*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ma bucur mult ca totul a decurs bine !!!! refacere rapida puiutului scump Stefanut un mare pentru pitic si pentru mami ginye!!!!

Laura si ziceai ca si Cati e tot lipitoare ,agatatoare? hm au si ceva in comun! auzi, nepetita!!!! mamicilor de baieti, pai nu sariti!!!?? pulpite bune de pupacit!!!
Criss din pacate o sa fim pana la sf lui sept in ro asa ca ne ocolim , pana la urma ne intalnim... pozele sunt la noi in oras n-am apucat sa incarc decat una de la mare, mai noi,ca se trezise maria sa.. fug iar..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sa va arat ultima distractie a Paulei http://family.webshots.com/photo/2270617120104281140CwgqQZ , da ce se mai distreaza mami numai hartiute mici-mici prin casa !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Asa deci, Thomas o striga pe fii-mea Sa stii ca a mea nu e petita, e ea mai grasunica, dar e apetisanta rau de tot
Si cocotata de gatul/mana mea permanent
Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Eu nu prea am mai apucat sa intru pt ca fiu-meu imi ocupa timpul si ...bratele..nu-i nevoie de bratele mele, ajunge sa se prinda el de gatul meu ca sta agatat fara sa-l tin, lipitoarea!
tare marait zilele astea..
aa o tot striga pe Cati de Laura caticaticati sau ticatica(totuna)

mami de Thomas

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Bravo, ai pus puntul pe i. Nici a mea nu e petita. N-a fost nici cand era slabauta d-apai acum ca i-a crescut burta nici atat, of nu mai am sperante .

Spuneti-mi si mie unde-s pozele cu mami de Thomas.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

carmen, nu laura mananca mancarea lui nicole ci fix pe dos ieri nicole a terminat iaurtul laurei caci il terminase pe al ei si mai tipa inca. incepe sa planga cand ma vede ca sterg lingurita, e semn ca nu ii mai dau
dar si al tau mananca foarte bine, ce ai?

mie scarile alea ale tale nu mi se par periculoase rau insa mi se par ca dau bataie de cap, ca poate da cu capul de ele si poate cadea usor.
exista un fel de gardulete mari care se pot uni si din care poti face ori un tarc mare ori sa intarcui o zona din casa. poate aia e solutia.
eu am scara de om normal pe hol, insa se ajunge acolo prin bucatarie si pe vremuri inchideam/incuiam usa.

acuma nicole inca nu se poate deplasa, iar laura oricum poate descuia orice si avem incredere.

anes, noi incercam sa adoptam o atitudine undeva intre "stau pe scaun si ma uit cum laura scoate ochii lui nicole" si "sar la fiecare actiune a laurei ca apucata, tip cum se apropie de sora-sa". laura nu are numai parti negative in relatia cu nicole, o si face des sa rada, insa trebuie sa avem grija. nu toate aspectele din personalitatea laurei sunt placute si solutia noastra este un compromis intra a ne adapta noi si a incerca sa o schimbam pe ea. cand se ingroasa gluma cu nicole ajunge in hol la pedeapsa, stie asta, nu ii convine, insa nu o impiedica sa testeze in continuu limitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss da am noroc si cu soacra de sunt mai relaxata. Dar crezi ca imi ajunge? NUUUUU!
Gata domne, m-am si obisnuit cu binele si ajutorul de aici care il am in soacra-mea si nu-mi mai e de ajuns. Vreau si mai mult. Iar intru intr-o pasa proasta . Vreau sa golanesc mai mult, vreau sa stau noaptea afara pe la terase. Iesim la 5 afara si la 7 jumate ne intoarcem sa-i facem baita si sa-l culcam. Ma simt ca un caine in lesa. Ies, ma plimb si cand mi-e lumea mai draga ma trage stapanul inapoi acasa . Viata sexuala e la pamant, de 2-3 ori pe saptamana, viata sociala e pe zero si viata de noapte e pe minus!!! Si in plus mi-e tare dor si de casa si de familie si de tot!!! Eu nu pot frate sa traiesc departe de casa. Cum reusiti voi fetelor, Alra, Olivia, Oceanborn, Otilia, Andy?
Abia astept sa ma intorc acasa ca si-asa nu-mi fac de cap pe aici.
Na ca mi-am descarcat nervii pe aici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Stefanut multa sanatate! Refacere cat mai rapida! Ginye o imbratisare calda! Sa ai nopti linistite!
Criss scumpa foc Paula! Ce serioasa e cand rupe servetelele alea!
Otilia, Laura ne inscriem noi pe liste! Ne bagam la amandoua, sa aleaga ele.. Noua ne plac mult fetitele! Momentan, la bloc, trag ele de noi...si noi ne rusinam, le mai tragem cate o palma cand sunt prea insistente..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha esti ok? N-ai mai dat nici un semn de viata zilele astea..Ai gasit rochite?

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fete scuze pt telegrame, dar efectiv nu am reusit sa ajung la baie de azi dimineata

deci, gynie m-a sunat de pe drum.
edy e destul de ok, in sensul ca nu a plans asa rau ca la prima operatie, si kiar a dormit binisor.
despre operatie, alimentatie, o sa va povesteasca ea mai pe larg, important este ca au scapat si nu mai este bevoie de alta interventie prea curand
normal ca va urma o perioada grea, trebuie dat laptic cu lingurita ( n ucu bibe) cateva sapt, mancare pasata, cat mai lichida la inceput.
sunt convinsa ca nu este usor

mi se pare stupid ca eu sunt acum un car de nervi, pt ca am avut o altercatie cu o baba in parc. era suparata ca i-am alungat bunatate de nepot, pt ca juca fotbal in parc(ala de 10mx10m), si mingea lui a trecut razant pe langa capatana lui alex si apoi pe langa cris

la fel de stupid mi se pare sa spun ca sunt cu gandul aiurea, si ca , decat o mama frustrata mai bine o bona devotata; dar o zic; poate asa bagati si voi la cap, si impreuna reusim sa ne ridicam moralul si sa nu ne mai impiedisam de fiecare maruntis

ce ziceti?
instauram clubul mamicilor optimiste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia ...in albumul lui Thomas la Cozonacei
Amalia ..ce haios descrii relatia lui Luca , cu fetitele
Babyzapi de 2-3 ori/ sapt. zici tu ca-i rau?? si sa fi in Franta nu e viata sociala ? Iar cu terasele de ce nu puteti iesi seara ? doar il lasati pe Raphael cu bunicii sa faca nani sau il puteti lua cu voi cu caruciorul la terasa (noi asa facem in concedii..hmm nu e cea mai fericita situatie poate dar Paula doarme in carucior n-are treaba ca e zgomot in jur)..haaai mai nu mai fi deprimata ca n-ai de ce

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Sara e mai bine, papa cam tot, se joaca si se loveste...a dat cu fruntea in butoanele de la dulapiorul ei si a plans...jale mare.O sa le scoata tati cand vine.A adormit in brate dupa plans isteric...
Stefanut , Ginyie drum bun spre casa si refacere rapida!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput