Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la mine

30 Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Am trimis un mesaj la sept oct din greseala . L-am stres repede, sper sa nu-l fi obs cineva.
Scriam acolo ca am vazut si eu pozele Lylyanei si ale bebelului ei cu un nasuc asa scump si micut . Apropo...frumoasa burtica ta...
Asteptam sa vedem si cum a evoluat.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Multumesc
Am sa vad cum fac cu filmuletzul ala, linkul am vazut ca functioneaza. multam

30 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
am o nelamurire... scutecele alea de unica folosinta cum le pui cu caca in masina de spalat?
presupun ca ar trebui puse numai scutecele, fara alte rufe... insa chiar si asa, parca e cam ciudat sa pui kk in masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Na ca am apucat sa va citesc el fugitiva la cafea.

Bine ca ati scris voi de parabeni sa stiu si eu dupa ce sa ma uit - dar produsele de la Avene sunt bune pt. copii? Si au tot ce ne trebuie? Sampon, sapun, creme?

Many bani si eu sunt cu FIV.

Avalon da-l in balarii de dr. H. Incearca sa te programezi la Iosup - poate ai citit cand am scris la gravidutze prin FIV ce-am patit eu la Albu la morfo de trim. 2 si cum val vartej m-am invartit de-o programare la dr. Iosup a doua zi la clinica Fortis. O sa caut agenda unde am notat nr. asistentei lui personale cu care am vorbit atunci si ti-l dau sa te programezi acolo, daca vrei bineinteles.

Pentru toata lumea - exista niste body-uri pt. bb care au manecuta cu manseta care se intoarce peste manuta si nu mai e nevoie de manusi. Sunt foarte misto contra zgarieturilor pe care bebelusii si le fac sg. Mai ales la nou-nascuti cand e mai greu sa le tai unghiutele sunt foarte utile. EU vazusem in SUA si dadusem comanda acolo si acum 2 zile mare mi-a fost surpriza sa gasesc in Mall in Baneasa la magazinul NEXT - salopete, pijamale cu totul cu astfel de mansetute, pt. diferite varste - 0 luni, pana la 3 luni, 3-6 luni, multe modele si rezonabile ca pret zic eu - 75 lei setul de 3 bucati. Asa incat - pt. cele din Bucuresti - poate va tenteaza. Uitati-va cu atentie ca idiotii nici nu stiu sa-si faca reclama - mansetuta e intoarsa arata ca orice body-pijama normala, la americani erau impachetate cu o eticheta cu poza unde-ti aratau ce grozave 'is...

29+

Mergi la inceput

" Statul va deschide pe numele fiecarui copil un cont bancar de 500 de euro, in care parintii pot vira 2% din impozitul pe venitul anual, suma colectata putand fi utilizata de titularul contului la terminarea invatamantului obligatoriu, dar numai pentru cheltuieli ce tin de continuarea studiilor.

"Parintii nu pot utiliza acei bani, statul deschide un cont special la o banca, de care nimeni nu se poate atinge pana la sfarsitul invatamantului obligatoriu", a explicat astazi, la postul public de radio, premierul Emil Boc.

Prim-ministrul a precizat ca parintele are posibilitatea sa vireze, de exemplu, 2% din impozitul pe venitul anual in contul copilului sau. Cu suma colectata, absolventii invatamantului obligatoriu au posibilitatea sa acopere in continuare cheltuielile de scolarizare.

Prevederea este cuprinsa in proiectul Legii educatiei, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului, arata NewsIn."

Oare avem si noi vreo sansa sa prindem trenul asta??

30 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor

Cafea va ofer de la serviciu.... desi sunt in prenatal de la 1 sept, iar am ajuns la birou ca HQ din Grecia s-a gandit ca daca tot nu mai sunt eu aici sa ceara mii de rapoarte... asa ca sa sarbatoreasca plecarea mea de la birou

Pupi

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

neata fetelor,
am o nelamurire... scutecele alea de unica folosinta cum le pui cu caca in masina de spalat?
presupun ca ar trebui puse numai scutecele, fara alte rufe... insa chiar si asa, parca e cam ciudat sa pui kk in masina...

Ramo - in scutecele cu pricina se pune ceva ca un soi de servetel, care se arunca cu solidele. La masina intra doar... lichidele. Sper ca sunt cat de cat clara...

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Avalon - ce tampenie desi nu ma mira... Ce faci acuma? Unde incerci? Bagi o fisa la Fortis?

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza mamici si burtici!

Ava, imi pare rau ca desi ai fost atat de constiincioasa si ti-ai facut programarea respectiva de atata vreme, domnul doctor si-a luat concediu! Stii ca vorbeam ieri de Romanica!

RamoC ma bucur ca esti mai bine...dar lasa deoparte tristetea!

Krelia...multzam fain de link-uri!

Katy mama, nu te mai ingrijora asa! Burtica ta e ok! Tu esti o frumoasa si sunt sigura ca bebelusul tau e in regula! Astept sa aud vesti de la doctor!

Raportez miscari energice de dimineata! Nu m-a mai lasat sa stau in pat Rares al meu! Pe la 9 si 10 dadea ca nebunul din picioruse! Parca ar fi vrut sa imi spuna ca lenevesc prea mult!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

eu auzisem ca dr. Pop de la clinica Diagnosis (unde era si Iosup la un moment dat), ar fi mai bun de cat Iosup, acum parerile sunt impartite ca de obicei, si la el programarile se fac cu luni inainte, dar merita incercat

30 Alexandru

Mergi la inceput