Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca eu am vazut aceeasi mobila la Jisk in Timisoara. parca si in Deva mai este...ia vezi, nu se poate aduce?
Toanca, Bumbi nu-l dau la bunici pe marco...numai ne gandeam asa...
Daca noi nu ne putem muta aici, singura alternativa e sa o aduc pe soacra la noi...dar zau de-mi place cum creste copiii. pe Marco l-a cam dat la o parte (cica nu o asculta) si e tot dupa edi si asta ma dispera...trebuie sa se poarte la fel cu amandoi...o las cu Marco afara si dispare in casa, cica sa mai bucatareasca cate ceva. Daca e cu edi nu pleaca defel, in plus numai in brate-l tine si mi-l infunda de ceai. nici nu-i mai dau sticla cu ceai afara.
Of..of...m-am racorit si eu. Mama e altfel, ma asculta, cu ea ma cert, dar face cum zic eu.
Marco o asculta pe mama, tare o iubeste. Ea-l si cearta si-l pune la punct si se vede, ca e ok cu ea si pe ea o prefera, sau pe tata.

plec la soacra sa mancam si pe urma la un suc la vreo terasa.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

hello

sa va pove una tare cu V, acum, cat e calda, ca apoi uit.

ne uitam la poze si ma intreaba: mami, ai fost si tu mica?
eu: da, mami
el: mica, mica si dagalasa?
eu: da
el: si tati?
eu: da, si tati. toti am fost copii la un moment dat. si tati, si tataie, si unchiul, toata lumea

discutia asta am mai avut-o cu el, numai ca de data asta nu s-a terminat aici

el: mami, da tu ai fost veodata tanala?
eu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufumic

hello

sa va pove una tare cu V, acum, cat e calda, ca apoi uit.

ne uitam la poze si ma intreaba: mami, ai fost si tu mica?
eu: da, mami
el: mica, mica si dagalasa?
eu: da
el: si tati?
eu: da, si tati. toti am fost copii la un moment dat. si tati, si tataie, si unchiul, toata lumea

discutia asta am mai avut-o cu el, numai ca de data asta nu s-a terminat aici

el: mami, da tu ai fost veodata tanala?
eu:

Mama de coma. Pufu...deci esti cam batrana draga . Vai vai copiii astia sunt de coma.
la frumusel.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Ne-am strans si noi in casa, acum copiii sunt la calc..adica Sandra se joaca pe un joc dela Tedi si Dani se uita la ea.
Giova, Bumbi si la noi este mobila in magazin dar e ceva problema la vanzare dupa cate am inteles si au retras-o de la vanzare. In epozit la Mures exista dar nu au voie sa vanda. Evorba de pretul importatorului si pretul de vanzare din JYSK. Iti dai seama ca daca afla protectia consumatorului faza asta nu e de bine. Adica tiparesti pliant, pui un pret si tu retragi marfa...e retrasa de vreo 3 saptamani am inteles. Giova, mi-ai dat idee buna, am sa sun la o filiala din alt oras sa vad daca este.
Silvia, frumos lego a primit Alain. Ii plac jocurile astea? Lui Dani ii plac dar nu face singur. A avut o cutie prin iarna si..habar nu am pe unde e, trebuie sa ii cumpar alta si de data asta sa avem mai multa grija de jucarii ca e jale cate au si se amesteca .
Giova, de ce se poarta socra diferit cu Edi? Poate ca e mai simplu cu un bebe decat sa fuga dupa Marco nu? Sau pt ca Edi seamana cu Clau? De care soacra spui tu acum? Mama lui Clau sau cea vitrega?
Si soacra-mea e evident ca o iubeste mai mult pe Sandra dar nu pot sa le conditionez eu iubirea. La fel ii trateaza cand sunt impreuna dar cand e vorba de cerut copii o cere pe Sandra si pe Dani mai rar . Dar oricum Dani nu sta...una, doua nopti sta la ei ca apoi plange ca vrea acasa la noi. Ieri seara s-a dus la socrii sa dorma si azi la ora 16 m-a sunat soacra ca Dani vrea acasa si ca nu o sa mai poata sa il tina. I-am spus ca e ok, ca oricum vroiam sa ii iau sa mergem la strand. Asa ca...degeaba vreau eu sa il las acolo ca nu sta . Sandra statea cu saptamanile si nu avea treaba noastra. Asta e...
Sunt prin zona....

