Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 15
MangaGirl spune:
un articol interesant despre medicamente si laptele matern.
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
AMR 1 JUMATATE DE ZI DE MUNCA!!! 
anomis28 spune:
NelaM, eu am aytentie pentru detalii
, pe care le cizelez cu pila![]()
.
Suede, multumesc frumos 

Mangulico, yupiii, imediiat se face 12.... ura ura ura

Aida, cum te mai simti? la cat mergi la nenea doftorul? 

36+
NelaM spune:
Anamaria,
cum esti azi, cum te simti asa, pe ultima suta de metri?
Aida, pai nu trebuia sa fii la controale acuma? Parca azi stabiliti si data, daca am inteles eu bine, nu? 
Anomis copilas, ma dai gata!

Techila, sper ca Stefanel al tau sa isi revina si sa nu aiba de fapt colici deloc, poate a fost ceva numai trecator si nu e nevoie sa ii dai tratament medicamentos.
Cine mai stie de Mihaela din Japonia? Sabina, am vazut ca mai arunci un ochi, ne spui cand naste si Mihaela, da? Ca am vazut due date tare curand, zilele astea, parca pe 6.
Multam
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
aidaciolac spune:
mangulico inca cateva ore fato
si gata subjugarea
Eu am fost la masa ... merg la control la 15:15 ca la particular ma cheama sa ii mai dau aproape 100 euro
, dar sa vedem , sper sa fie toate ok , parca si eu ma simt azi ok . Mama a zis la husband sa nu mai plece ca patesc ceva
cum pleaca ... ![]()
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac mangulico inca cateva ore fato si gata subjugarea Eu am fost la masa ... merg la control la 15:15 ca la particular ma cheama sa ii mai dau aproape 100 euro , dar sa vedem , sper sa fie toate ok , parca si eu ma simt azi ok . Mama a zis la husband sa nu mai plece ca patesc ceva Aida ... 37+ AMR max 11 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Pai da, asa e cum zice mama, sa nu mai plece husbandul de-acuma.. ca e cam gata, ne apropiem.

Doamne, da' ce iti face de 100EUR?? Foarte scump mi se pare

, dar parca ai zis tu ca e renumit medicul, poate de aia.Iti tin pumnii sa fie bine, sa te intorci cu vesti bune.
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
aidaciolac spune:
Un tip zboara cu balonul admirand peisajul rural pe care-l survoleaza. La un moment dat isi da seama ca s-a ratacit si observand un om dedesubt coboara balonul sa-l intrebe unde se afla.
"Nu te supara, am si eu nevoie de ajutorul tau. Trebuie sa ma intalnesc cu un prieten intr-o jumatate de ora si nu stiu unde sunt."
"Cu placere: te afli la bordul unui balon, la 10m deasupra solului,coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordica si 63 de grade longitudine estica."
La care tipul din balon nervos zice:
"Cu singuranta esti inginer!"
"Ai dreptate, cum ti-ai dat seama?"
"Pai foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar nu-mi rezolva problema, n-am nici cea mai mica idee ce sa fac cu informatiile primite, si sunt in continuare la fel de ratacit ca si inainte."
Si inginerul:
"Tu cu siguranta esti manager!"
"Ai dreptate, de unde stii?"
"Pai e si mai simplu: Habar nu ai unde esti si nici incotro te indrepti.
Ai facut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o tii, si mai mult, te bazezi pe mine sa-ti rezolv problema. Rezultatul e ca esti tot in rahatul in care erai si inainte de a te intalni cu mine, numai ca acum e vina mea!"
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anamaria1979 spune:
NelaM, Anomis28 dat fiind ca maine este DDay binenteles ca nu am stare, fac mancare, mi-am scos rufe la calcat si m-am trezit cu o energie uluitoare. Am pus la incarcat toate telefoanele, bateriile ptr aparatul foto si cam atat.
In rest toate bune si frumoase la noi. Sper sa apuc sa fac si o baita mai incolo sa fiu totusi prezentabila la doctora.
+ 39,
Cristian Alexandru
monica_dicut spune:
POZICI CU BEBE
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
cristina_ana spune:
Neata fetelor!
Am primit mesaj de la Miha, e la spital,i-au facut analizele si eco, si acum asteapta sa decida medicul ei cu seful sectiei daca o opresc sa nasca azi sau nu.
I-am zis ca stau cu ochii pe telefon si cu agitatele pregatite de dans si cantec!
Aida,
??!!!! Asa de mult dai tu la o consultatie????? 100 EUR??? Asteptam sa vii cu vesti de la foarte bine in sus!
Nela, felicitari pentru noua casuta!!! Sa fiti fericiti in ea toti 3! Eu tocmai am trecut prin experienta unei mutari si stiu ca nu e tocmai momentul potrivit, dar asta e, o scoateti voi cumva la capat si cu asta, ai doar mare gija la efort, ca stiu cum e, chiar daca zici ca nu faci nimic, tot mai scapa cate ceva!
Monica, asa e, o sa inceapa cea mai frumoasa etapa din viata voastra de pana acum! Sa nu te mai gandesti la ce a fost rau, DD v-a dat o minune care o sa va faca sa uitati de tot raul din trecut!
Sper ca a luat Danuta legatura cu tine. Ei ii iesisera analizele de coagulare f.f.f prost, in sensul ca nu i se coaguleaza sangele si nu pot sa ii faca nici cezariana, nici epidurala, si nici nasterea naturala nu e sigura. Era foarte speriata ieri. Ma gandeam ca ai putea sa ii recomanzi un hematolog bun care sa o ajute!
Mangulico, azi e ultima zi de lucru!!!! Yuhuuuu!!!! Ce viata pe tine de azi-incolo! Sa profiti la maxim de saptamanile ramase pana la nastere, sa te relaxezi si sa te incarci cu forte proaspete pentru ce urmeaza!
Ellenuta, daca tu vrei sa dai din sani jos, da la mine, ca primesc cu cea mai mare placere!
Acuma lasand gluma la o parte, daca tu vrei operatii estetice, sa nu te lasi, mie mi se pare extrem de important sa fim impacate cu noi insine, sa nu avem compleze fizice de nici un fel, indiferent de ce zic altii!!!! Mor cand aud pe unii zicand ca ce vrem, asta e soarta femeilor dupa ce nasc, sau mai stiu eu ce aberatii!!!! Sa nu te lasi influentata de nimeni, doar tu stii ce este mai bine pentru tine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE