Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 8
szaboali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Ali...pai ar fi mai frumos sa mergi la munca decat sa stai acasa .Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
io nu is ca soacra sa ma stiu opri 

Mai bine prefer sa stau acasa inca un an pana il dau si pe Ianis la gradi...nu ma incred nici in mami dar intr-o necunoscuta??? io is mai ciudata , ca sa zic asa, cand e vorba de copii.
Dar i-as putea lua o bona lui Mitica
nu?
szaboali spune:
| citat din mesajul lui pufumic hello sa va pove una tare cu V, acum, cat e calda, ca apoi uit. ne uitam la poze si ma intreaba: mami, ai fost si tu mica? eu: da, mami el: mica, mica si dagalasa? eu: da el: si tati? eu: da, si tati. toti am fost copii la un moment dat. si tati, si tataie, si unchiul, toata lumea discutia asta am mai avut-o cu el, numai ca de data asta nu s-a terminat aici el: mami, da tu ai fost veodata tanala? eu: ![]() Ioana si Vladimir (08.02.2006) www.dropshots.com/ipeltod" target="_blank">Vladimir1 www.dropshots.com/ipeltod1" target="_blank">Vladimir2 |

tare de tot Vladi
T_Ioana spune:
Buna dimineata, haideti la cafea/ceai/apa plata cu lamaie
, ce serveste fiecare!
Am tot citit de 2 zile cat ati scris dar daca nu reusesc sa raspund pe moment nu imi aminetsc ulterior ce si cum
.
Voiam sa va intreb daca si in alte judete e la fel: Am fost zilele trecute la camin la Razvan sa vad ce analize ne trebuie pt noul an scolar (sa ne dea fisa tip) si mi-a spus directoarea ca in vara asta s-au schimbat reglementarile, in sensul ca nu se mai da nimik de la gradinita ci trebuie sa aduci de la medicul de familie un aviz epidemiologic pt copil si parinti. Cica asta ar fi suficient si nu se mai cere examen coproparazitologic sau exudat faringian si ce se mai cerea pana acum. Mai stie cineva de treaba asta?
Sa va spun 2 faze cu fi-miu:
De obicei dupa ce ragaie sau da partz
spune "Pardon!" iar eu ii zic "Nu-i nimic mami, sa cresti mare!". Eram la banca sa platim o rata si un nene care era in fata noastra, povestind cu tipa de la ghiseu, ragaie. Clar ca omului i-a scapat, deci nu a fost "nesimtit" cu intentie, iar fi-miu zice" Pardon!!!"(foarte revoltat) si tot el: "Nu-i nimic nenea, sa cresti mare!"![]()
Cand intram sau iesim din magazine spune cand are chef "Buna ziua!" sau "La revedere!", dupa caz. Zilele trecute iesim dintr-un magazin, eu spun "La revedere!", vanzatoarea imi raspunde la salut si Razvan zice, uitandu-se galesh la ea "La revedere domnisoara!". M-am imprastiat de ras ca "domnisoara" avea spre 50 de ani si e cat usa plus ca e deja bunica![]()
Merg sa mai pun o maisna de haine la spalat!
O zi faina sa aveti
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Biancas spune:
Buna ziua si de la mine...vad ca nimeni nu sparge gheata.
Noi prin casa, Dani tocmai s-a trezit si ne-am distrat putin de el.
Mi-a spus cand s-a trezit:
"Mami vreau sa fac pisu si nu pot ca imi e plina putza si nu pot sa o indoi!!!
. Eu il intreb cum e plina putza mai? Si imi arata..uite... 
(tocmai se trezise si se stie ca de cele mai multe ori barbatii cand se trezec...stiti voi
)
Ali...pai normal ca ti-ai facut norma. Si eu zic la fel 2 e sufiecient. Dar dupa 4 ani de stat acasa cred ca ar trebui sa mergi la servici si sa ii iei o bona lui Mitica.ca merita si el
.
Giva, Bumbi, am sunat la JYSK Cluj si mi-a spus domnul de acolo ca nu o sa gasesc mobila in nici un magazin din tara pt ca au probleme cu licenta. Cica firma mportatoare e din Danemarca
. Mai asteptam sa vedem. Mi-e ciuda ca demult o filam dar am zis sa creasca Dani putin sa cumva sa cada jos de acolo. Si chiar am gasit si saltea din par de cocos care se spune ca ar fi foarte buna pt spate si e si subtire...deci numai buna pt acolo sus. Dani a vazut mobila in pliant si ne bate la cap toata ziua cand ii schimbam mobila 
Azi nu stiu ce facem..am vrut sa fac o praji cu mere si nu ,m-a lasat Nelu ca cica sa nu mai gatesc atata
..dar tot o fac ca deseara cred ca mergem in vizita la niste prieteni si sa nu merg cu mana in ....
.
Weekend frumos sa aveti
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
szaboali spune:
| citat din mesajul lui Biancas Buna ziua si de la mine...vad ca nimeni nu sparge gheata. Noi prin casa, Dani tocmai s-a trezit si ne-am distrat putin de el. Mi-a spus cand s-a trezit: "Mami vreau sa fac pisu si nu pot ca imi e plina putza si nu pot sa o indoi!!! . Eu il intreb cum e plina putza mai? Si imi arata..uite... ![]() (tocmai se trezise si se stie ca de cele mai multe ori barbatii cand se trezec...stiti voi )Ali...pai normal ca ti-ai facut norma. Si eu zic la fel 2 e sufiecient. Dar dupa 4 ani de stat acasa cred ca ar trebui sa mergi la servici si sa ii iei o bona lui Mitica.ca merita si el .Giva, Bumbi, am sunat la JYSK Cluj si mi-a spus domnul de acolo ca nu o sa gasesc mobila in nici un magazin din tara pt ca au probleme cu licenta. Cica firma mportatoare e din Danemarca . Mai asteptam sa vedem. Mi-e ciuda ca demult o filam dar am zis sa creasca Dani putin sa cumva sa cada jos de acolo. Si chiar am gasit si saltea din par de cocos care se spune ca ar fi foarte buna pt spate si e si subtire...deci numai buna pt acolo sus. Dani a vazut mobila in pliant si ne bate la cap toata ziua cand ii schimbam mobila ![]() Azi nu stiu ce facem..am vrut sa fac o praji cu mere si nu ,m-a lasat Nelu ca cica sa nu mai gatesc atata Weekend frumos sa aveti .Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
defapt sunt chiar 5 ...poate asa crezi tu...io nu cred asa
Da de cand naiba are cocosul par?

Si pe mine ma omoara Iarina cu intrebarile despre camera ei...io am vazut ceva superb in Ambinet...toata mobila ajunge cam pe la 25-26 mil. dar e superba...dar au zis aia ca sa fac comanda ca nu mai au pe stoc si ca imi v-a ajunge cam prin dec la inceput.
Mai te tot vaiti ca nu poti da jos din kile...lasa praji aia in pace daca asa ti-a zis sotul
la ginerica cu putza plina
Biancas spune:
| citat din mesajul lui szaboali Da de cand naiba are cocosul par? ![]() |
De cand are parul pere

Fibre cocos nah...asa scrie pe net
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
szaboali spune:
Ioana la noi la gradi ne trebui numai adeverinta de la medicul de familie cum ca e apta de gradi...bineinteles ca pe usa scria si exudatul si i-am spus la dr pediatru si mi-a zis ca asta nu e obligatoriu, a fost dar ministrul sanatatii a renuntat cica, ca nu ar fi fost parintii deacord
...asa mi-a spus , asa iti spun si eu tie
...oricum eu ii fac si exudatul odata cu analizele alea complete.Oricum exudatul chiar daca il faci mergi cu rezultatul numai la medicul de fam ,care iti da si adeverinta pentru gradi...
Eu l-am intrebat pe dr. ca ce ma fac daca nu o primeste in prima zi fara exudat? el mi-a zis ca mi-a dat adeverinta si ca de acum el raspunde
.
Doamne...sper ca m-am facut inteleasa
szaboali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Biancas
De cand are parul pere ![]() Fibre cocos nah...asa scrie pe net Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
Serios? Credeam ca e ala care face CUCURIGUUUU!!!!!!!

mai ca am priceput io dar am vrut sa ma distrez putin ca is tare nervoasa

abia astept sa vina sambata viitoare.Ma chiam fiica-mea sa mergem afara cu copii[;D] sa ia putin aer sa poata dormi mai bine la noapte

pufumic spune:
buna seara de la constanta
in legatura cu analizele, la noi ar trebui sa fie asa, conform celor declarate de madam asta de la directia de sanatate publica cta:
http://www.telegrafonline.ro/1252011600/articol/search/95851/in_colectivitate_doar_cu_analizele_medicale_la_zi.html
dar parca vad ca, desi fi-miu a mai fost in colectivitate (e adevarat ca alta decat aia in care o sa intre acum), o sa-mi ceara si analizele atasate la avizul epidemiologic. asa ca azi dimi am fost si am dat probe pt toate analizele enumerate in articol. eu in schimb nu mi-am facut nicio analiza. si la gradi sa intreb clar care-i treaba nici n-am ajuns inca. poate luni. sunt foarte curioasa care-i taxa. nu-i vorba, ca la cat decartam pana acum la particulara sigur n-o sa am niciun soc cand mi-or spune cat costa aici.
MIHA78 spune:
Scriu repede sa nu uit si ce-am citit, e musai sa fac ceva ca in ultimul timp ma lasa rau memoria. Cred ca are legatura cu faptul ca am o perioada tare agitatata si la serv si acasa.
Giova te rog zi-mi ce remediu homeopat i-ai dat lui Edi ptr. constipatie. Eu am fost la o homeopata dar nu vad imbunatatiri, i-a dat un remediu fara sa-mi spuna ce e dar efect laxativ nu are si eu ptr asta am dat 80 de lei pe consultatie...
Bianca e f. interesanta mobila, tare-mi plac si mie lucrurile din Jysk, dar nu inteleg de ce-au pus-o in oferta daca nu o pot vinde.
Irina, cum mai stai cu burtica? Tot asa simti miscarile de jos?
Bumbi si Giova sunteti totale cu grijile fata de soti.
Bumbi eu zic ca va trece perioada asta cu Sebi, va simti el la un moment dat ca nu e deloc placut sa fie ud si va trece peste ac. moment.
Silvia, am intrat la poze, doamne ce mancaruri poti sa faci. Alain mi se pare f. mare. El si Alex vad ca sunt primii, gradinari sau scolari in cazul lui Alain. Inteleg ca au trecut cu bine peste prima zi.
Copilul meu tare a invatat sa ne raspunda inapoi. Mama, imi tine cate o teorie de zici ca el e parintele si eu copilu, nu stiu de unde a invatat asta, dar cum nu-i convine ceva incepe, vezi mami nu mai comenta etc.. In conditiile in care peste o sapt. merge la gradi nu-l vad prea bine daca se apuca sa zica ceva de genul educatoarelor.