Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
La Multi cu intarziere celor care poarta numele de Maria
!
La multi ani celor care poarte numele de Ana
!
La mult ani Ana de France, Anasol, Ana de Snania, Bombonica si Bee sa va sarbatoriti frumos Anele astazi
.
Scuze daca am uitat pe cineva 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
La multi ani celor care poarte numele de Ana!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
szaboali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli La multi ani Dana dc zici ca te cheama si Ana si la multi ani tuturor Anelor! Dana mie mi-ar place sa fie actualizat siteul!Si eu am emotii mari pentru graidntia.Tot pe 14 si voi? Ali super tare ca se numeste perna la voi ,probabil in alta parte are alta denumire.Nu cred ca era cazul sa pui paie pe foc afirmand ca probabil sunteit mai tarani.Eu am specificat clar si m-am saturat sa tot spun ca e strict parerea mea.Dc va e greu sa cititi ce am scris atunci nu averti decat sa continuati sa va plangeti sa va ofensati ca sunteti jignite pana in tavan.Deja e prea mult.Oare tb sa dau copy la mesaj ca sa il citeasca toata lumea si sa apoi sa isi dea cu parerea? Bianca doar doua persoane iti tin isonul pe forumul asta si o stii foarte bine.Dc ai ceva de spus spui aici.Nu cred ca ai nevoie de avocati si tu sa vii apoi sa aplauzi ca un pinguin.Si pricepe o data ca mie nu imi place perna , poaie, portbebeul.Care e problema ta la faza asta? Giova la noi la z nu au avut chestii foarte misto anul asta. Azi sper sa am o zi mai libera nu ca ieri.Am si un curs de engleza insa ![]() Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |
Sincer nu inteleg unde-i problema
...oricum nu ma intereseaza pe mine si nici nu ma deranjeaza ca tie sau altcuiva ii place sau nu "moda" de pe la noiSi iar nu inteleg cu ce am pus paie pe foc?????? am si pus poza cu piticul in perna de botez ...asta pentru cele care ar fi crezut ca vb numai asa...de chichi...deci am pus si dovada
oricum

silvi_2005 spune:
Nu am inteles ce e cu atatea pagini
Sincer nu am deloc nici dispozitia nici cheful de a mai zice ceva ca mi-am spun parerea de prea multe ori...degeaba.
Sunt eu prinsa de ale mele , Alain e deja racit
si clar nu de la scoala ci de la faptul ca pe frigul asta el se dezveleste nonstop noaptea, ieri cu febra pana la 38,6 , cu antipiretice toata noaptea...azi nici vb sa mearga la centru de activitati cum era programat tocmai ce am anuntat ca nu merge , chiar vb ieri cu Ana de France ca poate sunt prea obositi
;
In alta oridine de idei am primit raspuns de la comisia univ din Reims si imi echivaleaza complet diploma de licenta
si ma invita la Master ....dar nu voi putea merge ca am vb cu secretara si au numai forma de invatamant la zi...si eu la 90 de km zilnic tur retur in conditiile in care si azi dimineata al meu sot a plecat la 6 din casa tot acolo sa fie in sala de operatie pe 7,30
nu pot sa merg clar ca cineva trebuie sa se ocupe si de Alain care incepe scoala la 7,20 cel mai devreme. Deci e tot randul meu sa zic pas si sa astept anul viitor
cand va termina el specializarea, poate ne vom permite sa ne luam si a doua masina in familie, poate o sa fie mai ok din toate punctele de vedere...Al meu sot nu ma intelege ca sunt cumva necajita si ma ma tot pistoneaza sa vad altfel lucrurile...sa iau un an mai relaxant si sa mai fac cursuri de franceza, sa ma ocup de site si sa ma reapuc de pictat 
M-am intins ca o pata de ulei ca suntem la pag 20 si o terminati voi imediat cu 2-3 mesaje simpatice ![]()
Cam asta e, off topic
la subiect ce sa zic ca nu inteleg de ce e pb cu perna aceea sau cum s-o fi numind ca doar nu a decretat Bianca ca de acum incolo e obligatorie la botez
nu vad asa grav nici ca Irinei din patria soarelui nu ii place e dreptul ei
nici de ce cei din nord nu e sigur dar probabil or fi ei mai prosti
personal iubesc oamenii aia cu traditii si cu tot ce au, e singura zona din Ro a dacilor liberi
si asta spune multe pentru cine a avut curiozitatea sa citeasca despre asta. Nu inteleg mesajele pline de substrat ale lui Toanca
dar in fine poate sunt e la prima cafea.
Mai intru cand se linsitesc apele ca nu am acum disponibilitatea necesara pt asa ceva. Oricum inca un an libera
....timp de intrat pe forum ...viitorul suna bine
cum era reclama de la orange
Edit Dana ma bucr ca ai intrat sory pt valva dar tinem calduta admosfera
se va acomoda printesa ta sigur ca ii plac copii . aca ai avea timp ar fi super sa mai poti face modificari la site.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
szaboali spune:
La multi ani Anelor!!!
Dana
la frunzulite...deci merg la gradi in duet
...
Si mie mi-ar placea sa reiei "lucrarile" la site.
Giova spune:
tuturor celor care poarta numele Ana!
asa....
Ali e mortala Iarina. sunt unii care scot niste perle de murim de ras. e super, ca si Alex, Vladimir si inca cativa.
Pata de pe pleoapa lui Edi e de la nastere. Mai are una si la ceafa. asa i-am nascut pe amandoi, dispar in cateva luni. Unii se nasc cu astfel de pete, altii deloc.
Irina bine ca m-ai linistit cu Z. Imi pare tare rau ca s-a inchis...nu se stie cand se deschide. Doamne ce nepotica dulce si frumoasa ai, mai pune poza cu ea ca e ca o printesa. Zi la cumnata sa tina rochitele de la Chicco pt. pitica ta. Si eu am vb. cu nasa lui Edi sa-mi aduca hainele de la matei...are vorba ta...o tona de la Chicco si alte firme...asa ca nu ma supar ca le va purta si Edi.
Silvia te inteleg cu renuntatul. Sincer sunt in aceeasi situatie...ma las pe mine, pt. sot. Era asa de fericit ca s-a inscris la doctorat...si eu i-am cam taiat elanul din cauza ca mi-e ciuda ca el poate sa faca o groaza si eu doar cu copiii si casa
. lasa ca vor creste ei si putem si noi sa ne scolim...daca mai vrem si mai avem chef de invatat.
sa inteleg ca nici azi nu pot calca ca e sarbatoare
...of...
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
szaboali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Ali ce dulce e Iarina cu replicile ei. Si cate stie despre venitul bebelusilor . Dani nu m-a intrebat niciodata. Deci soacra-ta mai face un copil ca are burta? Haha.Cat despre cererera ta de a scrie toate aici..nu e realista Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
nu stie foarte multe doar ca acum de cand are bebeloiul pune mai multe intrebari
Si nu mai face soacra bebe
Da cam ies scantei dar daca ar mai lasa si una si alta cred ca ar fi mai ok...dar na, ca nu se poate.
d_melli spune:
Ali din punctul meu nu e nici o problema de nici un fel.TOcmai de aia chiar mi se pare aiurea ca a venit Bianca cu expresii de genul Doamnne ce urat scris , m-ai jignit,...Astea sunt niste frustrari de ale ei.Eu mi-am exprimat o parere despre un lucru care mi se pare urat si culema cul;milor am mai si specificat de o suta de ori ca e parerea mea.Da de aici sa desfaci si diseci si interpretezi...
Silvi pai si dc iti echivaleaza diploma asta inseaman cu nu poti master in alta parte , adica undeva unde are si fara frecventa sau la distanta?Sa stii ca si mie imi plac traditiile vechi si tot ce tine de pastrarea unor obiceiuri.Si presupun ca multora dintre noi.Mai bea totusi o cafea si probabil ai sa te dumiresti
.Sanatate lui Alain.
Revin ca tb sa merg pana la alt birou.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
szaboali spune:
Giova stiu ca dispare ca si Iarina a avut, mie asistentele mi-au spus ca e de la picaturile care li se pun in ochisori la nastere. Ea a mai avut si un semn rosu pe frunte...daca mai tii minte si ala i-a trecut numai abia aproape de 1 an.

, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)