Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ancutza...nu rad deloc de tine ca si eu am facut exercitii din alea azi prin casa. Stateam in pat si numai :hi..hi..hi..hi..hi.. faceam.
Metodele de respiratie m-au incantat cel mai mult.
A mai incercat sa ne zica cineva, care a fost la un curs, Laura daca nu ma insel, dar una e cand auzi si vezi cum se face si alta e sa iti dai seama din scris. Desi ea s-a chinuit sa descrie foarte bine ceea ce a vazut acolo, eu una nu eram in stare...

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Am trimis un mesaj la sept oct din greseala . L-am stres repede, sper sa nu-l fi obs cineva.
Scriam acolo ca am vazut si eu pozele Lylyanei si ale bebelului ei cu un nasuc asa scump si micut . Apropo...frumoasa burtica ta...
Asteptam sa vedem si cum a evoluat.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Vad ca am ramas cam singura cucuvea de pe aici...asa ca ma retrag si eu.
Sper ca Laura si Lumi sa fie bine (ma gandesc la ele acum pt ca era ora la care le mai tineam si eu companie) .
Noapte buna la toata lumea!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ancutza...nu rad deloc de tine ca si eu am facut exercitii din alea azi prin casa. Stateam in pat si numai :hi..hi..hi..hi..hi.. faceam.
Metodele de respiratie m-au incantat cel mai mult.
A mai incercat sa ne zica cineva, care a fost la un curs, Laura daca nu ma insel, dar una e cand auzi si vezi cum se face si alta e sa iti dai seama din scris. Desi ea s-a chinuit sa descrie foarte bine ceea ce a vazut acolo, eu una nu eram in stare...

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

intr-adevar e diferenta foarte mare intre ceea ce citesti si ceea ce vezi...oricum multumim si fetelor care se straduiesc sa redea cat mai explicit ceea ce fac ele la cursuri de genul Lamaze...orice fel de informatie e binevenita...cu cat stim mai bine ce ne asteapta cu atat suntem mai linistite psihic...eu asa cred...

o sa incerc sa adorm de-acum ca e aproape 2 ...noapte buna si fara vise urate

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ramona si Shtephy, multumesc ca v-ati gandit la mine!
Sunt bine, doar ca abia acum am reusit sa citesc din urma. Am avut cursul de diabet dimineata si a fost super. L-au tinut o asistenta si o nutritionista super profesioniste. Totul a fost f personal (e adevarat si ca am fost doar 5 paciente + sotul meu ). Nutritionista ne-a facut plan individualizat de masa si am primit o gramada de informatii. In principiu tot ce avem de facut e sa calculam carbohidratii si sa ii consumam asa cum ni s-a spus (pt mine de ex 45 grame dimineata, 15 grame pt snackul dintre dimineata si pranz, 60 g la pranz, 30 grame snackul de dupa-amiaza, 60 g la cina si 30 grame snackul de seara). Ni s-au dat niste liste cu ce alimente cati carbohidrati au (ce exprimare ), inclusiv o listoaie cu manacarea de la fast food'uri. De unele te sperii, dar unele sunt ok de consumat in continuare. In afara de calculul carbohidratilor, care se face in baza listelor primite (sunt sigura ca se pot gasi undeva pe internet, listele pe care le am sunt cam mari... plus ca multe sunt mancaruri de aici si masuratorile la fel, specifice US) si/sau uitandu-ne pe etichetele produselor in situatiile in care au etichete cu valorile nutritionale.
O chestie interesanta e ca din totalul carbohidratilor listat pe o eticheta, se scade gramajul fibrei (de ex. pe eticheta scrie ca 'pe portie' produsul respectiv are 28 carbs dintre care 3 g fibra si 5 grame zahar - asta inseamna ca noi consideram 28-3=25 grame carbs. Se intelege? Sper ca e mai usor decat cu respiratia, care stiu ca e greu de inteles doar din scris...
Trebuia probabil sa incep cu asta: cele trei categorii de mancare sunt: carbohidrati (paine, paste, orez, cartofi, fructe, fasole uscata, porumb etc), proteine (carne, peste, branza, oua, unt de arahide etc) si grasimi (ulei, unt, margarina, grasimea din lapte, smantana, crema de branza, nuci, bacon, maioneza etc). Din cele trei categorii, pt a mentine o glicemie sanatoasa, doar carbohidratii trebuie controlati. In rest se poate manca orice cantitate din celelalte doua categorii. Fireste ca daca se exagereaza se da in alte probleme de greutate, colesterol mare etc. Dar strict pt diabetul gestational, carbohidratii trebuie mancati cu masura si impartiti pe parcursul zilei cum v-am dat ex meu.
Acum tb sa ma duc sa-mi masor glicemia. Mi-am masurat-o deja de 2 ori azi si a fost buna. E f usor de masurat. Mi-au dat monitor gratis de la spital, dar betisoarele de test si acele trebuie cumparate. Mi-am cumparat cat pt aproape o luna si au costat $120. Sper sa fiu rambursata, dar despre asta vorbim mai tarziu.
Lumi, sper ca esti bine.
Va pup pe toate!

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata

....am dormit ca un prunc, m-am trezit doar o singura data pentru mers la wc...vedeti ce face plimbarea din om?????? s-a dus insomnia mea...asa ca azi o iau din loc...merg iar la cascat ochii si la cumparat ce prind...poate mai prind ultimele reduceri si uite asa si dorm bine noaptea

Azi primesc wrap-ul ..diseara fac poze pe Pustache ..ca pe burtihanul meu nu cred ca se vede prea bine

O zi buna in continuare..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vazut si pozele....toate aveti burtici frumoase

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Am trimis un mesaj la sept oct din greseala . L-am stres repede, sper sa nu-l fi obs cineva.

am scris si eu acolo tot din greseala si nu am apucat sa sterg meajul, fetele sunt foarte primitoare

camy - neata ma bucur ca esti bine

Laura - foarte misto ca se ocupa asa de voi

RamonaC - merci de film o sa descarc si eu

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

buna dimineata burtici! azi facem cinste cu ce vreti voi! in primul rand cu o !am schimbat semnatura.noi intram mai rar,dar va citim zilnic.ne simtim bine in rest.si asteptam sa vina tati acasa...dar mai avem de asteptat pana atunci santem singurei(de o luna)..si mai avem de asteptat pan` la sf lui octombrie
deci ionela nu esti singura,dar trecem cumva si peste astea...
imi pare rau ca aud si vesti rele,dar sper sa treaca repede
sanatate va doresc si va pup

delia 28+ Sandor-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Niata burticute.

M-am decis, pentru inceput iau primele doua pachete de scutece de la bambino mio. Cred ca va fi o investitie ce se va amortiza foarte repede. Si nu mai dau bani cu galeata pentru cele de unica folosinta.

Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana

Mergi la inceput