Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui szaboali Na , ca am gasit o poza de la Ianis de la botez www.dropshots.com/iari_ianis#date/2008-05-04/11:31:19" target="_blank">asta...dar in pernita am zis ca erau superb imbracati...si iara ma gandesc ...oare chiar are importanta cum sunt imbracati? important e sa fie botezati si sa fie sanatosi. Ali de Iarina Andreea (16.02.2006) si Ianis Alexandru (04.04.2008)www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama |
Asta spun si eu Ali
Pt mine nu a contat nicicum ca a avut Angelo costum de firma, l-a purtat la botez si in sifonier a ramas
Stau si ma intreb de ce mai intru aici, de
in dos
, de falfait la altele li se falfaie, specimen am fost numita,ce surprize voi mai avea?Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Stau si ma intreb de ce mai intru aici, de in dos , de falfait la altele li se falfaie, specimen am fost numita,ce surprize voi mai avea? |
Om trai si om vedea ce ne rezerva viitorul
Dar nu am inteles pe cine ai pupat si unde
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Noapte buna, merg la nani.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
szaboali spune:
Bianca si ai mei au fost imbracti numai in alb complet...asa au vrut nasele, Iarina a avut o rochita frumoasa ca de printzesa si o pereche de pantalonasi din catifea de aia fina , iar Ianis un costumas superb tot din catifea de aia fina alba...ca si ingerasii
.
Maraki controverse vor mai fi , pentru ca fiecare gandim in felul nostru, ar fi si culmea sa gandim toate la fel...cine s-ar mai intepa p-aci?![]()
Sincer mie mi-ar parea bine sa redevina subiectul asa ce a fost inainte...sa scrie toata lumea p-aici...dar se pare ca nu se poate
.
Si pe mine m-au suparat cate unele p-aci dar mai bine mi-am vazut de treaba si am tacut ...si a trecut...se poate si asa
...mie imi ajunge cat ma cert cu Iarina si cu Ianis 

szaboali spune:
Giova ce grasunel s-a facut Edy, ca frumusel era de cand a venit pe lume ...si ce fain ii sta asa bronzat
...Marco e fix ca Iarina toata ziua era calare pe el, acuma toata ziua ce fac p-aci vai de capul meu...ma termina...de multe ori imi spune Iarina: Mami ce mult ma bucur ca ai mai facut un fratior...si normal ca are pe cine trage si cu cine sa faca pe sefa
Nasa blonda a piticilor tre sa nasca luna viitoare, v-a avea iar fetita, mai are una de 11 ani jumate...abia astept sa mai vad un bebe mic prin zona...apoi nu mai pup pana ce or face sora-mea sau frate-meu, dar ei zic ca au timp
...sau poate o mai apuca pe soacra-mea sa mai faca unu sa aiba 8

...asta asa ca sa mai zambiti si voi
Azi m-a intrebat Iarina:
Mami de ca a venit Ianis asa tarziu?
io:unde?
ea :pe lume
io:pai acum i-a venit si lui randul![]()
ea:de ce nu a venit mai repede?
io: pai asa a fost sa fie, numai acum a trebuit sa apara![]()
ea:dar cum o stat la tine in burtica?
io:dar de unde stii tu ca a fost ma mine in burtica? (am vrut sa vad daca mai tine mine)
ea:pai ai avut un burtoi mare cat un balon, atunci semanai cu bunica, ca si ea e ca un balon acuma
io:pai in mai multe pozitii (si i-am explicat cam in ce pozitii a stat)
ea: pai de aia nu o venit mai repede ca nu o putut iesi nu?
Biancas spune:
Neata si de la mine la
. Ptiu sa ma nu ma deochi dar matinala sunt
..asta ca trebuie sa merg la fizioterapie ca altfel..eram in lumea viselor inca
.
Dani..e nerabdator sa ii ansambleze Nelu motocicleta, acum a intrat pe usa si l-a luat din plin: "Tati te rog sa imi pui ghidonul sa ma pot da" (Eu am scos-o ieri din cutie si am pus acumulatorul la incarcat)
Ali ce dulce e Iarina cu replicile ei. Si cate stie despre venitul bebelusilor
. Dani nu m-a intrebat niciodata. Deci soacra-ta mai face un copil ca are burta?
Haha.
Cat despre cererera ta de a scrie toate aici..nu e realista
Ai vazut si de ce ... ca ies scantei
..
Ma pregatsc sa plec.
Mi-a dat si gimnastica la fizio..ma enerveaza sa fac sport
. Pe langa ceva parafina pt genunchi, ceva unde pt solduri si masaj la spate..mai am si gimnastica asta 
Bianca
dana_ene spune:
Buna dimineata, mamici!
Dragele mele, doream sa va intreb daca mai doriti sa continuam actualizarea siteului cu spiridusi?Am cateva saptamani mai lejere si as putea sa ma ocup de el.
In ultima vreme am reusit sa rezolv cele doua mari probleme cu inscrierile frunzelor: Oana la scoala (pentru anul viitor) si Roxana la gradi (camin).
De luni mergem la dublu la gradi, la grupa pregatitoare si grupa mica. Sincera sa fiu am maaaaaaaari emotii pentru acomodarea Roxanei care nu a mai fost nici macar o zi pana acum in colectivitate. Doamnele educatoare par foarte de treaba si sunt femei cu experienta, asa ca am incredere ca o vor stapani si pe domnisorica mea cea mica. Vom vedea!
Sper ca sunteti bine cu totii, va doresc o toamna plina de liniste si satisfactii!
d_melli spune:
La multi ani Dana dc zici ca te cheama si Ana si la multi ani tuturor Anelor!
Dana mie mi-ar place sa fie actualizat siteul!Si eu am emotii mari pentru graidntia.Tot pe 14 si voi?
Ali super tare ca se numeste perna la voi ,probabil in alta parte are alta denumire.Nu cred ca era cazul sa pui paie pe foc afirmand ca probabil sunteit mai tarani.Eu am specificat clar si m-am saturat sa tot spun ca e strict parerea mea.Dc va e greu sa cititi ce am scris atunci nu averti decat sa continuati sa va plangeti sa va ofensati ca sunteti jignite pana in tavan.Deja e prea mult.Oare tb sa dau copy la mesaj ca sa il citeasca toata lumea si sa apoi sa isi dea cu parerea?
Bianca doar doua persoane iti tin isonul pe forumul asta si o stii foarte bine.Dc ai ceva de spus spui aici.Nu cred ca ai nevoie de avocati si tu sa vii apoi sa aplauzi ca un pinguin.Si pricepe o data ca mie nu imi place perna , poaie, portbebeul.Care e problema ta la faza asta?
Giova la noi la z nu au avut chestii foarte misto anul asta.
Azi sper sa am o zi mai libera nu ca ieri.Am si un curs de engleza insa
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
toanca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maraki
trening sau sport tot aia e....cu asta am incheiat subiectul! nu vroiam sa raman datoare! Oricum nu asta conteaza, putea fi si in pijama, a fost alegerea nasei. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=70123&whichpage=5 Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Omu' cand n-are ce face...se plictiseste....
Si atunci sta si cauta in arhiva

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

de
Iarina Andreea (16.02.2006) si
Ianis Alexandru (04.04.2008)
1