Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
heheheeee , ar fi ceva sa ne inghesuim toate luni
sa se cunoasca ca este septembrie
, dar nu prea cred ca am norocul sa scap atat de repede
parca vad ca ma tine pana in 15 ...
danutza ma bucur din suflet ca ai rezolvat cu trombocitele si ai gasit hematolog bun
, uite sa o indrumi si pe uve sa scape si ea de stres 
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
legat de frisoanele dupa nastere.
Si eu am avut de cateva ori si am inteles ca din cauza fe scazut. Eu am tenul alb dar devenise cadaveric aproape si pediatra cand m-a vazut mi-a prescris imediat niste fiole care m-au pus pe picioare ... si eu mergeamcu Emma prin soare cu cezariana cu cu Emma in cos 
bine naibii ca nu am cazut pe strada ...
Mare grija 
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
salutare fetele
se vede ca e ultima suta pentru mine. nu-mi mai vad capul de treburi. sa las totul pregatit. acum nu mai vreau sa fac nimic. am decretat: STAU CU VOI PE FORUM! asta pana isi face iar cumnata timp sa vina sa-mi faca mancare, ca saptamana trecuta am asteptat-o pana 3 stiti voi...

sper ca azi vine...oricum am mancat acum ceva ca sa nu mor de foame intre timp.
deci sa ne intelegem, chiar toate ne inghesuim luni?pai cine sa mai transmita in direct si cine sa mai citeasca daca avem trebi importante?![]()
tre sa intru sa schimb semnatura!!!

anco
37+
???? si 
poze
LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Scot si eu agitatele pentru Diana Ralu Danadam ![]() ![]() .Si pentru bebeii noi veniti sa fie sanatosi si papaciosi.Eu ma simt cam rau azi de aseara am avut trei scaune si as sta continuu pe toaleta sa nu radeti dar ma doare in fund burta nu ma doare doar spatele.Chestia nasoala e ca sunt singura acasa iar sotul lucreaza la 100 km de aici deci slabe sanse sa vina la mine intr-un timp record ![]() .Nu stiu ce sa fac sa treaca senzatia asta nasoala ca ma dispera![]() .Voi stiti ceva remedii?Iar bebeluta este mai agitata ca niciodata da din cracute de -mi vine sa vomit.Dar daca misca inseamna ca nu nasc, asai?Ca cica sta mai calma cand vine momentul ala mare, nu? +35 cu Stefania Gabrielapoze burtika |
stai cuminte in pat, cu un no-spa poate trece

anco
38+
???? si 
poze
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Oare ce o face Anco?...sper ca totul e ok,telu' l-am verificat si n-am primit nimic My family Poze cu noi ![]() hi,hi, v-am zis ce am facut, de toate pe acasa. n-am nimic, mary, te anunt obligatoriu daca e ceva. _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |

anco
38+
???? si 
poze
anco spune:
mama ce bebe fain ai monica!!!
aida, abia astept sa aflu si eu ce iti zice medicul asta al tau de 100 euro 

anco
38+
???? si 
poze
Ioanna81 spune:
ce mai ziceti voi fetelor?!??! monica ai un bebel frumos foc. sa-ti traiasca!
ajutati-ma va rog cu un sfat sau cu o experienta ca deja nu mai stiu ce sa fac. v-am zis deja ca m_a chemat la control pe 13 septembrie sia zis sa iau si bagaj. ea vrea sa fac cezariana in primul rand pentru ca pe 18 pleaca din tara (DPN-ul meu 21 sept) si mai zice ca as fi mica in bazin. eu ce fac? fac cezariana? daca e prea devreme? pe de alta parte ce ma fac daca ma apuca dupa ce pleaca ea? cine ma mai naste pe mine? ca in garda parca nu m-as duce ca nu se uita la tine de nici un fel. ma gandesc ca, chiar daca imi va recomanda alt medic, ala nu se va omori foarte tare cu mine ca nu sunt pacienta lui!

evident ca mai am o problema. nu am bani pentru cezariana!!!!
ca nici nu ma asteptam sa trebuiasca sa fac operatie si nici nu credeam ca va fi asa devreme. 

ce ma fac eu?!?!? 
Ioana
37+ cu
AMR 3 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
selen80 spune:
buna!
Bun venit pe lume celor trei printese Doris Maria, Natalia si Elisa Ioana, sa fiti sanatoase si fericite si felicitari mamicilor!
si 
pt Ralu, Diana, Dana si Anamaria
Monica bine ai revenit acasa, Atomix e un scump (mie mi se pare ca seamana putin cu Ebru
...poate din cauza fatzucilor pe care le are in poze, cam asa se stramba si a mea
)
Roxxy eu m-am deranjat la stomac vineri, nu f rau, cateva crampe si mi-a trecut repede, iar sambata la 4 dimineatza mi s-a rupt apa
asa ca...E UN SEMN! uite niste
de la mine asa, preventiv, in caz ca nu mai reusesc sa intru
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
mary_07 spune:
Sunt "mommy of 2 boys"![]()
![]()
![]()

Ioana,nush ce sa te sfatuiesc sa faci
,dar sa stii ca orice decizie ai lua,si de-ar fi sa nasti in 13,pt bb e ok...va avea 39 de sapt fara 3 zile. Ai mei amandoi s-au nascut la 38 de sapt si n-au fost deloc probleme
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
angelli spune:
Aida, eu am fost ieri la tata Olaru si am staaaaaaaaaat! Pe mine m-a trimis cu proba de col la Bioclinica,sa vedem ce mai iese.
Bebe are cam 2.600 si mai sta.Cam atat ca el nu e vorbaret dar nici nu imi trebuie sa imi spuna decat ca e bine.Succes!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis