Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si pentru sarbatoritii de azi,multi ani fericiti!

Raisa
Ana Alexndra
Cristian Mihai
Yanis Luca
Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Noi am reinceput cresa dupa o saptamana de pauza.Zici ca parca nici n-a lipsit ;am strigat eu dupa ea pa, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta
Va pun si o www.postimage.org/image.php?v=Pq1YS1MJ" target="_blank"> poza sa va amintiti de noi! Si promit sa revin cu vesti!

Ce gurita dulce are! Asa sa faci!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!
Dorim aniversare frumoasa si La multi ani copiilor aniversati astazi!!!

Cristian finutul dulce de mami ANDREEA11
Yanis frumosul de mami Annisia
Raisa de mami Mada Ele07
Ana Alexandra de mami anca_tamas

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Raisa de mami Mada Ele07
Ana Alexandra de mami anca_tamas
Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis Luca, zis Bananis, de mami Annisia
Cristian Matei, prietenul animalelor de mami Cecilia L!

Sa va fie vietile minunate!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Raisa de mami Mada Ele07
Ana Alexandra de mami Anca_tamas
Cristian Mihai de mami Andreea11
Yanis Luca de mami Annisia
Cristian Matei de mami Cecilia

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se plineasca toate dorintele alaturi de ce dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Cecilia, chiar ca e o zi magica pentru voi!!!
O petrecere minunata cu multe cadouri insiprate, prieteni dragi si clipe de neuitat!!! La multi ani vorbaretului Cristian Matei!!!

11+

Mergi la inceput

Prisi tare bine ati petrecut!!! Vreme frumoasa va doresc sa va iasa petrecerea a doua cum va doriti. Si noi speram la fel pentru duminica!!!

Ramonaiani!!! Super tort dar mai ales super frumoasa sarbatorita! Tare bine ii sta cu sort! mi-a placut mult poza in care se vede si daniel in scoica! Sunteti o familie minunata!!!

Yaia, bravo Tudor!!! La cit mai multe zile de mers cu drag la gradinita!

Emma, te salut aci. Te sun zilele astea!!!

Draga mea Roxali, sa dea Dumnezeu sa se rezolve situatia de stres amintita de tine asa cum iti doresti sau cum e mai bine!
Trimitem imbratisari si pupici in frumoasa Toscana!
Ma bucur sa aud ca Sonia se simte bine acasa!!!

Mamici are cineva vesti de la Piciulika???
Mami de ursulet elvetian asteptam o veste cit de mica!!!

Isabeluta, e un dulce baietelul tau!!!

11+

Mergi la inceput

Dragi mamici va doresc un inceput de saptamina frumos!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia, Nana- Ma intreb oare parintii copiilor care ii tin in frig pt a-I cali asa au patit si ei cand erau mici? PT ca voi spuneati ca mamele sunt imbracate si piticii in capul gol….chiar mi se pare inconstienta. Eu pe Tudor am incercat sa il calesc in limite normale ca sa nu fie friguros ca mine…am reusit ce-I drept…nu a racit copilul decat o singura data, doarme doar cu maneca scurta si fara ciorapi ni niciodata invelit….dar caldura verii o suporta cu greu….Revin insaq…sunt nesanatosi…sa stea si ei cu capul si gatul gol in ger cum e copilul sa vada daca e confortabil

Ca sa intelegeti pe deplin cum sunt 'localnicii' mei, trebuie sa va mai dau cateva informatii: ei sunt de parere ca copii ar trebui sa se descurce singuri si sa aiba grija de ei inca de mici. Daca se imbraca sumar, inseamna ca le e bine. Daca le-ar fi frig, s-ar imbraca. Nu sariti ca sunt unii prea mici, aici deja mi s-a sugerat sa-l las pe Tudor sa se imbrace singur, chiar sa-l incurajez. Ok, bun, dar parca nu-mi vine sa-l vad imbracat de parca l-a adus apa (cum zicea mama mea, Dumnezeu s-o ierte!) In plus, nu uitati ca ei iarna fac sauna si ies apoi sa faca baie in copca, deci apa e putin mai calda decat gheata, ca ti se lipes talpile de gheata de pe lac pana ajungi sa intri in copca. Ei sunt de parere ca asta le intareste organismul si ii face mai sanatosi, dar uita ca la batranete mai toti au reumatism si sufera de diferite boli de locomotie.
Si legat de relatie parinte-copil, mai trebuie sa va spun ca 'predarea' independentei are un scop precis: copii trebuie sa se descurce singuri pentru ca majoritatea se muta singuri pe la 16, maxim 18 ani. Aici relatii de familie sunt putin diferite, in sensul ca in unele familii mama trebuie sa-si sune odrasla aflata la casa ei sa-si anunte vizita cu zile bune inainte. De exemplu, rareori bunicii sunt implicati in cresterea nepotilor mai mult de cateva vizite scurte pe an, cadouri la ocaziile evidente si ceva excursii scurte cu nepotii. In rest, bunica e mai mult un personaj de poveste.
E o viziune asupra educatiei diferita de cea 'latina' sau 'balcanica', unde nu mai poti scapa de rude si familie. Sa nu credeti ca aici nu se ajuta intre ei membrii familiei, dar de multe ori familia e formata din parinti/parinte si copii. Restul isi vad de treaba lor si ajuta doar daca sunt rugati sa o faca. Cine stie, poate ca e mai bine asa, uneori. E oricum, diferit!

Poze

Si ca sa completez la cele de mai sus:
- aici sunt foarte putini care se casatoresc si majoritatea femeilor, asta in procent de cam 90% au cel putin un copil facut cu alt barbat decat cel cu care locuiesc.
La ei este si simplu sa constati asta pentru ca ei nu au nume de familie ca noi, copilul se numeste Gheorghe baiatul/fata Ioanei. Daca este facut cu cel cu care sta mama, atunci copilul este baiatul/fata lui Ion. E foarte simplu.
Pentru ca ei sunt atat de putini, aproximativ 300,000 locuitori, cum prind un strain, cum se "imperecheaza" ca sa mai diversifice genele.
- aproape zilnic merg la piscina seara, afara la jacuzzi, indiferent de varsta copilului si de vremea de afara, iar dupa piscina, stau afara intr-o curte interioara si se usuca la aer, dupa care se imbraca si pleaca. Toata treaba asta cu uscatul dureaza minim 10-15 min timp in care converseaza intre ei, goi, in toata splendoarea lor.
- ce m-a socat pe mine cel mai tare este ca mamele vin cu baietei marisori de 8-9-10 ani la dusuri la femei, si invers, adica si tatii se duc cu fetite daca mama nu poate merge, nu conteaza ca sunt marisori si fac ochii cat cepele la ce vad in jurul lor.
- ei isi serbeaza zilele de nastere numai la suma rotunda, adica din 10 in 10 ani, altfel nu este moment de aniversat
- bunicii, asa cum spune si Yaia, aici nu exista iar copilul este invatat de mic sa se descurce singur. Noi spunem chiar ca la ei, inca din gradinita, incepe lupta ptr supravietuire, ptr ca asa este.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput