Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralia dumnezeule.. ce gaina sunt!.. va rog nu radeti..mai incerc...oli 23 + http://forum.desprecopii.com/forum/fetita.gif Ana Theodosia |
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui ralia test.. daca nici acum nu imi iese.. renunt.. oli 23 + Ana Theodosia |
acum copie
26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui ralia rade si copilul meu de mine de cat de gasca sunt... oli 23 + Ana Theodosia |
nimeni nu s-a nascut invatat
26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Lidia74 spune:
SHTEPHY ai PM.
LAURA GARNER imi pare rau pt prietena ta. Sarcina a fost destul de mare...trist....
CAMY multumesc de incurajari.
PIRELIA „Casa de Piatra!”...sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe.
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui ralia ura! am reusit! scuze pt prostia mea oli 23 + Ana Theodosia |
Incet si cu rabdare le invatam pe toate!
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Lidia74 spune:
Multumesc PIRELIA. Numai o mamica stie ce e in sufletul ei cand trece prin asta....:(
Quote Pirelia
”, am tot confectionat la pampoanele astea de foarte mult timp si abia astept sa le folosesc cand ne vei da minunata veste ca o sa fii mamica. Atunci va fi timpul nostru sa te sustinem.”