Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 5
bumbita spune:
anca....la ce gradi merge matei? si noua ne-a trebuit pentru a pune viza medicul de familie pe fisa medicala exudatele si copro. le-am facut luni si sunt gata luni.![]()
super cu delegatia la atena!!!
cate zile?
de Revelion nu ne-ai zis unde plecati...
si eu intru in co de pe 14 septembrie pana pe 22 septembrie. de-abia astept. voi sta acasa si ma voi ocupa de baieti. ..dus-luat sebi de la gradi, acomodarea lui edi cu casa, bona, bucurestiul....
cu rata asta ne-am obinuit...de anul trecut tot platim...nu e usor, renuntam/ ne limitam de la multe placeri - ne gandim mereu ce am fi putut face cu banii astia - am putea sa ii ducem pe amandoi copii la cea mai cea gradi parti din bucuresti
sau am putea sa mergem in fiecare luna in cate-o excursie in afara - bineinteles daca am avea si timp -
sau am putea sa ne imbracam numai de la FAMOUS BRANDS
etc...etc...etc
....dar ne descurcam binisor, Slava Domnului...si nu ne mancam de sub unghie...![]()
suntem descurcareti, am barbat destept si speram sa nu stam cu creditul asta 25 ani...sa il rambursam anticipat - daca vindem terenul de la cv, ce mai strangem si tot asa.![]()
important este ca stam intr-o casa care noua ne place f mult si in care ne dorim sa stam muuulti ani de acum incolo, care ne-a ajutat sa ne acomodam reoede cu bucurestiul...si in care copiii nostri vor fi fericiti si au SUFICIENT spatiu de miscare si de joaca...![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Bee spune:
Buna fetele.
Bumbi, parca tu il duci pe Sebi in parcul de langa Palatul Copiilor, daca ai te-ai putea interesa ce activitati au pe-acolo ti-ash fi foarte recunoscatoare! Sti ca de la 1 oct incep ei cu toate, deci tb facute inscrieri. Si io ma mobilizez greu de la mine de la tzara, pe barbat n-am baza...........Plizzzz, daca te duci si tu pe-acolo uita-te de balet, ca eu vrea musai s-o dau pe Ana si sa zicem ca locul ala mi-e mai la indemana decat altele din Bucuresti! Noi cu gradi avem program scurt, pana-n 12, deci ar fi timp si de altele. Ma batea gandul sa merg cu ea la inot la Rin, ca ar fi abonamentul 50E/luna in afara orelor de vf. SI 50 E pt mine+ ea n-ar fi rau, dar era o super-promotie si nu stiu daca nu cumva e numai pana in sept, ca eu inca nu-s refacuta si nu ash putea merge.
Te-am omorat cu atatea.
Andiaroro, ai o mica printesa vorbareata! Auzi la ea mamatata. 
Giova, profiti din plin de bunicile voastre si iesi numai cu sotul cat n-ai iesit de cand s-a nascut Marco!
Toanca si REvelionul unde?
Silvi, m-ash baga la dieta aia, ca si asa mananc destul de prost calitativ, asa ca nu prea am tentatii in jur. Nu tu un restaurant sau alte rasfatzuri. Macar pana la Botez, daca nu mai mult.
fetele
http://www.dropshots.com/dochia
bumbita spune:
maraki cum sa nu raspunda, mai, la telefoane???? sa ne zici si noua ce face sotul tau?
cum crezi sa aiba bona vreo cauza in "accidentele" astea ale lui sebi? la ce te gandesti? hai ca ma pui pe ganduri, iar...acum...offf!!!
avem niste prieteni care de luni sunt plecati la munchen in excursie...vin azi...abia astept sa-mi arate maine pozele si sa-mi zica impresiile![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
BRANDUSHA CHIAR AVEAM DE GAND SA MA DUC LA PALATUL COPIILOR SA MA INTERESZ. SI PENTRU NOI E FFF ACCESIBIL. MA GANDEAM SA MA DUC SAPTAMANA VIITOARE, INCEP DE LA 9 30 SI AS PUTEA TRECE PE ACOLO....
scuze de majuscule, iar...
tare m-as bucura...eu l-as da pe sebi la dans sau la ceva muzica - poate l-ar dezinhiba si nu ar mai fi asa rusinos . in plus, la tenis de camp, as vrea sa-l duc musai - mai ales ca e stadionul olimpia pe langa noi - unde au ore de tenis de camp...
L-AS DUCE SI PE EDI LA PALATUL COPIILOR LA O ACTIVITATE...CA DOAR PE 25 SEPTEMBRIE, FACE 2 ANI
, insa trebuie sa vad unde il primesc asa micut...
petru e tot asa mancacios??
cred ca sta numai la aer curat, in curte, dragutul de el!!! si de-aia ii vine asa fomitza....![]()
si tu, lasa dietele si alte cele....ca tre' sa ai lapte bun acolo pentru baiat...lass, ca dupa aia iei tu masuri!!!!
bumbita mami de 2
maraki spune:
A fost Giorgos la gradinita, este inchis si nu au nici un afis pe care sa scrie data deschiderii
Asa ceva nu am pomenit!!!
Ma mai rog si de Michelle sa imi dea o adeverinta, o astept de 4 zile...astazi i-am lasat bilet cu model de adeverinta
ca poate habar nu are cum sa o scrie
Are printer la sv, nu-i lipseste nimic...am adus azi niste foi cu antet si stampila firmei dar nu e de acord Giorgos sa o fac eu
Michelle este expert la haine de firma, parfumuri si ceasuri, mereu vad hartii primite prin fax despre comenzi pe net, oare chiar nu stie sa scrie o adev ???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
aoleu, marakina, eu iti recomand sa va reorientati la cealalta...de langa serviciul tau, parca ziceai.
e imposibil asa ceva!!!! trebuie sa fie cineva acolo - un portar, o femeie de serviciu, macar.
reorientati-va repejor undeva !!!!!
bumbita mami de 2
toanca spune:
Bumbi, Matei merge la gradinita particulara ''7 ani''; noi suntem multumiti.
Mai ales ca mi-l aduc si cu masina acasa.
In Atena o sa stau 3 zile ...dar nu iti imagina ca ma duc la distractie
![]()
De Revelion mergem in zona Bran Moeciu la pensiunea Panicel: www.pensiuneapanicel.ro;
Noua ne-a placut cum arata.
Si noi mergem in weekend in parcul de la la Palatul Copiilor; in ultimul timp Matei numai acolo vrea.
Inainte vroia in parcul IOR acum numai la Palatul Copiilor.
Si eu am credit pe 35 de ani
dar rata nu e asa de mare ca a ta..
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
bumbita spune:
toanca este f frumos la voi la gradi...am vazut pozele...
pe unde este mai exact? si tarifele nu sunt deloc mari!!!
este aproape de casa - de serviciu? eu asta am cautat mereu sa fie aproape ori de casa ori de serviciul meu...of, ca e asa de greu cu bucurestiul asta, cu distantele mari, cu traficul...
si cu tanti care statea cu matei ce ai facut????erai asa multumita de ea...
si mie imi place tare mult zona moeciu...e asa un are acolo!!! mergeti mai multe familii, nu?
bianca f frumoasa compilatia...asa e, la faza aia, s-a exagerat..si eu am vazut ca s-a auzit f nasol...desi in jurul meu parca nu au fluierat multi.... cica la bulgari, ar fi lesinat madonna...ati auzit ceva?
bumbita mami de 2
toanca spune:
Bumbi, gradinita e relativ aproape de casa; adica la doua statii de autobuz; asta e motivul pentru care dimineata il ducem noi, iar la pranz il aduc acasa cu masina cei de la gradi.
Tarifele s-au mai marit un pic, dar nu f. mult; azi dimineata am platit pentru august si a fost 870 de lei;
E 650 lei/luna + 10 lei/zi mancarea.
E ok.
Ca zona, este langa Grand Arena (daca stii) sau Metro Berceni, Obi, Selgros.
Dar, e curat, mancarea o fac acolo doamnele de la bucatarie; dimineata cand ajungem miroase asa de bine
ca fac mancare zilnic.
Bona noastra a plecat anul trecut in septembrie din cauze medicale; nu se mai simtea bine. Asta a fost si unul din motivele pentru care l-am dat pe Matei la gradi.
Dar tinem in continuare legatura cu ea.
Si acum avem alta bona pentru zilele cand Matei nu merge la gradi (cand e bolnavior).
La Moeciu, deocamdata mergem singuri - eu, Victor si Matei.
Sa vedem daca merg si altii, dar noi ne-am facut programare de concediu inca de la inceputul anului pentru perioada dintre Craciun si Revelion.
Altfel, anul trecut am lucrat inclusiv pe 31 decembrie....deci unde sa mai pleci?
Am auzit si eu aseara la stiri cum ca Madona ar fi lesinat la bulgari in timpul concertului
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
bumbita spune:
ma bucur ca sunteti multumiti de gradi...asta conteaza cel mai mult, sa stai linistita la serviciu si sa stii ca copilul e bine ingrijit.
pai si ce faceti cu matei dupa ora 12 00 cand il aduc acasa? cine sta cu el?
legat de programul de lucru de sarbatorile de iarna , noi ne-am inteles intre noi in birou si am facut cu schimbul, in sensul ca am facut doua echipe...o echipa libera pe 24 decembrie si o echipa libera pe 31 decembrie si asa am putut sa ne facem fiecare un program.![]()
sincer, eu cu dani ne simtim MEREU cel mai bine in concedii cand suntem singuri doar noi si copii.
am avut in acest an cateva zile cu cumantii si nu prea mi-a placut. nu zic mai multe.![]()
bumbita mami de 2