*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 4
Andy08 spune:
Laura: Si acum mai face bubitze la nuci/ alune? Asa stiu si eu, ca in timp se duc cele de pe fata (care acum sunt o splendoare, ca iarasi iese vreun dintisor), raman cele de pe corp (el le are deja). Nici mie nu mi se pare o solutie sa nu-i mai dau sa manance nimic, ca dau in alte belele daca nu-i satisfac necesitatile nutritionale. Am zic ca dupa testele de alergie (care nu sunt foarte relevante oricum) o sa-l feresc de alimentele la care are valori f. mari. Cu Cati nu ai probleme? Ca dince am citit cica daca primul bebe are alergii sunt sanse mari sa aiba si al doilea. Chestia e ca si eu si sotul faceam alergie la anumite alimente, plus praf (la tara), dar acum ca adulti nu avem nimic, nimic. Nici la alimente, nici la medicamente, nici la praf, polen etc. Am si uitat ca faceam bubitze cand eram mica. De-aia nici nu m-am gandit ca piticul va fi asa alergic. Voi aveti ceva alergii?
Alra: La pediatru mergem doar la 9 luni la control, atunci o sa-l masoare iar. Cred ca a cazut de pe curba lui.
Bietul Nicole, e cam caftita. Asa e si nepoata mea (6 luni). Mananca zilnic bataie de la frate-su (3 ani). Cica se duce sa o pupe si o mushca, intr-o zi i-a pus perna pe fata si si-a pus si el capul pe perna....Plus ca a ajuns sa si suga, ca ce, numai sora-sa?
Dandusa: Am citit si eu povestea cu manutza. Bine ca n-a inghitit-o. Cred ca totusi s-ar fi inecat cu ea, ati fi auzit voi ceva...
Bertha: Da-i cu gem, cu zacusca, cu lapte de orez, cu slanina....Sunt bune chestiile alea cu soia? N-am incercat niciodata
Andy, mami de Andrei
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anes carmendu, Victor al tau nu este fan lapte, se pare. Bine ca macar acum a gasit un lapte pe gustul lui! In total, cam cat lapte papa pe zi_ Al meu, in general rade cate un bibe de 250+280 ml de doua ori pe zi )dimineata si seara=. Uneori, ii mai intercalez si dupa amiaza vreo 170 ml. E mare fan al laptelui! |
dimineata cam 100-120 ml si seara 80-100 ml. atat.
mancare solida mananca bine. 180-200 gr din orice (n-are preferinte). dar fiecare masa e insotita de iaurt (70-120 ml). iaurtul sa fie musai acru. nu-i place dulce.
acealsi lucru mi-a zis si dr. ca s-ar putea sa nu fie fan lapte.
sper ca dea cum sa bea si el mai mult.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Amalia spune:
Carmendu e un scump Victorasul vostru! M-am uitat cu mare placere la pozele voastre! Imi place ca e un copil foarte expresiv si vesel, cu niste ochi mari si frumosi! O sa franga multe inimi..
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
dandusa spune:
Carmen,
cat santeti de frumosiiiii.acum am vazut pozele de la botez...,doamneeee,santeti o fam fff frumoasa!minunata!
imi place culoarea ta de par si ghici ce!?o sa ma fac la fel!imi place si rochita,dar pe asta ti-o las
protectii pentru colturi,am doar de la ikea.s-au lipit si sincer,cred ca nu se mai dezlipesc...,nici ca-mi pasa.la prize,la fel de la ikea.sant f ok.la sertare si usi,nu am.sertarele sant doar 3,in bucatarie.cam greu de deschis.cu Crinuta nu am avut deloc si nu si-a prins mana niciodata.in schimb si-a spart capul in coltul patului(singurul neasigurat cu protectie,binentele!),cand era imbracat cu patura,deci...sa te impusti nu alta!
o noapte frumoasaaaa
Stefanut,Gynie,ma gandesc la voi
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Otiliav spune:
Carmen, nu cred ca la asa scari vei gasi gardulet. Decat sa faci pe comanda dar strica tot farmecul interiorului si oricum nu-i mai vad rostul ca vad ca e deja expert Victor la urcare, mai ramane coborarea sau deja stie sa se intoarca cu spatele si sa coboare.
Mie mi s-au dezlipit protectiile pentru colturi de la IKEA, insa atat aveam nevoie la masuta din living care oricum are colturile rotunjite putin.
Am 5 sertare in bucatarie si nu ma pricep sa le aranjez.
Dandusel, a avut ghinion Crinuta. Nu putem controla toate hazardurile. Ana a facut un mega cucui fiind intr-o vizita. Statea sprijinita de canapea si i-a alunecat cotul iar ea a cazut cu capul pe soclul unei lampi fix intr-unul din colturile bazei lampii. Eu sa lesin cand am ridicat-o, nu vazusem niciodata cum creste un cucui intr-o clipita.
Anes cand sunt doi ala micu trebuie sa invete sa se descurce repejor. Adica sa tipe tare si strident cum il atinge cel mai mare ca raportul de forte e inegal. Si nici nu poti sari mereu la cel mare cu gura ca le strici lor relatia.
Eu am noroc ca Ana a fost mereu ca o mamica. Imi aduc aminte ca la doi ani de la seviciul meu din Ro a primit un set cu bebelusa, cosulet, hainute. Ei asa de bucuroasa a fost ca a plans de bucurie si avea doar 2 ani atunci. Nu conta ca ea mai avea o bebelusa cu care se juca toata ziua, primita la 6 luni. La 3 ani a primit de la nasi-sa si baietel. Chiar in seara asta le-am mai luat o salopeta "copiilor Anei": Alice, Ema si Vali . Si desi e ocupata cu papusile tot are timp sa o agaseze pe Elisa. O ia in brate, o danseaza, o invarte. Aseara a intrat pesteea in colacel,cum necum si-a facut loc. I-am facut si poze ca nu ma credea tacsu ca au amandoua loc. La inceput Elisa e surprinsa dupa care se destinde atmosfera intre grase. Iar asta mica e "manz dupa iapa", cum o vede pe Ana cum e atenta numai la ea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lorellay spune:
Gynie
Stefanut....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
criss703 spune:
Ceau fetele
Spiridus , Leeloo multumim ca ne-ati tinut la curent cu desfasurarea operatiei , ma bucur ca a decurs bine si Doamne ajuta sa se recupereze repede Stefanut iar Gynie sa aiba rabdare si putere (stiu ca are !) in perioada imediat urmatoare de refacere
Otilia ce fain s-au inghesuit fetele tale in cadita si ce protectoare o spala Ana pe Elisa (are Ana niste oooochii / o privireeee de nu mai pot de dragul ei ).Am vazut ca si la voi functioneaza jocul de-a BAAUUU cu Elisa !
Carmendu ce voinic ai tu acolo ce escaladeaza scarile , apa bea Victor? noi cu apa nu ne impacam cum o simte in gurita cum se stramba
Babyzapi ce smecheras ai tu acolo , asa deci alearga dupa fete deja? hmmm ...ei daca e asa frumusel si -si mai tine si basca intr-o parte cred si eu !Iar mami radiaza si se vede ca e relaxata , noroc si cu mama-soacra nu?!
Arla cu ma-ma asa e si la noi : eu , mama , bunicile catre Paula "zi ma-ma " ea rade si zice cu satisfactie "ta-ta-ta-ta" si nu se mai opreste cateva minute
PS.Am vazut si poze (noi pt. mine) cu Iulia la mare si Teodora la munte (f. frumos pe unde ati fost) ..2 fetite dragalase
De asemenea am vazut-o si pe mami de Thomas cea sportiva (cam scumpa la vedere de obicei ) si bineinteles pe blondutul de Thomas cu ochii lui cei albaaaaaaaaastri intens .Frumos unde ati facut pozele , ceva statiune? ..of mi-ar fi placut sa ne intalnim cand veneati in Ro. , plecati pana la 1 oct.? noi atunci ne intoarcem
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
miki01 spune:
Laura, Alra, Andy08, Aleinad.g multumim pentru raspunsuri!
I-am dat doar in prima seara cu unguent, putin, in strat subtire (am citit si eu prospectul si nu am fost deloc impacata) si nu mai avea aproape nimic dimineata. Tb sa incerc inainte cu crema cu Zn, mai ales ca asa faceam cand era mai mic
Gynie Doamne Ajuta!
Carmen, tare scump este Victor cum urca el scarile!
Nu mai am timp deloc sa mai intru. Stam afara 3-4 ore inainte de masa de pranz si cat doarme stiti voi..spalat, calcat, curat nu mai zic de mancare, seara iesim iar 1-2 ore, iar dupa baita cad lata (am decalat si baita la 9).
Pupici la toate mamicile,
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Ginye ma bucur ca a decurs bine operatia . Recuperare usoara lui Stefanut, mii de
Carmen e super frumos Victor , e dulcic si dragalas si...si...totul la superlativ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii