Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dragelor, am furat un articol interesant despre medicamente si laptele matern de la burticile / mamicile de sept.oct - sper sa nu se supere dar poate va intereseaza si pe voi

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

eu auzisem ca dr. Pop de la clinica Diagnosis (unde era si Iosup la un moment dat), ar fi mai bun de cat Iosup, acum parerile sunt impartite ca de obicei, si la el programarile se fac cu luni inainte, dar merita incercat

30 Alexandru

Lylyana nu mai stiu cum e acum dar am incercat eu in iul dupa morfo II sa caut programare la Pop si inainte de noiembrie nu avea nimic liber - iuhuuuu

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

eu auzisem ca dr. Pop de la clinica Diagnosis (unde era si Iosup la un moment dat), ar fi mai bun de cat Iosup, acum parerile sunt impartite ca de obicei, si la el programarile se fac cu luni inainte, dar merita incercat

30 Alexandru

Lylyana nu mai stiu cum e acum dar am incercat eu in iul dupa morfo II sa caut programare la Pop si inainte de noiembrie nu avea nimic liber - iuhuuuu

monis 30
acum si cu poze

stiu ca este aglomerat, eu am facut o eco acolo dar la o dr. si cand am intrebat de el mi-a zis ca s-au ajuns in nov cu programarile, si era iunie

30 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la mine! Sa aveti o zi buna,de fapt un w-e frumos ca e deja vineri...

Eu sunt bine ,cu unele dureri de spate ,dar suportabile (probabil si din cauza oboselii)..mai am putin si termin cu mizeria..

Va citesc dar nu prea am vreme sa raspund...Va doresc tuturor numai bine ,multumim fetelor pt.diferitle link-uri utile...si sa aud numai vesti bune.

Ramonika felicitari pt."grasunica"! Sa fie sanatoasa si mami si tati la fel!

Andre mult succes la medic azi si asteptam vesti bune!

Lumi pe unde umbli? sper ca esti bine...multa sanatate!!

Avalon imi pare rau pt.ce ti s-a intamplat ..sper sa reusesti sa rezolvi problema.Bafta!

va si sunt cu ochii pe voi!

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

buna dimineata si de la mine! Sa aveti o zi buna,de fapt un w-e frumos ca e deja vineri...

Eu sunt bine ,cu unele dureri de spate ,dar suportabile (probabil si din cauza oboselii)..mai am putin si termin cu mizeria..

Va citesc dar nu prea am vreme sa raspund...Va doresc tuturor numai bine ,multumim fetelor pt.diferitle link-uri utile...si sa aud numai vesti bune.

va si sunt cu ochii pe voi!

miany
30+ DAVID ANDREI

Neatza miany! Ma bucur ca te descurci cu durerile de spate! Cred ca pentru fiecare femeie ar trebui sa se decerneze un premiu in momentul in care naste...in afara de bebe...pentru cate suntem nevoite sa tragem! Sa nu ne parasesti! Mai trage cate o ocheada...si inveseleste-ne cu cate o vorba de duh!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

deci tre sa retinem sa ne ferim de BPA si de parabeni. biberoanele de sticla inteleg ca-s ok, da?

krelia - da ce preturi au astia cu scutecele de unica folosinta, mama, mama... 50 lei un scutec? ce-i drept, poate pe termen lung is mai eficienti si la punga, insa parca e prea scump sa dai atatea parale pe unul...
oricum, e fain site-ul pt. cine are parale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtix!

monis, sa stii ca am dat intamplator de site-ul ala..cautand info despre euglenii aia ...cum fu berea...ahhh...pardon, sucu'?

Ava, nu te mai stresa degeaba...gandeste-te ca cel mai mare idiot, tot ala e....pana la urma alea de la ghiseu, zau ca n-au nici o vina (io vb, care ma ratoiesc la ele de cate ori am ocazia ..si ma cearta al meu, zice ca-s tzatza )..dar, cunoastem povestea....eu sunasem mai demult pt morfo I si ma programa undeva prin octombrie...imi statea pe limba sa ii si spun...mai bine in noiembrie, ca poate va fac si-o bucurie
deci, si fara nervi...altceva, nush ce sa zic...la ailalti 2 ai incercat?

stephy, ia zii...gasishi frun paduche in linkurile alea?

Ramonik, sa stii ca EXACT acelasi lucru ma intrebam je aseara..cum dai jos "grosul" de pe scutece? ..da' cica are ceva "protector".....un soi de servetel, asa zisa monixu (ah, ca uitai ce-i mai important, pentru printesa!....si cu scutecele alea, cica intr-adevar se amortizeaza...acu', daca ma itnrebi pe mine..daca o sa iau, inca nu stiu....ca sigur o sa ma lovesc de intrebarea pusa de al meu "cum sa pui kk in masina si apoi sa-mi speli mie camasile?)

lylyana, io pana nu vaz negru pe alb...zau daca mai cred in mos craciun.....inca sunt sceptica si cu banii aia de la primarie (prima de nastere si trusoul bebelusului)

lavinia, pentru putin ...miscaret tare, Rares al tau, hait? (pe mine ma luasera ipohondriile de dimineata, ca azi-noapte am cam dormit pe partea dreapta...musiu nu schita nici un gest si deja ma gandeam la drobu' de sare...)

fetele, vad ca majoritatea va plangeti de insomnii.....inseamna ca io-s defecta, frate...ca seara adorm bustean (ma trezesc ofc de fro 2 ori pe noapte) si dimineata abia ma trezesc..ias acu' imi pic aochii in tastatura si mai-mai sa-nghit monitoru'....

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, burtici

Citat:
citat din mesajul lui miany75Andre mult succes la medic azi si asteptam vesti bune!
Saru mana, Doamne ajuta Oricum renunt la plimbari, si de-mi da voie. Am iesit si azi 10 minute si m-a palit o durere in zona rinichiului drept de am ramas fara aer si am transpirat, asa ca nici nu mai incerc sa ma plimb, gata. Ce ironie a sortii ar fi sa-mi deseara sau la noapte la control ca am liber de acum 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bre, lamurit-ma si pe mine, ca-s cu nenea guagal sub nas si dijeaba... nu ma duce capu'
ati zis de produse Avent isis. e aceeasi mancare de peshte cu Philips avent? si unde gasesc un site cu produse avent isis, nu philips, ca astia vad ca-mi arata numai aparaturi, nu "beberoane"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata gagicutelor!
Multumim de linkuri.
Cel putin centura chiar imi trebuie, simt cand merg cum atarna burtica, mai ales seara cand sunt mai obosita. Am niste chiloti speciali pt gravide, si aia sunt utili, doar ca sunt cu totul asa, nu stiu sa explic, si ma cam incing in ei destul de rau, sunt chiar grosi.
Despre produsele bio, nu cred ca sunt singurele fara parabeni, dar sunt de luat in calcul.

Avalon, imi pare rau de ce s-a intamplat cu eco, tipic noua ce sa mai comentez... Eu merg la un no name, specializat in ecografii, am auzit de bine despre el, recomandat de ginecolog. Daca nu prinzi loc pe nicaieri, ti-l recomand cu caldura, mie mi-a lasat o impresie f f buna. Dr Cristian Nicolae de la polisano baneasa. 021.269.22.11
Bafta multa!

Mama matzelor, pt printesica grasunica si sanatoasa! Si a mea era mai grasuta cu o saptamana peste data ei! Dr a zis ca e perfect, sa nu imi fac griji.

Fetelor, voi dormiti doar pe stanga?? Eu ma trezesc cateodata si cu fata in sus si imi vine sa plang de ciuda ca sunt atat de nesimtita de nu simt! Daca dorm doar pe stanga amortesc toata, ma mai rasucesc si pe dreapta, oricum dorm cu vreo 4 perne pe sub genunchi, cot, burtica... Cand ma sucesc imposibil sa nu ma trezesc caci trebuie sa mut arsenalul!
Va pup pe toate! Sa aveti un sf de saptamana minunat!

27+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput