*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Pai voi doua, eu, Anca, Olivia cica alaptam zi si noapte si teoretic nivelul prolactinei este la maxim, estrogenul la minim asa ca "pofta-n cui" din partea noastra, ne mai si trezim toata noaptea la apel. Cu al meu insa nu merge cu teoria si uite asa mai pierdeam destul de des calorii in mod placut .

Inseamna ca eu sunt defecta, sau estrogenul si prolactina si-au inversat rolurile , eu vreau da` n-avem timp sau nu se arata sau maraie z, sau... uneori, in putinul timp cand mai si visez, am niste viiiseeeeeee, sarmanul creier refuleaza si el cumva.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anes tot ce s-a scris referitor la plangerile mele mi-a ridicat moralul si unele raspunsuri chiar m-au facut sa vad situatia cu alti ochi si sa-mi inteleg mai bine sentimentele . Nu a fost nici macr un singur raspuns pe care sa-l consider rautacios.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca si eu cu visele...mai ceva ca atunci cand eram gravi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

bayzabi, stiam eu ca esti fata desteapta!

anca, stai muuult mai bine decat mine! Eu nici nu mai visez, nici cu "vrutul" nu stau prea bine! Tot vroiam sa iti spun, ai un mod de a povesti, foarte simpatic, cu umor! Ma bucur ca iti prieste plecarea! Vad ca sotul tau se simte bine, nu a amai facut nicio criza, ceea ce poate insemna ca a fost un episod izolat, nu?

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

babyzapi, eu nu am zis ca asa cum procedezi tu e gresit avantaje si dezavantaje, nu exista adevar absolut

anes, "cand vine sotul acasa" = cand venim cu totii acasa, inclusiv fetele, obositi si infometati fiecare din noi vrea sa manance ATUNCI si unii au mai putina rabdare ca ceilalti in mod normal eu fac ceva rapid de mancare in timp ce al meu ii da lui nicole, laura se agita de colo colo nebagata in seama si infometata, face tampenii, ne intrerupe ba pe unu ba pe altu, in fine reusim sa mancam si noi cu laura la masa/pe masa (avem si noi o tacaneala sa mancam cu totii la masa, na!) si dupa aia mai ramane juma de ora - o ora pana sa le culcam. ala e "timpul". da, stau cu ele, insa sunt deja foarte obosita, inca nu mi-am revenit din stresul mesei si al zilei din spate si ma gandesc deja ca mai e un hop cu baia si culcatul si abia apoi incep sa ma relaxez (nu inainte de a strange amandoi dezastrul din casa - da stiu ca teoria zice ca sa facem chestia asta cu laura insa cu gica contra e asa de stresant ca mai bine o faci singur si dai naibii teoriile) apoi mai stau un pic, si se face de 10 si ma duc la culcare. cam astea sunt serile noastre.

ducky, mai zi cate ceva despre tine, ca vezi ca ne place sa comentam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Offff...sunt in criza de timp.

Alra,saru'mana, mai luminat. Credeam ca eruptia echivaleaza cu roseola.Intradevar antibioticul zinat este f puternic,imi aduc aminte ca-i dadea Juliei doar daca facea febra foarte mare, in rest ii dadea ospamox.Am facut bine ca l-am intrerup(eu trebuia sa-l continui)pentru ca si-a revenit cu stomacelul.Adica cel putin ieri n-a avut nici un scaun.In rest e plina de bubite , s-au extins si pe membrele inferioare.
Bertha, spune-mi cum a fost la patinuar ? Ma intereseaza mult subiectul.Am in plan sa vizitez si patinuarul anul asta ;nici cu rolele nu ma las
Olivia,multumim de intrebare.Bria se simte un pic mai bine, este mai vioaie.Ai avut dreptate cand spuneai de asteptari...cat m-am bucurat cand de dimineata a mancat 5-6 lingurite de iaurt cu cereale.Zilele astea a fost pe san exclusiv(apropos , bagati-ma si pe mine in clubul laptoreselor,si categoric nu in cel al optimistelor).
Edit: Eu vreau in CLUB cu Isa
Monicus,.
Mav, tot cu eruptie a fost si la voi herpengina? Iti aduci aminte ce tratament a luat?Multumesc mult!

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Stefanut,un pupic dulce de la Bria,sa treaca durerea.
Gynie,.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

phuaaaiii, ce ati mai scris.Gata, ne-am mutat si noi, dar, doar ne-am mutat.Am 12 cutii si tot atatia saci si sacosele de desfacut, dar nu am unde sa pun lucrurile asa ca stau potolita.De ieri am internet si mi-am pus calculatorul pe un scaun de bar, iar eu stau pe jos ca sa citesc ce ati mai scris.Nu ma uit in dreapta mea, la maldarul de bagaje ca ma apuca depresia.Important este ca suntem sanatosi, pana la craciun le pun eu la loc.Incerc sa ma remontez singura dupa o teapa de 70000 de euro, de fapt 72000, dar, asa cum ziceam, nimic nu conteaza daca suntem sanatosi.

Am vazut ca Stefanut s-a operat a doua oara si ca e bine.Da Doamne sa se recupereze repede si usor.Multi pupici pt mamica puternica.

Am vazut si ca una lume se plange de viata intima pe care o are, fara sa se gandeasca ca alta lume nu mai are de loc.

Am citit pe diagonala multe, dar mi-au ramas putine in cap.Ma duc sa-i pasesz fasolea verde lu' gogu, ca acusica se trezeste si n-am ce sa-i pun in farfurie.

