Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

multumesc ionelamaria..
am si eu olistutza, foarte ok zic eu, impartita pe 3 parti: lucuri pt mama la spital, lucruri pt bebe la spital si lucruri necesare obligatorii care trebuie sa le ai la venirea bebelush acasa..
din pacate este in format word si o am pe calc de la munca..daca ma ajuta cineva si ii spune cum pot sa o atasez, o fac cu mare drag..
maine de la munca..
cat priveste pozele (am spus de mai multe ori ca atasez, am mii..), nu pot sa o fac.. caci sunt mari iar dragul meu sot uita sa aduca acasa si sa instaleze pe laptop nu stiu ce kk de program.. asa ca mai stau
alcool], sper ca pana la saptamana 38 cand sunt programata la cezariana sa apuc sa pun si eu cateva..

monis ai pm

oli 23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ralia, poti trimite word-ul pe mailul comun. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

azi merg la medicul asta afurisit sa vad ce imi face desi stiu ca nu mare lucru eu totusi sper sa ma consulte ca oamenii ooofff

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Cineva scria (nu mai stiu cine ) ca simte pe beb jos de tot. Sa stii ca si eu o simteam si o mai simt jos, dar nu intru in panica. Cam de vreo saptmana, cotrobaie bine peste tot. Are momente cand o simt sub buric. Apoi la urmatoarea serie de balet, o simt in dreptul buricului. Ba am inceput sa o simt si pe sub sani, cand sub stangul, cand sub dreptul. Poate nu este chiar acolo, propriu zis, dar e clar ca e cu piciorusele in sus si pe langa coaste.

Pupici la toate si sa auzim numai de bine.

eu scrisesem ca o simt cum misca jos...jos la mine inseamna la vreo 15 cm sub buric si vreo 5 cm de "iesire" ...am fost la doctor si mi-a zis ca asa port eu sarcina foarte jos si ca nu trebuie sa imi fac probleme...doar sa fac repaos, sa nu car, sa nu ridic, fara efort mai pe scurt. bebita mea are 31 de sapt dupa masuratori...asta e bine...in rest nu mi-a zis prea multe...eram curioasa ce greutate are dar s-a luat cu altele si nu mi-a mai zis...mi-a confirmat ca s-a intors...e pe directie ...

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

asa voi face..
cum pun carucior cu printzesa roz la semnatura?
inca o intrebare: voi mai lucrati inca, mai puteti? eu nu mai pot..si cel mai mult pt ca obosesc repede, nu atat din cauza burticutzii ci din cauza inimii si a lipsei de odihna noaptea...

oli 23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Pe langa Laura G si Avalon cu FIV mai sunt eu, Betty, Doris si Pishko (de care nu mai stiu nimic, nu a mai postat nimic nici la Gravidute prin FIV), a intrebat o burtica iar eu am raspun(nu mai stiu cine a intrebat in cap. trecut )
Ramonika, felicitari ptr. mica balerina, eu cred ca este super bine .
Ionela, referitor la centura, eu am mai citit si la alte odisee si fetele au zis ca folosesc obisnite, mai multe nu stiu, insa am tras si eu cu ochiul prin farmacii si am vazut de la chicco, centura prenatala si centura postnatala, ca preturi in jur de 100 lei.

Seara placuta burtici

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

bun mai fetelor ma duc sa mai stau intinsa in pat ca parca ma simt cam obosita si tre sa ma duc sa mai fac si mancare ca la 3 plec la medic.revin un pic mai tarziu

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

test.. am carut?

oli 23 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

dar acum? ..test

oli 23 + http://forum.desprecopii.com/forum/fetita.gif Ana Theodosia

Mergi la inceput

dumnezeule.. ce gaina sunt!.. va rog nu radeti..
mai incerc...

oli 23 + http://forum.desprecopii.com/forum/fetita.gif Ana Theodosia

Mergi la inceput