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Citat:
citat din mesajul lui toanca

Uite, spre ex. unul din meniurile de la gradi:

MENIU

LUNI

Mic dejun Ceai cu lamaie

Paine cu unt cascaval si rosii

Pranz Ciorba de curcan

Friptura cu orez

Fructe confiate

Gustare
Paine cu unt si branza telemea, rosii

MARTI
Mic dejun Lapte cu cereale

Paine cu unt si gem

Pranz Ciorba de vacuta

Friptura de pui cu cus cus

Limonada

Gustare Chec

MIERCURI
Mic dejun
Lapte cu cereale

Paine cu unt si gem

Pranz
Supa crema de legume cu crutoane

Ciulama cu mamaliga

Fructe confiate

Gustare
Negresa

JOI
Mic dejun
Lapte
Paine unt si ou

Pranz
Supa cu galuste
Ostropel cu piure
Limonada

Gustare
Sandwich cu cascaval

VINERI
Mic dejun
Ceai cu lamaie
Paine cu unt si branza telemea, rosii

Pranz
Ciorba de legume
Spaghete cu pui

Fructe confiate

Gustare
Iaurt cu biscuiti po****ri

Nota: La ora 10.30 se da o gustare de fructe

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

cam asa e si meniul la gradi lui Iarina, mai putin fructele confiate ca nu le-a dat niciodata dar in rest e tot asa multa si buna mancarea...si e gradi de stat si e superba pe dinauntru si e curatenie www.citynews.ro/maramures/din-oras-10/prima-gradinita-construita-in-ultimele-trei-decenii-22335/galerie-foto-49602/?BackURL=L21hcmFtdXJlcy9kaW4tb3Jhcy0xMC9wcmltYS1ncmFkaW5pdGEtY29uc3RydWl0YS1pbi11bHRpbWVsZS10cmVpLWRlY2VuaWktMjIzMzUv" target="_blank"> uite aici doar ca sunt 20 de copii in grupa si poate nu se ocupa asa cum s-ar ocupa de 12 dar au cate doua educatoare si 2 ingrijitoare la fiecare grupa.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Vad ca discutati de gradinite particulare. Mama mia ce preturi..cat un salar la noi( in unele locuri)...salar cu studii normal. Ma tot gandesc cat ati putea castiga daca va permiteti sa va dati copilul la gradinita cu peste 800 lei pe luna . Si fara invidie sau ceva...pur si simplu de curiozitate.

tot asa ma minunez si eu...si la noi sunt salarii mici...ar trebui sa merg la munca la lucrez o luna intreaga sa imi platesc bona...sau poate ar mai trebui sa imi dea Mitica din castigul lui ca nu mi-ar ajunge.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Am fost la sv dupa salariu, s-a purtat Michelle ca si cum nu ne-am fi certat deloc A fost domn la faza asta dar ma asteptam oricum pt ca a sunat acum doua seri si mi-a vorbit frumos. Adeverinta mi-o da luni ca trebuie facuta de persoana care se ocupa cu contractele de munca, nu m-a lasat Giorgos sa fac eu pt ca nu este firma mea si nu am voie.Mai si ce venisem eu pregatita cu hartiilestampilate
Gradinitele se inchid toata luna august, luni mergem acolo sa vedem cum sta treaba..doar nu santem noi cei mai ghinionisti, altii cum gasesc locuri???
Bianca nu cred ca e vorba ca socrela Giovei este cu Edi pt ca seamana cu Clau, Marco seamana cu ea in intregime
Ana de France felicitari printesei Uite ca deja a spus mama si tataAbea astept poze de la botez

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, bine ca ti-a dat salariul si nu a mai facut figuri. La Robert i-a dat banii ce i-a retinut pana la urma?
Toanca, am si uitat... . Cand o sa inceapa gradi am sa iau un meniu sa ma documentez si eu ca nu mai tin minte ce manca. Oricum Sandra stiu ca manca la supa de visine de ii pocneau falcile si eu nu am facut never dinaia si nici nu fac ca nu imi place. Cred ca depinde si de gusturi...nu?
Ali, super faina gradinita Iarinei , am si vazut-o in poze la serbare. E 5 lei pe zi si la voi? A lui Dani nu e asa frumoasa dar asta nu e un motiv sa nu il mai duc. Eu zic ca e frumos, are educatoare buna (avea ca una a plecat) si sa vedem de acum ce va mai fi. Erau 24 copii in grupa. Gradinita finului meu e moderna, cu mobilier nou dar e cam departe sa il duc acolo ..plus ca sunt si multi copii..peste 30 parca.
Bumbi...vorbeam de gradinite...sa stii ca si daca mi-as permite l-as duce tot la stat la gradi,.... cu diferenta de bani i-as lua numai jucarii si eventual ore de engleze sa compenseze .
Sincer nu vad rolul aruncatului banilor pe fereastra doar pt ca ii am. (i-as avea ).
Dar nu trebuie sa ne "certam", avem puncte de vedere diferite fata de tine, Toanca si altele. Asa ca nu va suparati ca mi-am spus punctul de vedere daca tot am fost intrebata . Pana la urma fiecare face ce vrea cu banii munciti de ele .
Silvia sa pregatesti ...o sa vezi tu de ce

Mergi la inceput

Ali...pai ar fi mai frumos sa mergi la munca decat sa stai acasa Salariul ce-l primesti il dai bonei . Dar macar nu intrii in rutina . Nu mai faci unul? .

Mergi la inceput

Bianca pai gradi lui Iarina numai anul trecut s-a construit, in oct s-a deschis...si da e mistoaca...anul trecut era 7 lei pe zi...acum om vedea cat v-a fi dar nu conteaza, eu sunt foarte foarte multumita de tot.

Mergi la inceput