Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu de dim. am fost cu marco unde am lucrat eu, la gradi. Trebuia sa vb. cu directoarea pt. o fetita, am aranjat si am vazut si o parte din colege. Frumoasa s-a facut si gradi asta, toate s-au modernizat si refacut la noi in Alba.
Bianca, Bumbi cat e la voi taxa pe zi? aici e 5 lei, in Tm stiu ca e 7 sau 8 lei...si eram curioasa. credeam ca e la fel peste tot in tara, ca doar sunt de stat.
Toanca super Atena, super pensiunea pt. sarbatori. pana la ce ora e Matei la gradi? e inclus si transforpul in banii aia?
eu 800 lei platesc pe program de 8 ore, pana la 16, inclus mancare.
Bumbi inca putin si ai baietii langa tine. si tocmai aseara ne gandeam sa-l trimitem pe Marco l;a Alba, la gradi aici....dar nu vrea si nici nu ar fi bine. edi ar ramane cu noi si pe el il trimitem la bunici...nu putem.
Ana ma bucur ca a fost ok prima zi de gradi a lui Alex.
Pe cand faceti botezul? ma gandesc ce tinuta misto va avea Anastasia.
Maraki nasol cu gradinita aia...cum naiba e inchisa? la voi cand se deschid?
bee am iesit dar nu foarte mult. putea sa profitam la maxim. In schimb a iesit la greu al meu sot cu prietenii lui. Noroc ca in serile alea era super cumintew Edi...parca s-au inteles.

merg sa mananc si eu ceva pe ziua de azi si sa-mi beau cafeaua.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Matei sta la gradi pana la ora 13 - 13.30.
Nu, nu este inclus transportul; la gradi sunt 3 patroane (Irina, Valentina, Madalina); toate sunt super de treaba asa ca il aduc cu schimbul acasa cu masinile personale.
Am vrut sa platim dar nu au fost de acord.
Dupa ce ajunge acasa sta pana venim noi cu bunica mea (care are 80 de ani); il culca si mai sta cu el de cand se trezeste si pana venim noi.
Se intelege f. bine cu el, dar nu ar putea (si nici nu as vrea) sa stea o zi intreaga cu el.
Dar, i-am bagat dosarul de pensie lui mama....asa ca o sa aiba cu cine sta.
Bumbi, mie, de cand il avem pe Matei, imi place cel mai mult sa plecam numai noi trei; ma simt mai bine, mai relaxata etc
Giova, tine baiatul langa voi!
Nu-l dati la gradi in Alba.
Eu cel putin nu as putea.
E mai ieftina gradinita la voi decat la noi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vad ca discutati de gradinite particulare. Mama mia ce preturi..cat un salar la noi( in unele locuri)...salar cu studii normal. Ma tot gandesc cat ati putea castiga daca va permiteti sa va dati copilul la gradinita cu peste 800 lei pe luna . Si fara invidie sau ceva...pur si simplu de curiozitate.
Giova, la noi gradinita era 5 lei pe zi. Cred ca nu au scumpit-o. Distrati-va...cat mai puteti ca dupa aia..o sa duceti dorul acestor zile
Bumbi eu cred ca e cam repede pentru sporturi...dar vad ca la voi acolo in capitala se iau copii de la orice varsta si asta doar ca sa faca bani. Consider ca e devreme pt ca sunt mici si de abia ii strunesti tu ca parinte dapoi un strain cu program si exercitii de comanda...Parerea mea desigur. O mica intrebare...zicai de gradi particulara...Crezi ca e mai buna ca una de stat? Adica crezi ca merita diferenta aia de pret ce o platesti in plus? Crezi ca copilul va fi mai destept daca are conditii mai bune probabil? (sa nu uitam ca sunt si gradinite de stat foarte frumoase renovate si puse la punct care costa 5 lei pe zi sau maxim 10 la voi in Bucuresti). E curiozitatea mea
Maraki, cum naiba e inchis? Poate si la ei e ca la noi program redus in vacanta dar ei inchid cu totul...cine stie. Mai incercati luni dar la 9 sa spunem...imposibil sa nu fie cineva. Nu face adverinte sa nu te prinda cumva ca te baga la mititica si iti arunca chiftele cu prastia .
Toanca, si prietena mea merge la Atena tot in perioada aia . Sigur nu va intalniti dar asa ca idee. Pensiunea e ok...daca voua va place...pt mine e prea sobra, adica pentru gusturile mele . Eu daca nu merg cu prietenii prefer sa stau acasa.

Am pus castraveti covasiti, am strans pe aici si acum imi iau copiii si mergem la strand ca s-a facut cald...31 grade

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova la noi gradi 8 lei/ zi. chiar am intrebat marti, cand am mai trecut pe acolo.

bine ca v-ati dat seamaca nu e bine sa-l aduceti pe marco la gradi in alba...si refuzati ideea. eu una daca as fi pusa din nou in aceesi situatie, nu as mai accepta. as sta acasa 2 ani cu ambii copii.cand ma gandesc ca acum ar fii trebuit ( edi face 2 ani) sa incep munca...pana acum se aranjau lucrurile de la sine. dar...nu-l puteam lasa singur pe dani cu ratele astea..plus mai erau si cheltuielile cu mobilatul/aranjatul....au fost motive pentru care am ales varianta asta de compromis.

bine ca acum imi vin copii si vom fi si noi toti, asa cum trebuie.

anca cunosc zona unde zici tu ca e gradi. voi stati prin berceni sau pe unde?

si eu am tot insistat la mami sa iasa la pensie si sa vina la noi la bucuresti sa stea cu edi...chiar mi-a promis ca vine...insa, dupa ce a stat o saptamana, si-a dat/ mi-am dat seama ca nu se poate adapta. e prea grea pentru ea schimbarea...pentru noi, tinerii, sunt mai usor acceptate schimbarile...asa ca am renuntat si eu si ea si lucreaza, bine merci...nu are inca varsta de pensionare pentru limita de varsta...ar fii iesit anticipat si ar fii pierdut si ceva bani...

pe unde mergeti in parcul palatul copiilor? unde-i place lui matei? sebi sta cam in zona curselor cu masini, aparatele de gym si gonflabile....la locul de joaca - topogane, legane etc nu prea ii place ca e aglomeratie...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi, trebuie sa-mi dai un miel....imi tot zici Anca....da-s Iuliana
Da, in zona aia stam.
In spatele serelor din zona (daca stii zona) sunt multe case (perpendicular pe Drumul Jilavei).....la una din case stam si noi.
La Palatul Copiilor, cam o ora sta lipit de gardul de la cursele de masini, dupa care mergem in foisor si pe urma la locul de joaca cel cu umbra.
La gonflabile am fost dar nu i-a placut pentru ca era aglomeratie.
Bianca, stii doar ca parerile sunt impartite; fiecare parinte face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui; parerea mea personala este ca o gradi particulara este mai buna decat o gradi de stat; copii sunt mult mai bine ingrijiti, sunt max. 10-12 copii in grupa, se ocupa mai mult de ei, au mai multe jucarii, rechizite, etc.
Dar, repet, este parerea mea personala si sper sa nu se iste iar discutii pe aici pe aceasta tema.

Uite, spre ex. unul din meniurile de la gradi:

MENIU

LUNI

Mic dejun Ceai cu lamaie

Paine cu unt cascaval si rosii

Pranz Ciorba de curcan

Friptura cu orez

Fructe confiate

Gustare
Paine cu unt si branza telemea, rosii

MARTI
Mic dejun Lapte cu cereale

Paine cu unt si gem

Pranz Ciorba de vacuta

Friptura de pui cu cus cus

Limonada

Gustare Chec

MIERCURI
Mic dejun
Lapte cu cereale

Paine cu unt si gem

Pranz
Supa crema de legume cu crutoane

Ciulama cu mamaliga

Fructe confiate

Gustare
Negresa

JOI
Mic dejun
Lapte
Paine unt si ou

Pranz
Supa cu galuste
Ostropel cu piure
Limonada

Gustare
Sandwich cu cascaval

VINERI
Mic dejun
Ceai cu lamaie
Paine cu unt si branza telemea, rosii

Pranz
Ciorba de legume
Spaghete cu pui

Fructe confiate

Gustare
Iaurt cu biscuiti po****ri

Nota: La ora 10.30 se da o gustare de fructe

poze

Mergi la inceput

bianca eu mereu am fost adepta gradinitelor de stat, mai ales ca acum au inceput sa fie si acestea extinse, renovate, cu mobilier nou...si mai ales ca si noi am urmat astfel de gradi si suntem bine.

insa, aici in bucuresti sunt si unele gradinite particulare - pentru o anumita categorie de parinti, care isi permit - si cu siguranta noi nu intram in aceasta categorie - care si-au inscris copii la aceste gradinite particulare FFFF BUNE - de ex, cea americana, intensiv germana, cea evreiasca - pentru care inscrierile incep cu 3 ani inainte de a duce copilu'

uite de ex, ce sediu are cea din urma...sunt sigura ca ti-ar placea sa-l duci pe dani acolo, daca ti-ai permite : http://www.lauder-reut.ro/ ce parere ai??? si lista poate continua....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

asa e, scuze... nu mi-am dat seama...am asociat to-anca cu anca...din graba.

cunosc zona serelor...nu si casele. mi-a placut pe acolo pentru ca e multa verdeata...stiu ca este si un ansamblu rezidentiala acolo, inca nedat in functiune si mai este o firma mare de editura, nu?

si sebi sta urcat pe banca in praful ala de la curse si este f incantat de cursele de masini...iar la gonflabile, se descurca..in aglomeratie.

buun meniul!!!

Mergi la inceput

Ba...sunt o gramada de casa.
Chiar in zona statiei de metro Aparatorii Patriei, langa facultatea Spiru Haret.
Da...in praful ala de la masini....si sta nemiscat

poze

Mergi la inceput

bianca in legatura cu mobila lui dani, imi pare rau ca nu ati pututu face nimic...acum ca v-ati si hotarat. dar o alta reprezentanta in tara nu mai au? poate reusesti sa o comnazi de acolo????? sau sa o faci pe comanda, dupa modelul acela...ca ce pret ai iesi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am mai pus si eu ceva poze de ieri cand a primit Alain cadoul de prima zi de scoala tati i-a luat cel mai mare lego ceva tren cu utilaje, eu i-am luat ceva hainute ce ii trebuiau , bluze de mers la scoala , pulovere, papuci de casa si o pelerina de ploaie lunga. tati a avut succes cu cadoul eu nu http://www.dropshots.com/psilviaro2
Alain e super adaptat cu scoala si programul, doarme la pranz acolo, nu prea mananca la cantina dar se va obisnui si cu asta.
Bianca ii zic scoala pentru ca asa se numeste aici " scoala maternala " apoi vine cea primara si elementara....macar scapi de stresul cu mersul la scoala de mic
Bumbi dar cat aveti voi ratele ca eu am ratat faza am tot vazut ca se mira fetele. Imediat iti aduni baietii acasuta ziceai de Ikea, noi avem toata casa mobilata de la ei si sunt de super calitate.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, nu am prea avut timp de net cu musafirii, azi de ex am umblat toata ziua dupa candelabru in camera lui Alain si nu am gasit.
Maraki succes cu gradi !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput