Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamonaC ma bucur ca te simti mai bine desi te simt tare trista.

Eu dezertez din clubul cucuvelelor,va pup pe toate,somnic dulce si maine dimi sa fim toate vesele. Si nu de la ca n-avem voie.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am pus si 2 poze ale bibiloiului

30 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

De pe la 9 asa...asta seara, ma simt ceva mai bine. Sper sa nu cobesc acuma. M-am dus chiar pe la 10 si ceva si mi-am facut cartofi prajiti cu aripioare ca muream de foame .
In rest..am tot citit si citit pe forum, m-am mai uitat si la filmuletul ala de care am mai zis eu (laugh and learn about chilbirth), care mi se pare super pt cine planuieste sa nasca natural si pt cine e la prima nastere, desigur. Daca va pricepeti decarcati-l si voi ca e tare educativ.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

l-ai luat de pe un site anume sau cu un program de download? eu am deschis doar un site cei drept si nu m-a lasat sa vad decat primele 30'

30 Alexandru

L-am descarcat de pe torente cu un program BitComet ce-l avem instalat. E destul de mare de 1,88GB si nu ma pricep sa-l portionez sa il atasez undeva sa-l vedeti si voi .
As putea sa incerc sa pun link de unde l-am descarcat eu, sa vad daca reusesc...poate va ajuta cu ceva.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

mai fac si eu o incercare de a adormi
Ramona, asteptare cat mai scurta
Shtephy, somn usor
Pe maine

30 Alexandru

Mergi la inceput

Noapte buna Ramo (Shtephy)!
un pic trista is..dar macar fizic nu mai e asa rau, adica daca am si mancat eu la 1o seara...si mai mult, mi-am facut de mancare la ora aia, tot e ceva!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

link film

Sper sa mearga si sa puteti sa-l descarcati si voi.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

In alta ordine de idei, raportez insomnie . Eu la ora asta dormeam demult, am stat 2 ore in pat si...nimik, m-am mutat deja in sufragerie sa las macar sotzu sa doarma, dar inainte am intrat sa vad ce mai faceti

30 Alexandru

Join the clubul cucuvelelor.
Si eu stau in sufra pe canapea cu laptopul intr-o parte si strugurii in alta...de vreo 2 luni cred.Rau e ca Stefi ma ia de fresh dimineata cand aproape imi da palme si zice trezeste-te.E bine ca e si ea puturoasa,se trezeste la 10.De s-ar trezi la 7 nici nu m-as mai culca.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

daaa, io am desktop si tocmai ii ziceam sotzului ca nu mai pot sta atata pe scaun sa vb cu fetele, sa imi aduca si mie un laptop de la sv

30 Alexandru

eu nu am mai adormit mai devreme de ora 1-2 noaptea cred ca de vreo 2 luni , iar laptopul e pe noptiera ca sa-l am aproape

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Citat:

De pe la 9 asa...asta seara, ma simt ceva mai bine. Sper sa nu cobesc acuma. M-am dus chiar pe la 10 si ceva si mi-am facut cartofi prajiti cu aripioare ca muream de foame .
In rest..am tot citit si citit pe forum, m-am mai uitat si la filmuletul ala de care am mai zis eu (laugh and learn about chilbirth), care mi se pare super pt cine planuieste sa nasca natural si pt cine e la prima nastere, desigur. Daca va pricepeti decarcati-l si voi ca e tare educativ.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

deci de la tine stiu de filmulet...care filmulet e ditamai filmul de 4 ore jumate...MULTUMESC!...nu mai stiam exact cine a scris despre el pe forum... mi se pare atat de complet si atat de funny e "trainer-ita" ...mi-a captat interesul si deja am facut dvd-uri si pt alte prietene viitoare mamici... thanks again!

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

deci de la tine stiu de filmulet...care filmulet e ditamai filmul de 4 ore jumate...MULTUMESC!...nu mai stiam exact cine a scris despre el pe forum... mi se pare atat de complet si atat de funny e "trainer-ita" ...mi-a captat interesul si deja am facut dvd-uri si pt alte prietene viitoare mamici... thanks again!

Anca 30+ Daria

POZE

Nu ai de ce sa-mi multumesti. Si eu am tras cu ochiul si am aflat de el de la burticile de sept-oct .
Asa mi-o zis si sotul azi, ca iara is cu enciclopedia aia la care eu ii zic filmuet???

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

l-am vizionat pana acum de 2 ori si mi-am luat si notite

o sa razi de mine dar am folosit tehnicile de respirat in situatiile alea nasoale cand ma luptam cu constipatia si a mers

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput