Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

neatza burtix!

lavinia, pentru putin ...miscaret tare, Rares al tau, hait? (pe mine ma luasera ipohondriile de dimineata, ca azi-noapte am cam dormit pe partea dreapta...musiu nu schita nici un gest si deja ma gandeam la drobu' de sare...)

fetele, vad ca majoritatea va plangeti de insomnii.....inseamna ca io-s defecta, frate...ca seara adorm bustean (ma trezesc ofc de fro 2 ori pe noapte) si dimineata abia ma trezesc..ias acu' imi pic aochii in tastatura si mai-mai sa-nghit monitoru'....

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Krelia, e bine ca te poti odihni! Si eu am avut probleme de genul asta...si recunosc ca se intampla saptamanal sa nu pot dormi in cate o noapte dar...pana la urma o scot la capat cumva si adorm catre dimineata!Sa stii ca si eu am observat ca atunci cand stau pe partea dreapta, Raresh al meu nu mai misca!...Imi da probabil cate un ghiont atunci cand amorteste...si ma invart in pat peste sot, care saracu` nu mai are aer! Oare are ceva daca bebele meu s-a intors deja cu capul in jos? Doctorul mi-a zis la eco ca e ok...chiar daca e intors si ca o sa ajung la termen, mai ales ca si colul imi e inchis, dar cineva ieri m-a pus pe ganduri si a zis ca nu mai am mult si o sa nasc! Si eu am abia 30/31 saptamani Sper totusi ca acel cineva sa nu aiba dreptate ca eu vreau sa nasc la termen!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Fetelor, voi dormiti doar pe stanga?? Eu ma trezesc cateodata si cu fata in sus si imi vine sa plang de ciuda ca sunt atat de nesimtita de nu simt! Daca dorm doar pe stanga amortesc toata, ma mai rasucesc si pe dreapta, oricum dorm cu vreo 4 perne pe sub genunchi, cot, burtica... Cand ma sucesc imposibil sa nu ma trezesc caci trebuie sa mut arsenalul!

he he, da de unde? dac-as putea sa fiu asa de nesimtita ziua pe cat sunt noaptea, as fi cea mai fericita. foarte rar sunt constienta noaptea in ce pozitie stau. asa ca l-am instruit pe al meu sa ma avertizeze atunci cand ma vede cu fatza-n sus. si asa si face, insa uneori tre sa ma si intoarca cu manutza lui, ca eu is bustean...
si culmea, ca am tendinta sa stau cu fatza-n sus noaptea, fara sa vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

[avalon,
de ce nu te-ai programat la Iosub?

lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, eu l-am intrebat pe doctor cum e cu dormitul asta cu fata in sus si mi-a spus asa (v-am mai relatat eu mai de mult):
daca dormi cu fata in sus si nu ai semne de disconfort cand te trezesti, atunci nu e problema. Semnele sunt: tensiune crescuta la trezire, maini sau picioare umflate.
Adica nu e obligatoriu ca la toata lumea dormitul pe spate sa preseze vase sangvine astfel incat sa incetineasca circulatia catre parte inferioara a corpului. Depinde evident de fiecare conformatie.
Ma gandesc ca de asta sunt intre voi care dorm pe spate si nu le incomedeaza lucrul asta

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

bre, lamurit-ma si pe mine, ca-s cu nenea guagal sub nas si dijeaba... nu ma duce capu'
ati zis de produse Avent isis. e aceeasi mancare de peshte cu Philips avent? si unde gasesc un site cu produse avent isis, nu philips, ca astia vad ca-mi arata numai aparaturi, nu "beberoane"...

