*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
seara buna
hop top si eu de la taranoaia
..picior cretin incercat sa il vindec prin venin de albina prin urmare sacrificat albina intepat deget nasparlos
..doare 
leeloo LA MULTI ANI! SA FI TARE ,SANATOASA SI LA PUNGA GROASA!
!! sa ai parte de tot ceea ce iti doresti 

ginye sa sti ca efortul tau si lacrimile tare nu au fost in zadar va fi bine am credinta ca drumul tau si al lui stef va fi mult mai usor de acum inainte...va pupam si va imbratisam ...pentru tine draga mea /the best ever mama/
http://www.youtube.com/watch?v=VsNbhwSXDB8
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
malinas spune:
LA MULTI ANI Leeloo ! Sa fii sanatosa si fericita.
Eu sunt singura cu David acasa, asa ca-mi fac de cap.Mi-am comandat o pizza si am bere la rece, asa ca sa pot sa urmaresc meciul...macafr repriza 1, ca mai mult nu cred ca rezist.
Copilutul meu tinde sa aiba doar un somn in timpul zilei.Si-a tot impins somnul de 11.30 pana a ajuns la 13, asa ca dupaamiaza abia daca mai prinde 30 de min.Ai vostri cat mai dorm?
Ma duc sa pregatesc baita, ca azi a fost tare plangacios.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
Flowers spune:
Fetelor cu ce sa-i mai dau Briannei la fundulet?S-a iritat rau de la diareea de alaltaieri.Are funduletul varza,iritat,rosu,cu bubite mici.Pana acum i-am dat cu crema ce contine oxid de zinc si crema de galbenele dar nu i-a trecut.
Mami de Brianna si Julia
alra spune:
flowers, in general asa arata o micoza.
cand am prb de genul asta le spal des la fund, dupa fiecare kk, si apoi dau cu un dezinfectant-cicatrizant (eozina am eu) si dupa aceea un strat gros de crema antimicotica speciala de popo de bb - daktozin. asta ramane ca un pansament si urmatorul kk nu are contact direct cu funduletul.
planul b - daca nu gasesti daktozin:
bunica-mea a sugerat sa le spal cu apa cu bicarbonat la fundulet, as face asa (bicarbonatul e usor antimicotic) si apoi as da cu betadina, suflat bine, si abia dupa aceea cu un strat gros de crema de oxid de zinc.
spiridusul spune:
(m)alinutz, mi-a fost dor de tine; taci, bre cu berea aia la rece...
ce tzeapa? care? unde? scuipa tot sa stim sa ne ferim
buey, am intrat sa va zic ceva.. stiti praji laea de la ikea , ciocolata cu almond? ha?
am mancat jumate
, ma duc sa o scot si pa ailalta
am patrujde kile si nu mai sta nici o tzola pe mine
si cnd am zis de clubul de optimiste, vroiam sa zic ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti, da' ma tin tare; am senzatia ca, virgula, cu cat ma vait mai mult, cu atat im ietse mai grei, asa ca io m-am hotarat sa vaz naibii si jumatea aia plina a paharului (desi ma oftic pt ca vad ca ie murdar, ..pfuai..... al naibii)
somn la bebe... il fortez la un singur somn pe zi si ala de 3 ore (cel putin) asa mai fac si io una alta, bag si un somn, si aerisesc si neuronul
monicus, doojdeminute la masa mi se pare enorm... e business-ul tau ce faci cu propriul copil, io doar iti zic, ca doar am unul de 2 ani jumate pe care il alerg cu lingura (LA PROPRIU)..acum stiu si unde am gresit, d-aia ma dau mare pe aci cu sfaturi
parerea mea umile ar fi ca cea mai mare greseala pe care o putem face , este sa masuram cat mananca...., nu conteaza cat de mare e castronul tau. in mom in care nu mai deschide gura, gata, lasa copilul. poti cel mult sa il incerci cu altceva, dar nu sta sa ii faci avioane , doar pt ca NORMA este de nus' cate sute de ml
gata pup, ca am umblat brambura (si) azi, dar sunt satisfacuta ca am auzit leul la zoo cum facea mrrrrrrrauuuuuu (sau cum o facand el)
alra spune:
eu nu mai rezist, cred ca ma apuc de droguri
a incercat careva? marijuana? canabis? alte sugestii? stau langa olanda si pot procura orice, pana la ciuperci halucinogene 
spiridusul spune:
a se scuza ortografia, parol ca stiu a vorbi romaneste, da'- mi manaca barbatu prajitura si sunt pe fuga
gynie, pup. esti bineventita oricand , si fara motiv, mi-e dor de ochii lui frumosi
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra eu nu mai rezist, cred ca ma apuc de droguri a incercat careva? marijuana? canabis? alte sugestii? stau langa olanda si pot procura orice, pana la ciuperci halucinogene ![]() Vacanta cu Laura in Romania |
hait, ai inebunit?
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul ..., ca doar am unul de 2 ani jumate pe care il alerg cu lingura (LA PROPRIU)..acum stiu si unde am gresit, d-aia ma dau mare pe aci cu sfaturi |
pai si daca stii ca nu e bine la ce persisti in greseala? nu mananca mancarea? da-i varianta B sandwich sau iaurt sau o fructa sau un biscuite sa nu moara de foame. nu vrea nici asta? da-i cu flit, sa plece de la masa si sa te lase sa mananci in liniste ca enervezi lumea pe forum de slabatura ce esti

alra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
hait, ai inebunit? |
nu. inca. tocmai asta vreau sa evit.