Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:

trening sau sport tot aia e....cu asta am incheiat subiectul! nu vroiam sa raman datoare!
Oricum nu asta conteaza, putea fi si in pijama, a fost alegerea nasei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=70123&whichpage=5

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mor de ras!
Si cand v-am spus ca saraca Maraki nici mancare n-a facut azi ca sa dea de capitolul unde am povestit de botez nu m-ati crezut!!!
In conceptia ta trening sau sport tot aia o fi....ti-am spus ca eu m-am lamurit azi definitiv in ceea ce te priveste!
Oricum, am satisfactia ca ai pierdut o jumatate de zi (din pacate ai pierdut PROBABIL din timpul pe care-l puteai petrece cu familia ta) ca sa demonstrezi NIMIC!!!
Dupa cum vezi, in postarea mea de atunci nu scrie nicaieri cuvantul TRENING, asa cum ai sustinut tu azi, citez "Din cate stiu eu, Razvan primul nascut de la spiridusi, a fost imbracat in trening la botez...maica-sa a scris ca nasa e nonconformista si a preferat sa fie cu trening"

Da e bine, mi-ai dat satisfactia de a avea dreptate fata de fetele care nu te credeau in stare sa rascolesti prin arhiva si pt asta iti multumesc!
Acum chiar sper ca s-a terminat si o sa ne ignoram in continuare cum o facem de ceva vreme!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana ziceam de treningurile de la chinezi...erau cu ceva dungi cu gri si galben, pantalonii intr-o culoare, aveau vesta cu fermoar si gluga. Nu cred ca vorbim de acelasi model, astea erau mai grosute.
Bianca cum e la curs? iti place?
Maraki nu esti intreaga...ai cautat in arhiva toata ziua?
Imi amintesc perfect ce am scris atunci dimineata...parca ieri a fost.
Acum am fost aranjata din timp, dar tot a trebuit un retus....

, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Ioana ziceam de treningurile de la chinezi...erau cu ceva dungi cu gri si galben, pantalonii intr-o culoare, aveau vesta cu fermoar si gluga. Nu cred ca vorbim de acelasi model, astea erau mai grosute.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Stiu despre ce vorbesti, alea sunt cam sintetice si intr-adevar se super scamoseaza. Si da, sunt mai groase.
Acum ma uit la pozele voastre

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu mai Giova ca doar nu sant batuta in cap M-am trezit pe la 19.00, a fost simplu pt ca stiam perioada cand a fost botezul si nu a ramas decat sa deschid cap din vremea aia...foarte logic si usor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki jos palaria pt memorie .
Giova, imi place la curs. Cam putin am facut azi dar e ok.

In rest...nu am chef de nimic...aerele astea cu iz de toamna ma fac sa fiu indispusa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Sigur ca da..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna seara doamnelor, discutii si discutii...
Bianca si Iarina si Ianis au fost botezati in poie de aia...la noi ii zice perna...si nu ca mi-ar placea foarte mult sau ca nu mi-ar placea deloc dar asa au vrut nasele, ele le-au cumparat toate hainutele la amandoi, vreu sa iti zic ca au fost superbi imbracati doar ca era cam rece afara si i-a pus in perna aia...deci la noi inca se mai poarta si acuma...om fii mai tzarani in zona asta ...acum nu am poze aici la mami dar cand merg acasa iti arat ce frumos au fost imbracati...Iarina ca o printzesa si Ianis ca un printz

Bumbi si mie imi place gradi Iarinei, inca e noua...sper sa arate tot asa pana termina si Ianis cu gradinita...anul viitor il pregatim si pe el de gradi daca o sa il ia...toata ziua buna ziua ii spune Iarina ca la anul pe vremea asta il pregatim si pe el de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Na , ca am gasit o poza de la Ianis de la botez www.dropshots.com/iari_ianis#date/2008-05-04/11:31:19" target="_blank">asta...dar in pernita am zis ca erau superb imbracati...si iara ma gandesc ...oare chiar are importanta cum sunt imbracati? important e sa fie botezati si sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szaboali
Bianca si Iarina si Ianis au fost botezati in poie de aia...la noi ii zice perna...si nu ca mi-ar placea foarte mult sau ca nu mi-ar placea deloc dar asa au vrut nasele, ele le-au cumparat toate hainutele la amandoi, vreu sa iti zic ca au fost superbi imbracati doar ca era cam rece afara si i-a pus in perna aia...deci la noi inca se mai poarta si acuma...om fii mai tzarani in zona asta ...acum nu am poze aici la mami dar cand merg acasa iti arat ce frumos au fost imbracati...Iarina ca o printzesa si Ianis ca un printz

Da da tzarani de-a dreptul.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Si daca stau sa ma gandesc...la mine faza cu poia a fost ideea mea. Le-am spus naselor sa nu cumpere nimic ca am de toate si totusi au cumparat fiecare cate un costum si cealalta nasa salopeta.
Daca era dupa mine il imbracam cu o salopeta frumoasa alba. Nu albastra sau alta culoare..alba sa fie semnul puritatii.
La Sandra nasa nu a cumparat haine ca nu am lasat-o, aveam prea multe. I-am spus ca daca vrea sa ii cumpere haine sa ii cumpere haine pt 6 luni- 1 an. Si asa a facut. Alte vremuri nu ca acum .
O duc cu hainele mele, o aduc cu hainele mele.
De ce sa se cheltuie aiurea? Eu asa am gandit!!!

Mergi la inceput