Ceau,
Avent este o marca Philips. Cred ca isis se numeste pompa de sani. Aici ai site-ul, poti schimba tara din dreapta sus.
www.consumer.philips.com/c/about-philips-avent/36537/cat/us/" target="_blank">http://www.consumer.philips.com/c/about-philips-avent/36537/cat/us/

Maria 25+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

lavinia, Ramonik, eu intelesesem ca dormitul pe burta nu e bine pentru noi...ca ne-ar apasa pe nush ce....si ne sufocam....apoi, dormitul pe parte dreapta nu ar fi bine pentru el din cazua venei-cave....acu', vorba aia...daca ne prinde pe partea dreapta, si d'a din picioruse, e clar ca ceva nu-i convine...deci, cred ca ne-ar anunta si bebe, pana la urma...
nu stiu ce sa zic.....e clar ca pe stanga nu putem dormi toata noaptea.....pe dreapta, doar asa, sporadic....ne mai ramane spatele???

si am tot zis ca o intreb pe dr.

EDIT: eh, deci am zis io bine ca dormitul pe spate e oarecum daunator pentru noi...dar daca merge....nu-i bai

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mersi maria

fetelor, am gasit un subiect despre cremele fara parabenii astia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141744
nu zic mare lucru, insa poate o sa mai se posteze si alte informatii.
am retinut Elmiplant, Alverde si Herbagen.

krelia - pai mai lipseste sa zica cineva ca nu putem dormi nici pe stanga, si apoi nu mai dormim deloc, poate doar in fund, sau in cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Oare are ceva daca bebele meu s-a intors deja cu capul in jos? Doctorul mi-a zis la eco ca e ok...chiar daca e intors si ca o sa ajung la termen, mai ales ca si colul imi e inchis, dar cineva ieri m-a pus pe ganduri si a zis ca nu mai am mult si o sa nasc! Si eu am abia 30/31 saptamani Sper totusi ca acel cineva sa nu aiba dreptate ca eu vreau sa nasc la termen!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Lavi
nu cred ca e cazul sa iti faci probleme..eu am inteles ca prin saptamana 28 bebe ar trebui sa se intoarca (la prima sarcina),dupa ( teoretic) nu prea mai are spatiu sa o faca..unei prietene ,de aceeasi varsta a sarcinii cu mine,i s-a intors bebe la 6 luni si o saptamana.Si mie mi-au zis unii ca nasc mai repede la ce burta am,dar atat timp cat dr.nu semnaleaza ceva in acest sens sau eu nu observ nimic ,eu zic ca nu e cazul sa imi fac griji.

Cat priveste dormitul ,de regula eu dorm pe stanga ,dar ma trezesc ca imi amortesete piciorul ,asa ca trebuie sa mai schimbi pozitia .Cum zicea si Monis,daca nu exista semne clare de disconfort nu vad de ce ar fi o problema..

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetelor, eu l-am intrebat pe doctor cum e cu dormitul asta cu fata in sus si mi-a spus asa (v-am mai relatat eu mai de mult):
daca dormi cu fata in sus si nu ai semne de disconfort cand te trezesti, atunci nu e problema. Semnele sunt: tensiune crescuta la trezire, maini sau picioare umflate.
Adica nu e obligatoriu ca la toata lumea dormitul pe spate sa preseze vase sangvine astfel incat sa incetineasca circulatia catre parte inferioara a corpului. Depinde evident de fiecare conformatie.
Ma gandesc ca de asta sunt intre voi care dorm pe spate si nu le incomedeaza lucrul asta

monis 30
acum si cu poze

Eu nu pot dormi deloc pe spate...pur si simplu ma sufoc. Mi s-a facut rau chiar si la medic cand am fost. Medicul imi facea eco pe burtica si am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau.

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaa si de la mine, chiar de e pranz acusica!!

Mai fetili, tot vorbiti de filmuletu ala Learn and laugh..eu's tuta in alte downloadatului de pe torente, a mai incercat odat' cineva sa ma invete si tot dijieaba Poate gasesti tu RamonaC vreo modalitate sa il micsorezi, sa il bagi pe bucati si sa n-il dai si noua, sau una care are sotu preceput cu de'astea...Ca m-ati facut tare curioasa...
LauraG..cetii ce ai zis matale acolo despre nutritie, si ce ti-a explicat la curs. Interesanta treaba, si ma bucur ca esti optimista si ai avut ocazia sa iti si explice cineva asa bine! La noi nu vedem noi asa ceva nici in secolu 25.. Eu mai stiam ceva de carbohidrati si indicele glicemic de la dieta care am tinut-o asta iarna. Da nu stiu daca voua vi s-a spus sa tineti cont si de indicele ala..Ca e si mai complicatnaia!!
Camy, spor la achizitii!!
Andre, asteptam maine dim rezumatul la consultatie, ca zissesi ca intri tarziu in seara asta..
Edelya, nu esti nici mataluta nici ionela singura, suntem aici o de bortzoase gata sa va vina in ajutor , macar asa moraliceste
Se discuta de scutecele alea..interesante, da eu's prea puturoasa bre sa stau sa le mai si spal, usuc..etc Imi aduc aminte acu vreo 10 ani cand aveam o matusa de a mea cu gemeni nou nascuti, si abia aparusera Pampersii..Ea saraca femeie, nu avea posibilitati sa cumpere non stop pampersi pt 2 copii , si stiti ce facea??? Dupa ce un pampers de asta era plin de pipi, scotea tot miezu ala imbibat, (ca nu era gretos, erau niste granule imbibate de pipi doar si se scoteau usurel) de ramanea doar chilotelul de plastic, si in chilotelul acela punea un scutec de finet, si gata, la funduletu copilului! E ceva in genu la scutecele astea bio, dar varianta noastra romaneasca Bineinteles ca si scutecele de finet trebuiau spalateee..si de kk si de pipi..deci tot aici ajungea..dar era o solutie sa nu ude hainutele de pe copii, si era si mai ieftin! Nah ca m-au apucat nostalgiile din tinerete cand o ajutam pe matusamea cu astia micii...
Avalon, inca imi zic ce nesimtit de doctor!!!! Off..asa sunt astia 'mari si tari' isi permit sa se joace cu sufletu si starea pacientelor! Sper sa rezolvi cumva si sa faci morfo 3 la cineva bunut, sa ai sufletu impacat ca e totul ok!
Monis, sa inteleg ca tu inca mai lucrezi desi teoretic de pe 1 esti in prenatal???Adica ai de facut rapoarte si alte cele???pan cand?? Mama lor de sefi... Si referitor la articol , din ce inteleg eu, ar trebui sa nastem cat mai natural, sa nu ne bage oxitocina si alte tratamente in noi, ca sa avem laptic cat mai devreme..hmm..eu nici nu vreau sa ma gandesc la nastere normala..darmite si far' medicamentatie..brrrr
Miany, spor la curatenie, sa termini cat mai repede , noi te asteptam aici sa mai auzim una alta si de la tine!
Ramonika, bibe de sticla cica'c ok, si se pot steriliza ft bine prin fierbere..Da eu am o buba..pt cand bble creste mai maricel si isi tine singur biberonu, daca si-l scapa in cap???si se loveste de greu ce e?sau cum mai vad pe strada prin caruturi, bebei cu bibe in manute si izbesc biberoanele pe jos..Daca e de sticla, varza se face din prima!!!
Krelia, vis a vis de banuti de la primarie, eu si acu astept cei 200euroi pt ca ne-am casatorit, si's aproape 3 luni de la cununie!! Deci ce sa visez bani de la trusou copchilului si alte alea 500 euroi de care mai mananca astia acu rahat...scuzati va rog expresia...
La faza cu dormitu' nici eu nu pot bre doar pe stanga!!! Pai mereu imi amorteste umaru!!! Dorm si pe dreapta , dar mai dorm si pe spate, si nu ma simt deloc rau..Ce naiba sa fac?Sa dorm in cap???? Daca nu simt discomfort, si dorm alternat cand asa cand asa..eu zic ca nu fac nica rau..Ce mamele noastre stiau toate astea???MAicamea a zis ca in sarcina cu mine, in ultimele doua luni a dormit mai mult pe spate sau aproape in fund ca avea 2 perne mari sub ea, si eu m-am nascut bine mersi sanatoasa si voioasa!!
Cum e cazul Danei n., ea chiar se simte rau, deci o fi buna explicatia aia stiintifico fantastica cu opritu circulatiei sangelui pe artere, vene, deci la ea se impune regula nedormitului pe spate..Zic si eu!

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput