Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_p spune:

interesante comentarii fetelor... si eu voi naste aproximativ in 12/14 decembrie.. sa vedem daca doctorul estimeaza bine...
in ceea ce priveste partea de dormit.. eu am observat ca ma relaxez mai bine daca imi incep noaptea pe stanga, dar bineinteles ca nu am cum sa stau tot timpul asa si uneori mai mai trezesc si pe spate sau pe dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Pe langa Laura G si Avalon cu FIV mai sunt eu, Betty, Doris si Pishko (de care nu mai stiu nimic, nu a mai postat nimic nici la Gravidute prin FIV), a intrebat o burtica iar eu am raspun(nu mai stiu cine a intrebat in cap. trecut )

Eu eram aia .
Multumesc ca m-ai lamurit ca de cand am confundat-o pe Dana n ,imi bateam capul cu cine.Acum mi-am dat seama...cu Doris pe care o pup.
Pe Pishko nu o cunosc si de Betty chiar nu am stiut.
Cred ca se mai alaturi si Mussica clubului vostru .Nu mai stiu daca a facut FIV sau IA.
Si Dankutza.
Va pup pe toate pentru puterea voastra si v-as oferi toate florile din lume,o fac macar virtual

Sper ca nu am facut iar vreo greseala,daca da ma iertati

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Multumesc de florile oferite, mai este insa o fata Miramar, pe care o , am inteles ca este intr-o per. foarte aglomerata si nu a mai avut timp de forumit
Mussica si Dankutza daca am inteles eu bine, au obtinut sarcina prin IA, dar cred ca stresul si asteptarea au fost si acolo pe masura.

Pupici

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Avalon iti scriu si aici si la privat - tel direct Iosup 0720 099 299, tel. asistenta lui 0724 464 646 (eu pe ea am sunat-o si m-a rezolvat).

El este la CMU si la Centrul Medical Fortis.

Ti l-am recomandat pe el din experienta proprie in care in disperare de cauza cautand referinte pe internet, fara nici o cunostinta nimic am gasit aceste nr. am sunat dimineata si m-a primit seara la Fortis. Deci la el se poate. Ti-as recomanda sa-i spui asistentei ce-ai patit ca ti-a anulat H. programarea facuta acum 4 luni in ultimul moment si ca esti disperata. Eu asa am facut - am mentionat ca A. mi-a gasit vezi Doamne potentiale probleme la ventriculi si a mers.

Monis imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la servici (diseara ma duc la cumparaturi , dau un semn dupa).

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Many bani

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Medicii astia sunt pe invers, jur, vorba Ramonkai, poate daca dormim in cap e bine. Al meu a zis ca indiferent daca simt sau nu disconfort, nu e bine pe spate si pe dreapta, pt ca nu ajunge oxigen la bebe, si asta noi nu avem cum sa simtim. Asa ca ziua stau pe stanga pana-mi amorteste sufletu', apoi ma mai intorc. Iar noaptea ma pun pe stanga si imi pun la spate o perna dura, care fie ma apasa cand ma intorc, fie cade si ma trezeste. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

Produse bio, deci si fara parabeni, sunt si Weleda, despre care am auzit numai de bine. Anul trecut cand am fost in Germania chiar a trebuit sa aduc o cantitate considerabila pentru prietenele mele. In Timisoara nu stiu sa se gaseasca, dar am citit pe undeva ca in Bucuresti s-ar gasi la magazinul naturist Leacul. Nu stiu la ce preturi. In Germania costau intre 5 si 10 euro si au toata gama de cosmetice pt bebe.

Maria 25+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramonika, vin cu mielu' 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Oare are ceva daca bebele meu s-a intors deja cu capul in jos? Doctorul mi-a zis la eco ca e ok...chiar daca e intors si ca o sa ajung la termen, mai ales ca si colul imi e inchis, dar cineva ieri m-a pus pe ganduri si a zis ca nu mai am mult si o sa nasc! Si eu am abia 30/31 saptamani Sper totusi ca acel cineva sa nu aiba dreptate ca eu vreau sa nasc la termen!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Lavi
nu cred ca e cazul sa iti faci probleme..eu am inteles ca prin saptamana 28 bebe ar trebui sa se intoarca (la prima sarcina),dupa ( teoretic) nu prea mai are spatiu sa o faca..unei prietene ,de aceeasi varsta a sarcinii cu mine,i s-a intors bebe la 6 luni si o saptamana.Si mie mi-au zis unii ca nasc mai repede la ce burta am,dar atat timp cat dr.nu semnaleaza ceva in acest sens sau eu nu observ nimic ,eu zic ca nu e cazul sa imi fac griji.

Cat priveste dormitul ,de regula eu dorm pe stanga ,dar ma trezesc ca imi amortesete piciorul ,asa ca trebuie sa mai schimbi pozitia .Cum zicea si Monis,daca nu exista semne clare de disconfort nu vad de ce ar fi o problema..
miany
30+ DAVID ANDREI

cam asa ma documentasem si eu!oricum eu o sa am gija de mine si sper ca sa nu se intample nimic pana la sf celor 40 de saptamani!Incerc sa nu fac prea mult efort si de fiecare data cand il simt pe bebe ca misca imi tot mangai burtica...Ma gandesc in sinea mea ca bebele astfel comunica cu mine...el ma loveste, eu il mangai si el se simte bagat in seama

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

krelia - pai mai lipseste sa zica cineva ca nu putem dormi nici pe stanga, si apoi nu mai dormim deloc, poate doar in fund, sau in cap...

Buna tuturor

Eu propun sa dormim in fund pana se intoarce bebe apoi in cap.... sa nu-i vina lui sangele in cap micutul... ca si asa sta toata ziua cu capul in jos

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Many bani si eu sunt cu FIV.

29+

Scuze, pana sa ajung sa citesc mesajul tau, am mai scris un mesaj in care te-am trecut si pe tine si chiar spuneam ca nu ai mai scris de mult

30 +

Mergi la inceput