Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbita si noi tb sa mergem azi insa dc avem petrecere acasa nu cred ca mai ajungem.Normal si de drept ce ii trebuie mai mult? Eu ma gandeam ca pantaloni de trening ca sunt mai comozi, nu? Eu nu prea stiu ce sa iau.Marian zice sa mai asteptam ca dc nu ii place sau sa vedem cume sa nu ne aruncam aiurea

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi..vedeti voi care sport in agreaza pana la urma.
Eu inca nu il dau pe Dani la nimic..consider ca e prea mic anul asta. La anul..vedem. Fotbal se face de la 5-6 ani la noi.
Sandra vrea volei, eu vreau inot pt ea. Vedem ce decidem impreuna, depinde si de orele de antrenament.

Sandra nu are nimic la coloana , o foarte mica deviatie spre stanga dar nesemnificativa si fara probleme. Are o scubitura cam mare la spate dupa pararea mea dar medicul a spus ca normala.
Eu de maine incep fizioterapia si ea vine cu mine sa faca gimnastica medicala 10 sedinte asa ca nu ii strica . De maine dimineata de la 9 ...va trebui sa ma trezesc devreme .

Ana mersi de lamuriri .
Irina, nu stiu ce poale lungi vezi tu...aia e cat copilul ca se poate modifica .
Eu mi-am botezat copilul la 6 saptamani si aia a fost numai buna pt nasa nestiutoare cum se tine un copil in brate sa nu ii cada capul .
Poate imi dati si mie un site sa vad si eu pledurile(adica paturile ) cu care se duc copiii in ziua de azi la biserica.
Eu sunt asa mai nestiutoare si mai invechita noah ce sa-i faci.
Da-ti cu parul si rade-ti cat vreti ca e voie si e chiar gratis. Numai aveti grija ca ingrasa!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Trebuie sa schimbam garderoba de papuci ca azi i-am dat unii 24 care in primavara i-au fost buni si zicea ca il strang putin...il doare degetul mare .
Asa ca atentam la nr 25 si cizme maxim 26...depinde de numere.
La Real in pliantul care e valabil de joi imi place gheata de la pagina 18. Vad ca are marimi pana la 25 deci...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Bianca o sa caut si sa iti arat pledul de la nepoatamea de la botez de acum din august.E absolut superb.Mie una mi-a placut mult de tot.Lasa nu te mai victimiza ca esti invechita ca nu te plange nimeni.Ma bucur ca e bine Sandra.Sa stii ca si voleyul e misto si face corp frumos, te ajuta la inaltat.Sandra pare din poze cu o constitutie robusta.Eu zic ca mai degraba merge voley decat innot.
Lasa tu sa ne ingrasam care e problema? Ti-e frica ca ajungem pe cineva?
Mario poarta 27 inseamna cala 30 de ani o sa poarte 45

Mergi la inceput

Eu i-am facut inventarul lui Dani si stau linistita ca are de toate. Si pantaloni de trening si bluze cu maneca lunga destule pt gradinita.
Ce ne trebuie e un compleu dinala intreg cu se poarta la ski sau in 2 piese (geaca si panataloni cu talie inalta). E foarte util la zapada. Si la mersul la gradi!!! . Eu il imbrac in haine de gradinita (o bluza cu maneca lunga, o pereche de pantaloni de trening) ii dau o vesta in spate daca e frig si ii dau costumul ala intreg. Ajung acolo ii dau jos costumul si ramane cu hainele de gradinita si ii schimb doar papucii.
Imi e foarte util si usor, asa obisnuiam si la Sandra si acum cu Dani tot asa am facut.
Am observat de multe ori ca sunt parinti care isi schimba copiii..eu ajung dupa ei si termin schimbatul inaintea lor. Logic . Si cand il iau acasa la fel.
Decat sa il duc cu blugi , bluza si o geaca...si acolo sa il schimb..prefer sa ii dau costumul ala de iarna si gata.
Pt rapiditate si comoditate .
Oricum de la gradi vine direct acasa nu merge in alta parte sa zici ca e in trening.
Am un costum care i-a fost bun anul trecut si cred ca si anul asta ii e bun dar mai vreau unul. Ca sa nu zica lumea ca doar un costum are .
V-am dat o idee in caz ca aveati nevoie.

