Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Cred ca m-au luat si pe mine depresiile si starea de nervozitate de final, dar nu pot sa nu spun: referitor la analizele Danutzei, eu am cam aceleasi probleme ca si ea, astept ultimele rezultate...si parerea mea personala este ca una e sa incurajam pe cineva si alta e sa spunem ca dr care ii urmareste sarcina este nebun si incompetent Sunt probleme care pot aparea pe neasteptate, cel mai bine e sa fie cunoscute din timp si urmarite, sunt de parere ca niciun dr nu e nebun(si nu imi plac dr-l-am si schimbat pe al meu fiindca era prea prapastios pt mine) sa puna in pericol mama si copilul; poti sa ceri alte pareri, dar la final de sarcina cred ca cel mai bine e sa ti se cunoasca toate problemele-o sa fie nastere normala, asta e cea mai sigura solutie. Eu ce sa mai spun ca fetita are si cordonul in jurul gatului si atunci daca e prea strans vor trebui sa faca cezariana??? In speranta ca acceptati si punctul meu de vedere, ![]() 34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob |
Buna fetelor
Am intrar rapid caci nu prea mai am voie la calc, ci mai mult in pat (sa nu nasc inca).
Apropos de dr,. eu m-am inteles ok cu dr. care mi-a urtmarit sarcina pana ieri cand m-a lasat balta fara tratament, solutii...nimic. De competenta eu zic ca este, dar cred ca nu pune suficient suflet sau nu e interesata cu adevarat sa rezolve probleme.
Dr. de la Elias m-a primit, dracul nu e asa negru la genul ca se face tratament (deja mi-a dat si l-am inceput), azi am fost si la hematologie la milioane de analize si astept telefonic rezultate preliminare pt. definitivarea tratamentului.
Ceea ce am aflat ieri si azi e ca da, exista tratament chiar si pe perioada sarcinii si trombocitele se pot creste si celelalte ameliora astfeln incat, conform medicilor , in 1-2 sapt. maxim sa pot naste cum vreau (cu epidurala sau cezariana) fara probleme, urmand ca restul problemelor mele sa se rezolve dupa nastere.
Referitor la schimbatul dr., sunt de acord ca nu e recomandat. Dar, in situatia mea, tinand cont ca pana acum 2 zile, toate analizele facute in sarcina au fost ok si ca nu exista "un istoric medical" in adevaratul sens al cuvantului, dar mai ales tinand cont ca la primele probleme - acestea cu ficatul de acum 2 zile, dr. care imi urmarise sarcina 8 luni mi-a zis doar cat de mari sunt riscurile fara sa-mi dea tratament, sugestii, trimiteri...ceva...orice, ci doar sa revin pt alte analize in sapt. 40!!!, eu zic ca in acest caz e bine sa cauti alte pareri si sa-ti schimbi dr.cu unul mai implicat si mai interesat de sanatatea ta.
Eu acum am intrat intr-unh program de stat mult in pat si facut investigatii/ecografii abdominale/tratamente dar ma simt de un milion de ori mai bine osihic decat ieri cand nu faceam nimic si asteptam sa vina 15 sept. Va multumesc pt. gandurile bune. O sa va mai citesc cand pot intra. Nasteri usoare zilele ce urmeaza! ,multi pupici. Felicitari mamicilor ralucapaun, claucia si alecsxa0208 pt. fetitele lor!
Dana
37+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 2-3 saptamani
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Scot si eu agitatele pentru Diana Ralu Danadam

.Si pentru bebeii noi veniti sa fie sanatosi si papaciosi.
Eu ma simt cam rau azi de aseara am avut trei scaune si as sta continuu pe toaleta sa nu radeti dar ma doare in fund burta nu ma doare doar spatele.Chestia nasoala e ca sunt singura acasa iar sotul lucreaza la 100 km de aici deci slabe sanse sa vina la mine intr-un timp record
.Nu stiu ce sa fac sa treaca senzatia asta nasoala ca ma dispera
.Voi stiti ceva remedii?Iar bebeluta este mai agitata ca niciodata da din cracute de -mi vine sa vomit.Dar daca misca inseamna ca nu nasc, asai?Ca cica sta mai calma cand vine momentul ala mare, nu?
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Danuta1979 spune:
Aaa..am uitat sa va spun ca dr. hematoloaga a zis ca fct de nrt. de trombocite poate sugera scoaterea rapida a copilului (ca se considera la termen si are 3150g)si apoi rezolvarea mea. Sa vedem. Va tin la curent. Pupici si sanatate multa!
Oricum, Raluk, am nr. tau si te anunt daca e ceva.
Dana
37+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 2-3 saptamani
diamar78 spune:
Ce frumusete de baiat ai putut sa faci Monica. Si e dolofanior, pare mare in poze. Sa aveti parte numai de bucurii de acum inainte.
Aida draga, tu dai pe o consultatie cat o sa dau eu la dr in caz de nastere naturala. Te asteptam cu vesti de la dr.
Cum de nu a dat Ralu niciun semn ca daca avea programata cezariana sigur a nascut.
36+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Emy10 spune:
Monica ce grasun frumos ai tu acolo 

Sa va umple viata de bucurie! 
Danuta ai grija de tine! Stai cumintica in pat!
Roxxy ma alatur si eu tie deranjamentului stomacal
Oricum mie doctorul mi-a mai dat maxim o saptamana pana la nastere!!!
38+ cu 
Eva
Roxxy80 spune:
Cristina, eu nu am nici un alt simptom si vad ca deja mi-e mai bine si cu stomacul. Pot doar sa va spun ca dimineata aveam tensiunea 8,5 si intr-adevar puiul misca mai putin decat de obicei, dar misca. Aseara am avut cateva contractii dureroare pt ca am fost in parc si m-a facut un tatic sa rad cum cred ca nu am mai ras de vreun an de zile
.
Maine merg oricum la control. Sper sa mai rezist pana pe 10 sau daca sunt de nastere sa ma apuce maine cand merg la doctor
.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 7 zile
mary_07 spune:
Alex,te rog daca poti,sa modifici in lista ora, Razvi e nascut la 15.25 si a avut Apgar 9. Ms mult
Roxxy,iti tinem pumnii pe maine la nenea dr.

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB DORIS MARIA

FELICITARI MAMI ALINUS_25
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Roxxy80 spune:
Multumesc mult
. M-as simti asa de linistita sa ma opreasca la spital maine. Teama mea cea mai mare e sa nu ma apuce noaptea. E destul de nasol pt ca trebuie sa-i chem pe ai mei sa stea cu Matei, piticul simte imediat cum nu mai suntem eu si cu tati in camera. As pleca cu inima incarcata la spital. Offf....cate ganduri imi fac si eu.
| citat din mesajul lui mary_07 Alex,te rog daca poti,sa modifici in lista ora, Razvi e nascut la 15.25 si a avut Apgar 9. Ms mult ![]() Roxxy,iti tinem pumnii pe maine la nenea dr. ![]() ![]() ![]() My family Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 6 zile
alex25 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Alex,te rog daca poti,sa modifici in lista ora, Razvi e nascut la 15.25 si a avut Apgar 9. Ms mult ![]() Roxxy,iti tinem pumnii pe maine la nenea dr. ![]() ![]() ![]() My family Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Cu cea mai mare placere, o sa mai intru un pic mai tarziu, ca abia am iesit dupa ce am adaugat bbeii...

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt