Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
si eu is prin zona...da parca nu am nimica de zis...
adicatelea as avea
, dar ma abtin (emoticon cu trasul fermoarului peste gura)!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
shtephy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot si eu is prin zona...da parca nu am nimica de zis...adicatelea as avea , dar ma abtin (emoticon cu trasul fermoarului peste gura)! |
De ce sa te abtii?Nu face bine.
Daca te abtii in continuare,zi macar daca esti bine,de dimi sau la pranz nu erai in forma.

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot (emoticon cu trasul fermoarului peste gura)! |
Era mai
_
Ramona,mami de
26+
shtephy spune:
Imi fac griji pentru Lumi ,Simina si LauraG.
DE dimineata sper sa intrati cu vesti bune sa nu mai fiti asa de triste si sa va simtiti bine.

Si pe Avalon o astept cu vesti bune,cu situatia remediata.
Floricik tu cum mai esti?Te mai supara durerile alea?
_
Ramona,mami de
26+ 
lylyana.ion spune:
multam shtephy 
am adaugat 4 poze...am sa revin poate maine cu altele actualizate
30
Alexandru
RamonaCopot spune:
De pe la 9 asa...asta seara, ma simt ceva mai bine. Sper sa nu cobesc acuma. M-am dus chiar pe la 10 si ceva si mi-am facut cartofi prajiti cu aripioare ca muream de foame
.
In rest..am tot citit si citit pe forum, m-am mai uitat si la filmuletul ala de care am mai zis eu (laugh and learn about chilbirth), care mi se pare super pt cine planuieste sa nasca natural si pt cine e la prima nastere, desigur. Daca va pricepeti decarcati-l si voi ca e tare educativ.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
shtephy spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion multam shtephy ![]() am adaugat 4 poze...am sa revin poate maine cu altele actualizate 30 Alexandru |
cu placere

Incantata de cunostinta
Nu prea ai ce cauta la ora asta fara castronul de struguri in fata
_
Ramona,mami de
26+
RamonaCopot spune:
Acuma astept sa-mi vina sotul acasa cu croisant cald de la brutarie
. Dar cine stie pe la cate 4-5 o ajunge si el
.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot De pe la 9 asa...asta seara, ma simt ceva mai bine. Sper sa nu cobesc acuma. M-am dus chiar pe la 10 si ceva si mi-am facut cartofi prajiti cu aripioare ca muream de foame In rest..am tot citit si citit pe forum, m-am mai uitat si la filmuletul ala de care am mai zis eu (laugh and learn about chilbirth), care mi se pare super pt cine planuieste sa nasca natural si pt cine e la prima nastere, desigur. Daca va pricepeti decarcati-l si voi ca e tare educativ. Ramona, 31+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
l-ai luat de pe un site anume sau cu un program de download? eu am deschis doar un site cei drept si nu m-a lasat sa vad decat primele 30'
30
Alexandru