Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui ralia

monis, tu ai fost aseara la cursul de ora 5 la Filantropia?
pt ca eu am fost la cursul acela si mi s-a parut cel mai lipsit de noirma curs.. sotul meu adormise intre gravidutze..
sper sa fie doar asa primul curs, de acomodare, caci daca va continua asa, nu stiu daca voi mai merge..
sper ca data viitoae sa fie si educativ..si gravidutzele mai putin stresante si sa lase moasa sa isi urmeze cursul si sa isi termine ideile, caci altfel o sa plecam mai nauce dacat am venit..iar sotul meu cu ceva kg in plus de la atatea ore de somn intre gravide

oli 23 saptamani+

Da, am fost
Nu ai vazut postarea mea de aseara cu... impresiiile?
Ma gandesc insa ca m-ai vazut in ce viteza am plecat pe la 6 si 10 cand mi se terminasera toate bateriile si toaaaata rabdarea

monis 30
acum si cu poze

ne-am intalnit pe hol atunci, iesisem la baie .. am stat pe acelasi rand.. gradidutza uriasa de langa tine este fina mea, iar tipul plictisit cu parul alb din spate era sotul meu.. care se ruga sa vina o salvare din cer ca nu mai suporta si a venit o salvare la propriu si a iesit moasa

oli 23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc fetelor care au fost la curs si ne-au impartasit experienta. Imi trag concluzia ca a fost bine ca nu am avut timp sa merg ca imi mai crestea si tensiunea pe acolo cu ascultatul tampenilor. Poate o sa ma duc la cursul 3. Saptamana viitoare am deja sedinta cu parintii.

Dienutze, faina lista. Mi-a palcut si am si salvat-o. Deja am trimis-o la o burtica de martie, deci o sa ajunga si pe acolo in cateva zile. Eu, nu am nimic din lista aia. SUnt cu capul in nori.

Cand citesc despre pierderea sarcinii in stadiu asa de avansat, ma ia un fior si intru intr-o panica de nedescris. Credeam ca daca ajungem la 32 de saptamani, suntem in siguranta. Ei, uite ca nu suntem. Si asta ma pune pe ganduri. Inseamna ca suntem sigure numai dupa ce nastem, si atunci ne iau alte griji...
Incepe sa ma ingrijoreze treaba asta cu colul. Mai am cateva zile pana ajung la masuratori. O sa insist sa ma masoare pe la parter si pe la suparafata, ca sa pot sta linistita.

Cineva scria (nu mai stiu cine ) ca simte pe beb jos de tot. Sa stii ca si eu o simteam si o mai simt jos, dar nu intru in panica. Cam de vreo saptmana, cotrobaie bine peste tot. Are momente cand o simt sub buric. Apoi la urmatoarea serie de balet, o simt in dreptul buricului. Ba am inceput sa o simt si pe sub sani, cand sub stangul, cand sub dreptul. Poate nu este chiar acolo, propriu zis, dar e clar ca e cu piciorusele in sus si pe langa coaste.

Pupici la toate si sa auzim numai de bine.

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - salvarea mea

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mai vroiam sa ma scriu ceva si am uitat. DAr scriu acum.

Acum cateva zile, am fost la o cunostiinta in vizita. Are o fetita de un an si o luna. Mi-a spus ca a nascut-o la 42 de saptmani cu o greutate de 1950g. Si e sanatoasa tun.Ecografic era cu 17 zile in urma, asa i-a spus medicul. Deci, nu intrati in panica, daca nu iese la masuratori. Bebe poate fi sanatos si asa.

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralia

ne-am intalnit pe hol atunci, iesisem la baie .. am stat pe acelasi rand.. gradidutza uriasa de langa tine este fina mea, iar tipul plictisit cu parul alb din spate era sotul meu.. care se ruga sa vina o salvare din cer ca nu mai suporta si a venit o salvare la propriu si a iesit moasa
oli 23 saptamani+

Mda, eu m-am uitat la cea de langa mine cand si-a scris numele pe foaie... daca stateai tu langa mine, ma prindeam cine esti
Si l-am vazut si pe sotul tau care casca de zor si ma luase si pe mine o pofta.... numai ca intre timp m-au luat nervii - ca ce fac eu acolo de fapt?!?! - si mi-a sarit somnul. Asa ca am plecat fara s-o mai intreb pe moasa daca mai dureaza mult (asa cum intentionasem) ca sa nu par nesimtita

Tare faza cu salvarea... tare de tot vezi ce inseamna sa-ti doresti ceva cu adevarat?!?!

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

imi poate spune, va rog, cineva unde pot gasi si eu listutza Dienutzei?
multumesc

oli 23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Revin cu intrebarea: foloseste cineva centura prenatala? De care? E eficienta?

Ralia listuta e in capitotul anterior la pagina 16

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna seara la voi burticute.

astazi facem cinste cu ce vrea burtica voastra facem 30 de saptamani AMR 10 SAPTAMANI

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ralia listuta e in capitotul anterior la pagina 16

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Eu nu stiu... nu m-am documentat.

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Probabil e devreme la noi, unele fete de la sept - oct foloseau si spuneau ca doare spatele mai putin. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput