Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..normal ca salopeta aia de iarna. Dar in noiembrie se zvoneste ca vine asa ca nu mai este mult.
Deja s-a lasat si la noi frigul, sunt 18 grade afara si in casa chiar s-a racit.
Bumbi Sandra a acut arte martiale de la 6-7 ani nu mai retin exact. A mers doi ani dupa care a facut pauza un an. Apoi a mers iar un an si acum are pauza un an .
Ca si disciplina acasa nu am vazut diferente. Acolo ii disciplineaza dar ea nu era un copil rau sau neastamparat ca sa pot vedea asta.
Nu stiu cat e de util sa faca miscari ca power rangesii...sa nu devina bataus. Dani e bataus de felul lui si in parc a cunoscut niste baieti si dupa cateva minute a luat pozitia de lupta si de atac. Nu cred ca e indicat sa fie agresiv.
Prin sport ii invata sa isi tempereze aceste actiuni dar nu cred ca de la varsta asta ii va face a constientizeze ca nu e bine sa te bati.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Eu una nu am vazut nimic pozitiv la Sandra... a ba da..avea chef mai mult de lupte cu Nelu ..cu toate ca i s-a spus ca agresivitatea nu trebuie folosita in afara salii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ma pregatesc si eu de curs, pe copii ii duc la soacra-mea sa nu ramana singuri acasa.
O dupa masa placuta

Bombo..vad ca va pregatiti de chefuit...sa treci si pe la noi cu o felie de tort
Bumbi, nu mi-am dat seama ca sotul tau e asa inalt. Tu nu esti asa inalta si nici Sebi nu mi se parea in poze si de aici...am dedus....
Maraki

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la gradi si de la bucatarie
Bine ca s-au mai linistit apele pe aici.
irina si eu vreau sa vad pledurile respective.
distractie faina sa aveti cu atatia sarbatoriti in familie.
Bianca nu e musai sa-l invelesti in patura/pled la botez. daca e frig, eu as prefera salopeta de fas, dintr-aia intreaga, cum ziceai si tu. Nu am vazut pledurile de care zice irina.
Daca e cald, gen primvara-toamna un costumas: pantalon, camasa, si o gecuta, sau vara o salopeta subtirica, camasa cu maneca scurta...
Bumbi sper sa-i placa ceva lui Sebi. Noi continuam cu inotul si probabil cu tenisul, dar mai incolo, de la 5 ani, e prea mic pt. sportul asta, racheta nu e defel usoara, chit ca e micuta...
haine de toamna: stam cam prost la cap. pantaloni pt. gradi. Azi i-am luat o pereche la 18 lei de la chinezi. I-am luat una si anul trecut si tare bine s-a purtat bumbacul. sper sa mai imi aduca sorella, daca vine la botez, vreo 2 perechi , caci acolo sunt mai ieftine. parca nu-mi vine sa dau 50-60 lei pe o pereche sa o scrofoleasca la gradi.
Papuci...cica il strang cele 2 perechi cumparate de paste de la melania. mai am 2 tot de la aceeasi firma, noi, caci ii erau mari, acum ii sunt ok, asa ca mai imi trebuie ceva de iarna.
O geaca de toamna ne-ar trebui, sa vedem ce gasim....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

In ceea ce priveste hainele de toamna: si stam cam prost la capitolul pantaloni pt. gradi.
Are vreo 3 perechi, dar nu stiu cum face ca mai toata mancarea e pe el, asa ca ziua si pantalonii
Cum acum se usuca destul de greu lucrurile...trebuie sa-i mai iau 1-2 perechi.
Papuci de gradi ne trebuie si noua si o geaca de toamna (ca de iarna are).
Trebuie sa-i iau si ghete de iarna ca cele de anul trecut i-au ramas mici; anul trecut purta 25, iar acum 27

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

CE REPEDE NE CRESC PITICII...TOANCA SI VOI TRAITI PE PICIOR MARE!!!!

asa este, si sebi murdareste una-doua pantalonii, bluzele cand mananca, cand se joaca . au fost bune reducerile din vara de la Z cu hainele de toamna-iarna...atunci trebuia facuta aprovizionarea...erau si 40 lei perechea de pantaloni...f buni de blugi, de ex...35 lei un pulover...100 lei geaca ffff groasa de iarna imblanita , cu cluga ( asta nu am ratat-o, am luat pt amandoi).

bianca am luat si noi 3 caiete de la real ( intre 5 lei si 8 lei ) ...aseara am facut din caietul special pentru grupa mijlocie ( 8 lei )...tare drag ii era cand trebuia sa incercuiasca el raspunsul corect. am facut vreo 8 pagini, am zis ca continuam in seara asta...

aseara, ne-am mai jucat pe laptopul lui educativ un joc de memorare a formelor geometrice. se afiseaza la inceput 4 forme geometrice - patrat, triunghi, dreptunghi si cerc, intr-o anumita ordine, dupa care, el din memorie, trebuie sa le reproduca ordinea... f distractiv si fff mult i-a placut...si se bucura cand rezolva corect si ii zicea tanti "esti f destept!"

gata, ma duc si eu acasa...si poate mergem prin parc sau iesim undeva...nu mai stam in casa, ca aseara!

si sa fiti cu - minti cu copii si mai cuminti !!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am ajuns si noi acasa de la plimbare. I-am luat o pereche de pantaloni de trening cu 18 lei (cred ca din astia zicea si Giova, chinezesti) dar ff bine se comporta. Din ce a avut in primavara doar o pereche ii mai sunt buni si arata inca destul de bine. Am vazut treninguri superbe bluita cu fermoar+gluga si antalon la ....39 lei. Evident ca nu aveam bani si nu am putut plati cu cardul. Mi-au placut tare mult treningurile si sunt excelente pt gradi. La gradi la Razvan cel putin, cand incep sa dea caldura e dezastru, curg apele pe ei daca au mai mult de 1 maieu si un tricou cu maneca lubga. I-am luat niste tricouri cu maneca lunga foarte frumoase, uni, de la House of Art raionul pt copii reduse la 9,9 lei. Are vreo 4 deja.
Cu incaltamintea stam un pic mai prost, in sensul ca are acum niste pantofiori putin decupati de la Melanie nr 26 care inca ii sunt buni cu soseta f subtire, mai are tenisi si ceva ghetute superbe de iarna de la Bopy nr.27 (dar mai degraba sunt 28). Trebuie sa-i mai caut cav pantof mai inchis, intermediar, pana vine frigul si zapada!
Pijamale are cred 11 perechi, trebuie sa vad care ii sunt bune pt gradi si care fixe, de dat acasa.
Am vazut niste pantaloni de gravi absolut superbi, la 83 lei, si am si dunat-o pe prietena mea sa mearga sa-i vada.
Eu sunt buna de umblat prin oras cu sarcini precise ca la toti cei interesati le gasesc cate ceva.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si eu am vazut treningurile alea...mi-e ca nu se comporta asa bine materialul...se scamoseaza rau. Parca sunt si mai grosute, la Marco ii e cald in ele, si din ce zici, cred ca si lui Razvan. Si o prietena a vrut sa-i cumpere copilului si nu se putea plati cu cardul....

Am pus si eu poze si vreo 3 filmulete cu bebe gangurind:
http://www.dropshots.com/giova1#date/2009-08-28/16:50:06

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova uite ce scriai tu cand ti s.a rupt apa cu Marco
Sunt inca pe net, m-au luat durerile de burta, Clau fumeaza si pe urma ma aranjeaza.
Vai fetelor ce par am!!! Se sperie Marco cand ma vede!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Ioana si eu am vazut treningurile alea...mi-e ca nu se comporta asa bine materialul...se scamoseaza rau. Parca sunt si mai grosute, la Marco ii e cald in ele, si din ce zici, cred ca si lui Razvan. Si o prietena a vrut sa-i cumpere copilului si nu se putea plati cu cardul....

_

Giova, tu te referi la treningurile de la House of Art(cele cu Cars pe gri si bleumarin)care sunt 39 lei bluza si 29 lei(parca) panatalonii? Daca da intr-adevar alea sunt cam grosute. Astea de care zic eu sunt tot chinezesti/turcesti (habar-nam) le-am vazut in magazinul cu hainute pt copii de unde i-am luat pantalonii de trening cu 18 lei. SI erau 39 lei treningul complet. Sunt chiar foarte subtirele si culori foarte frumoase (mi-a placut mult unul galben cu gri deschis dar bluza parca avea cam mult galben si ma gandesc ca intr-o saptamana e praf de la mancarea cazuta pe ea si nu o mai poate purta niciodata)!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Din cate stiu eu, Razvan primul nascut de la spiridusi, a fost imbracat in trening la botez...maica-sa a scris ca nasa e nonconformista si a preferat sa fie cu trening...important e sa fie botezat, restul sant amanunte nesemnificative!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Nu stii bine!!! Uita-te la poze(a, da, cum sa faci asa ceva doar tu esti verticala si nici mesajele nu mi le citesti, d'apoi sa te uiti la poze cu fi-miu) ca nu e nici un trening. Cautare placuta in arhiva dupa postarea mea unde am scris ca e in trening!
Unde naiba e emoticonul ala cu pupatul in fund cand au forumistii nevoie de el!!!!

trening sau sport tot aia e....cu asta am incheiat subiectul! nu vroiam sa raman datoare!
Oricum nu asta conteaza, putea fi si in pijama, a fost alegerea nasei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=70123&whichpage=5

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput