii se dau dupa nastere, asa ca si daca nu ii convine suma nu mai are ce sa faca! Dar te inteleg ca nu vrei sa nasti cu medicul de garda!
Anco, tu la ce ora esti programata luni?
Mai, dar Lucia noastra chiar nu mai are ochi decat pentru sot!!!!
Dar noi o iertam, ca prea a fost singurica atita timp, merita si ea ceva rasfat acum, pe ultima suta de metri!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

Andrei (5 ani) si