Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Multumim frumos pentru urari. Facem si noi www.flickr.com/photos/21231089@N02/3893568430/" target="_blank">cinste.
Si credeti-ma ca a fost foarte bun tortul, mai ales ca am avut www.flickr.com/photos/21231089@N02/3893563698/" target="_blank">ajutoare in bucatarie.

Pai.. a fost bun tortul? Sau inca mai este? Mai trimit plasa au ba?
Vad ca ti-a venit husbandul.. gata cu home alone?
ajutorul de cofetar!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata,

Desi afara ploua, pentru noi este o zi frumoasa, asa ca va invit la o ....iar mai tarziu la .

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Vreau sa urez si eu, cu intarziere, la multi ani sarbatoritilor din ultimele zile.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

asa crestem

Mergi la inceput

La multi ani!

Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis Luca de mami Annisia
Raisa de mami Mada Ele07
Ana Alexandra de mami anca_tamas

sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, sa aduceti numai bucurii celor dragi.

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

mamici cu copilasi care s-au acomodat cu gradi,cum ati facut?

Am strans din dinti!
Cu acomodarea, nu e o reteta, unii o fac mai usor, altii mai greu. Poezie dimineata, explicat de ce el merge la gradi, ca e serviciul lui si mami si tati merg la serviciul lor de unde aduc bani pentru...ce-i place copilului respectiv. Cred ca trebuie prezentata gradinita intr-o lumina buna, descoperit ce-i place acolo si insistat aspura chestiei respective: hai sa mergem la copii, la ursuleti, la tractoare, etc. Totul tine pana copilul intelege ce i se intampla de fapt, ca tu o sa te intorci in fiecare dupa-amiaza sa-l iei...si tine pana el capata incredere in educatoare/ingrijitoare, cred eu.
Succes!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis Luca de mami Annisia
Raisa de mami Mada Ele07
Ana Alexandra de mami anca_tamas

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Asta daca se enerveaza se da cu fundu' de pamant (la propriu se lasa sa cada in fund) apoi se rasuceste pe burta, pune capu binisor pe podea (sa nu se loveasca... a exersat figura asta de n ori) si incepe sa urle si sa dea din picioare, asa de la genunchi pendulat...le ridica pana la fund si le tranteste de podea si in timpul asta urla. Daca ma intorc su spatele si plec... in 10 secunde e in picioare si alerga dupa mine. Daca mai e o alta persoana mai impresionabila in audienta... poate face asa si 5 minute. Nu stiu frate unde a invatat sa faca asta, dar e mai rau ca plodul ala din reclama pt prezervative.

Stati bine: al meu plod, daca se enerveaza, se aseaza pe burta pe podea si incepe sa dea cu capul de podea. Si apoi plange ca-l doare 'pacu'. Daca il ignori, se da cu capul de podea pana il bagi in seama. Numai ca eu am fost mai smechera si il luam si-l puneam pe pat, sa dea cu 'pacu' pana nu mai poate. Acasa a incetat sportul asta, rareori mai apare. La gradinita mai are cate unul rareori, acolo il pun pe o saltea. Astea la el apar mai ales cand ii e foame si nu i se da, sau cand vrea ceva dulce si-i desfac ei, fara sa-i explic inainte 5 minute ca el nu poate si pot sa-l ajut eu? Of...abia astept sa creasca sa-l trimit dupa paine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimineata si de la noi!Da cineva o cafea mare si tare? Sunt cheauna, ieri am petrecut la botez,ne-am culcat tarziu, inca mai am musafiri acasa (se ocpua sotul meu de ei). BIA azi dimi a fost suparata ca o trezesc sa mergem la gradi si mi-a plans putin dar cica i-a trecut repede(am sunata sa intreb dca a mai plange is mi-a zis doamna ca intr-un minut s-a linistit), asa ca m-am linistit si eu.
Prisi, multumim pentru felicitari. Voi mai asteptati cu gradi?Pupici si de la noi frumoasei tale.
Andreea, sunt copii si copii, unii se acomodeaza mai repede altii mai greu depinde de fecare copil in parte si mai depinde si de mami foarte mult. Eu de exemplu cand o las la gradi, nu incep cu pupaturi cu imbratisari, fac lucrurile astea acasa, iar cand ajungem acolo ii spun cat e de frumos la copii, ca mami trebuie sa merga la servici sa aduca bani sa cumparam buni la fetita(deja cand plecam de acasa imi cere bani sa puna in posetua ei sa "cupalam giucalii", deci a a inteles faza cu banii) Sper sa o tinem tot asa cu acomodarea. Oricum ar fi trebuie foarte multa rabdare, doamna mi-a explicat ca dureaza pana la o luna jumatate pana se acomodeaza cu adevarat, deci... rabdare mamici.
Gata, , va pupicesc si ma apuc de treaba, ca ma da sefu' afara.
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sunt restanta rau: la multi ani papanasi si dulcetele!!!!!!!!!!!!!Albert Raoul,Vlad Mihai,Matteo,Gabriel Alexandru,Vladimir Constantin,Andreea Cristina,Stefania Daria,Matei,Alexia Rhiana,Miruna,Rares Fabian,Maria Teodora,Ana Maria,Rares,Miruna,Gheorghe,Stefan,Eliza,Raisa Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Carpatina, Yaia, ma bucur de vestile bune legate de”gradinari” si ca voi ati scapat de stres.

Mersi! Azi dimineata a plans 2 secunde, ca de, e luni dimineata, dar parca nici nu a fost, asa ca nu iau loc pe banca azi, probabil nici in viitor!

Poze

Mergi la inceput