Irina, nu facpe victima, m-a deranjat felul cum ai spus-o. Mi-ai jignit gusturile cu privire la un obiect nu la o pesoana!!. Dar nu e nimic..imi trece mie . Si daca nu imi trece atata bai din partea ta nu?
Sandra vrea volei pt ca toate fetele din parc fac volei. Asa cum a vrut si dans pt ca colegele dela scoala faceau dans si cand nu s-a mai dus cateva nu a mai vrut dans . Eu sunt cam obisnuita cu trendurile astea de domnisorici.
Volei poate sa faca ca si eu am facut si e un sport frumos cu toate ca baschetul mie personal imi place mai mult.
A facut si arte martiale, are centura verde dar daca nu mai vrea sa mearga eu nu o fortez. S-a mutat prietena mea cu sala mai departe si nu mai vrea sa mearga. Daca as duce-o eu poate ca ar vrea dar nu a incantat-o niciodata sportul asta. Si cum dragoste cu sila nu se poate...nu are rost sa imi pierd timpul si motorina .
Inot vreau sa faca pt intarirea muschilor spatelui pt ca a crescut brusc si muschii spatelui nu s-au dezvoltat atat de bine sa poate sustina coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina, merci ! am inteles si am mai citit si pe net ca judo e mai bun pentru inceput pentru baieti, insa mi-a mai zis o colega de aici...ca aceste sporturi incetinmesc dezvoltarea in inaltime aveti idee de asa ceva????? eu stiu ca sportul, din contra, ajuta la o crestere armonioasa!!!!

in alta ordine de idei, mult zgomot pentru nimic, zic eu!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi, am facut si judo in tinerete un an dar pe atunci nu se stiau atatea. M-am lasat pt ca noi faceam si culturism o data pe saptamana pt a avea muschi si forta (trageam de fiare intr-o sala de culturism) si tatalui meu nu ii convenea asta. Asa ca...mi-a interzis.
Oricum Sebi nu are cu cine semana prea inalt nu?.
Am sa o intreb pe prietena mea si ea il va intrba pe instructorul ei daca te intereseaza o parere mai de specialst sa spunem. Am sa iti spun ce au spus.
oricum poti sa te interesezi si tu la instructoru atunci.
Si eu am intrebat instructorul de inot mai demult daca inotul slabeste si mi-a spus ca nu . Inca inotul de performanta mareste partea de sus a corpului unde pui muschi.

Mergi la inceput

Bianca costumul ala de fas e util cand vine gerul nu aucm in perioada asta.Si mie mi se pare util sa il imbraci de acasa cu ce sta acolo , asta in situatia in care stai aproape.Lasa sa mearga Sandra unde se simte bine , important e sa faca miscare.Esti culmea cu gusturile tale .Pai nu e corect.Ce ar fi acum sa supere oricare care nu are acelasi gusturi cu celalalt.E ca si cum as spune ca m-ai jignit spunand ca sunt oribile cizmele la baieti .Si eu sa ma simt jignita doar pt ca Mario le poarta.Ete fas..ar zice cineva.
Bumbi nu cred ca se pune problema la voi de sport de performanta.Cred ca e vorba doar de miscare si mai multa joacala varsta asta.Deci nu cred ca e cazul sa iti faci griji.Mai degraba dc aveti timp si va permite buzunarul il indreptati catre cat mai multe activitati de genul asta.Si probabuil la un moment dat vei observa unde ii face placere mai multa sa mearga.Da ,zgomot, lasa ca e bine,zgomotul te face auzit.

Mergi la inceput

bianca nu stiam ca sandra a facut arte martiale...cat timp? cate ore / zi? ai observat vreo schimbare la ea?

nici eu nu stiu daca sebi va avea rabdare sa stea acolo o ora, insa ma gandesc ca il va incanta sa faca miscari ca power rangers-ii lui sau il vor incanta baietii mai mari de acolo care fac antrenamente.

ali, frumoasa foc gradinita iarinei!!!! si nou-nouta toata si toate de pe acolo!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bianca, baietii mei sper sa semene cu dani care are 187 cm. inalt, zic eu. chiar te rog sa intrebi, daca ai ocazia. o sa intreb si eu pe profesor. si eu am facut inot mica fiind, vreo 4 ani la rand...si intr-adevar m-am dezvoltat mai mult in partea de sus....

Mergi la inceput