Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
Merci mult!
Si mie imi place foarte mult Mihnea si nu are corespondenta la feminin.Initial eram in dilema,intre Mihnea si Rares,dar a castigat Mihnea
Cat despre Costin,desi nu se mai poarta,e numele nasului...si cum pe mine ma mai cheama si Elena,mi s-a parut interesant sa ne serbam ziua onomastica impreuna
.
Si cum el se va naste in octombrie,e bine sa mai aiba si alta zi la jumatatea anului (zic eu).![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Unombun, tine aproape, ca e mai fun, eu ma simt mai bine la o sueta cu fetele si mai scrieRaluk16, cu alagerea zilei, o prietena cu drag de astrologie mi-a spus ca sunt bine aspectate pentru mine si pentru bebe (nu mi-a dat alte detalii ) zilele de 18 si 25 septembrie. Ori 18 e fecioara - ca mine ![]() ![]() - ce sa mai- eu zic ca sufar de 'visu pisicii'![]() Moni, yupii, bine ai venit acasa, Doamne ce bucurie in sufletul tau, sa ajungeti in sfarsit acasa toti trei. Te asteptam cu drag cu povestea nasterii, sfaturi si (emoticon care isi freaca manutzele) poze. Santorini , felicitari pentru bebe papacios , Doamne da-ne la toate bebelusi mancaciosi ![]() ![]() si lapte in valuri ca la tine. asteptam poze, of course ![]() ![]() ![]() Manga, sunt la episodul 8 din seria 1 de Brothers & sisters.... te astept cuminte..... sa nu uiti sa ne descrii mostrarul de kk-utzi pentru ![]() .Aida, cum iti e rau, contractii, dureri de spate, varsaturi....dezvolta ca sa stim daca ne incalzim pe tusa sau iesim la defilare ![]() Suede , imi place tare mult numele ales de voi, pentru noi Mihnea e numele lui bebe 2 daca va fi tot baiat. Lucia, pe unde umbli? iar m-am lungit.... 36+ |
ancadragoman spune:
Monico bine ati revenit sanatosi si plangaciosi,va pup si astept poze
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
anomis28 spune:
Moni, scumpa,
Bine ai venit acasa

Pretty please, pune 2 poze cu tine si cu bebe sa vedem fericire in stare pura 

36+
anomis28 spune:
Suede, pentru bebele nostru la fel am ales si noi,
tasu a vrut Dinu, iar eu am vrut si un nume de sfant sa se serbeze de mai multe ori in an mititelu

asa ca am ales si Andrei.
pentru bebe 2 daca e baiat, Mihnea si il serbam si de sf Mihai. ![]()
![]()
![]()
![]()
36+
ionika spune:
HAI MIHA!
[b]HAI DIANA!
HAI RALU!
HAI DANA!
Aida[/b], cum te mai simti? Bafta la control!
Incerc sa vad si eu poze cu balenii Techilei dar nu gasesc link, Ma ajuta cineva?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+
suede spune:
Foarte frumos Andrei,ca pe sotul meu...
Sa fie sanatosi si norocosi!![]()
| citat din mesajul lui anomis28 Suede, pentru bebele nostru la fel am ales si noi, tasu a vrut Dinu, iar eu am vrut si un nume de sfant sa se serbeze de mai multe ori in an mititelu ![]() ![]() asa ca am ales si Andrei. pentru bebe 2 daca e baiat, Mihnea si il serbam si de sf Mihai. 36+ |
NelaM spune:
| citat din mesajul lui anomis28 felicitari pentru noul palat ![]() ![]() ![]() |

Da da, facem si poze si trimitem, cum nu.
Sa stii ca mi-a placut faza cu cizelatul, o sa ii zic la al meu berbecut ca eu de fapt il cizelez, nu sunt nici pisaloaga, nici critica, nici nu despic firul in patru in ceea ce il priveste. Si atentia sporita la detaliu tot din categoria cizelat face parte, da?
Ce familie frumusica o sa fiti voi, de abia astept sa va intregiti cu feciorul Dinu!

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
anomis28 spune:
Unombun, tu esti ca Lucia cu bebe 
sau stiti cine o sa vina in viata voastra?
Anamaria, am vazut ca maine e D Day pentru tine,
eu cred ca o sa am niste emotii cu 1 zi inainte, mama mama..... tu cum esti?
Alex, si tu erai prezenta la tura de dimineata,
unde esti? 

36+
aidaciolac spune:
Alinush felicitari si multa sanatate sa aveti si sa va bucurati de noua minune 

NelaM felicitari pt apartament si sa locuiti sanatosi in el
m-ai distrat tare cu zuma poc poc 

si au ras si ai mei care sunt mari fani ![]()
monicutz bine ati ajuns acasa 

Mie din numele de baieti imi mai plac Serban , Patrik ...
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MangaGirl spune:
buna diminetza,
niste agitate pentru fetele noastre, ca sa inceapa ziua bine. 

HAI MIHA!
[b]HAI DIANA!
HAI RALU!
DANA!
Aida[/b], s eu am avut zile foarte naspa. durere continua ficat/stomac. aseara zicam ca=mi explodeaza. sunt greoaie, nu pot manca mult si noaptea ma trezesc ca ma doare burta. succes la control azi, aida.
in rest, nici un semn si nici nu e cazul.
acu' ma duc la munca pana la 12 ...iuhuhuhuhu [/quote]

bun venit fetelor care au lipsit o vreme. sa aveti o zi minunata. Monica, bine ca au trecut toate.
Techila - imi pare bine ca balenul e ok. iti doresc week-end linistit :)
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
AMR 1 JUMATATE DE ZI DE MUNCA!!! 

) zilele de 18 si 25 septembrie.