Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut POZICI CU BEBE |

extraordinar 
si mama se bucura si te pupa
oricum ma tot intreaba de tine de ceva timp Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
Buna,
Monica, sa va bucurati de baietelul vostru, e superb somnorila!
Fetelor care nasteti astazi, sa aveti nasteri usoare va doresc si bebei sanatosi!
35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
monica_dicut spune:
Pai cris prostia e ca si la mine cu tot tratamentul era sa o patesc si sa raman fara uter pentru ca nu mi se inchideau vasele de sange si se rupeau, a fost naspa, ideea e ca se asteptau si au putut actiona cum trebuie. DAnutza ar trebui sa mearga la FUndeni la Uscateasca eventual, din pacate doctora mea este in concediu si vine la sfarsitul lunii. EU ma duc pe 28 la ea din nou.
Fug ca s-a trezit bebe. Sa ma sune daca vrea info.
Pup
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
aidaciolac spune:
nu mah , aproape 100 de euro , mai exact 320 lei , dar de data asta o sa imi ia si proba de col si mai ceva analize , asa ca daca se mai adauga inca 260 lei pe langa aia 320 nici nu ma mai mir ... no coment
imediat trebuie sa ma pregatesc ![]()
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
cristina_ana spune:
Vai, Monica, ce minunatie ai tu acolo!!!
E demential cum dormea el cu mana pe fatza, sau cum se stramba in somn!!!
Dar ochii!!!!!???? Cum sunt ochii??!!!!!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
ionika spune:
Monica, ce frumusete ai tu acolo! Sa va bucurati de el, grasunelul lu' mama, iti vine sa il papi!
Maria Manga, suuuper, ultima zi de servici!

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+
Roxxy80 spune:
E o dulceata de copil, un grasunel de-ti vine sa-l rontai tot. Sa va traiasca.
| citat din mesajul lui monica_dicut POZICI CU BEBE Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri ![]() Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 7 zile
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac nu mah , aproape 100 de euro , mai exact 320 lei , dar de data asta o sa imi ia si proba de col si mai ceva analize , asa ca daca se mai adauga inca 260 lei pe langa aia 320 nici nu ma mai mir ... no coment imediat trebuie sa ma pregatesc Aida ... 37+ AMR max 11 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
O gramada de bani, dar lasa sa fie bine! Bafta si vesti bune, ce putin mai ai...

35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
NelaM spune:
Anamaria, super fain! Energia asta de acuma e tare buna, mai odihneste-te un picut insa, sa fii odihnita si cu forte proaspete pentru Cristian!
Sigur ca o sa apuci si baita, sa te relaxezi, sa iti faci din aceaa cu multa spuma si lumanarele parfumate, daca poti. O sa iti prinda tare bine.
Sunt sigura ca maine totul o sa fie bine. La ce ora este programata cezariana, ca nu mai stiu?
Iti tinem pumnii oricum! 
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
ionika spune:
Raluk, te rog sa imi spui si mie un remediu naturist pentru edeme de sarcina!
Am inceput sa ma umflu...
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+