PS. Care va plimbati prin IOR ce program aveti si pe unde va afisati?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Aseara, pe la 11 jumate, am ajuns si noi acasa. A fost un drum lung, dar din fericire piciul a dormit mai tot timpul. Cand se trezea era destul de marait, gemea, dar il lua somnul f repede. A fost un drum mult mai usor decat la prima operatie, dar lui i-a fost mai rau. Bine ca a dormit. Data trecuta, in a doua zi de la operatie, radea, mergea pe piciorusele lui. De data asta zace foarte mult, nu are vlaga in el. Abia daca face 2 pasi. E palid-vinetiu la fata. Are fata plina de vanatai, sau mai bine zis i-a iesit sangele in piele pt ca i-au fortat f mult gurita in timpul operatiei sa i-o deschida pt a lucra la palat. E lesinat de foame, dar nu are voie decat supita si suc de fructe/legume. Asta pt vreo 10 zile. Deja s-a saturat de ceai. Singurul lucru care-l bea cu placere este suculetul de fructe. Toate astea le bea cu seringa. E nervos pt ca nu controleaza el cantitatea pe care o poate bea o data. Se mai ineaca din cand in cand. Dupa vreo sapt o sa-i dau cu lingurita. De biberon nu pt vorbi decat peste vreo 3 sapt. Si e posibil ca atunci sa nu-l mai vrea. Lapte o sa incep sa-i dau din seara asta. E destul de problematic lapticul pt ca e puternic infectios pt operatie. Dupa fiecare masa tb sa bea ceai ca sa-i spal gurita. Dupa 10 zile pot sa-i ingros putin zeama pe care o bea, ajungand in 3-4 sapt la consistenta piureului. # luni de la operatie va manca totul blenduit. Apoi incepem si noi cu bucatele de mancare. MAi e mult pana atunci. Din fericire pt el, de data asta, fata de prima operatie, isi fac mai bine efectul calmantele. E pe antibiotic timp de 10 zile, preventiv, sa nu se infecteze operatia. LA sfarsitul lui sept ne intalnim cu dr la Bucuresti sa-l vada.

A suferit de foame si pana in operatie. Tb sa intre la 3, numai ca a mai operat un copilas de 11 luni inainte. A stat nemancat de la 11 la 5 juma. In noaptea de dupa operatie a avut 2 perfuzii.

Acum cand ma gandesc la ce a fost nu-mi vine sa cred ca deja e a doua zi de la operatie. Ma bucur nespus de mult ca s-a rezolvat totul dintr-o singura operatie. Tb sa am grija la ce mananca, sa-i clatesc bine gurita pt ca exista riscul desfacerii operatiei. Sper sa nu fie cazul.

Urmatorul pas este urmarirea vorbirii. LA 3 ani va merge la logoped. Sper sa nu aiba probleme mari de pronuntie si sa se rezolve cu ajutorul logopedului. Dupa definitivarea dentitiei, la 7-8 ani, i se va pune grefa de os unde are gingia despicata, apoi implant dentar. Dintii i se vor indrepta cu aparat dentar.

Oricum, ce a fost mai greu a trecut. Ce urmeaza e mult mai usor.

Va multumesc din suflet pt mesajele de incurajare. V-am simtit alaturi.

Pup fetele!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Aseara, pe la 11 jumate, am ajuns si noi acasa. A fost un drum lung, dar din fericire piciul a dormit mai tot timpul. Cand se trezea era destul de marait, gemea, dar il lua somnul f repede. A fost un drum mult mai usor decat la prima operatie, dar lui i-a fost mai rau. Bine ca a dormit. Data trecuta, in a doua zi de la operatie, radea, mergea pe piciorusele lui. De data asta zace foarte mult, nu are vlaga in el. Abia daca face 2 pasi. E palid-vinetiu la fata. Are fata plina de vanatai, sau mai bine zis i-a iesit sangele in piele pt ca i-au fortat f mult gurita in timpul operatiei sa i-o deschida pt a lucra la palat. E lesinat de foame, dar nu are voie decat supita si suc de fructe/legume. Asta pt vreo 10 zile. Deja s-a saturat de ceai. Singurul lucru care-l bea cu placere este suculetul de fructe. Toate astea le bea cu seringa. E nervos pt ca nu controleaza el cantitatea pe care o poate bea o data. Se mai ineaca din cand in cand. Dupa vreo sapt o sa-i dau cu lingurita. De biberon nu pt vorbi decat peste vreo 3 sapt. Si e posibil ca atunci sa nu-l mai vrea. Lapte o sa incep sa-i dau din seara asta. E destul de problematic lapticul pt ca e puternic infectios pt operatie. Dupa fiecare masa tb sa bea ceai ca sa-i spal gurita. Dupa 10 zile pot sa-i ingros putin zeama pe care o bea, ajungand in 3-4 sapt la consistenta piureului. 3 luni de la operatie va manca totul blenduit. Apoi incepem si noi cu bucatele de mancare. MAi e mult pana atunci. Din fericire pt el, de data asta, fata de prima operatie, isi fac mai bine efectul calmantele. E pe antibiotic timp de 10 zile, preventiv, sa nu se infecteze operatia. LA sfarsitul lui sept ne intalnim cu dr la Bucuresti sa-l vada.

A suferit de foame si pana in operatie. Tb sa intre la 3, numai ca a mai operat un copilas de 11 luni inainte. A stat nemancat de la 11 la 5 juma. In noaptea de dupa operatie a avut 2 perfuzii.

Acum cand ma gandesc la ce a fost nu-mi vine sa cred ca deja e a doua zi de la operatie. Ma bucur nespus de mult ca s-a rezolvat totul dintr-o singura operatie. Tb sa am grija la ce mananca, sa-i clatesc bine gurita pt ca exista riscul desfacerii operatiei. Sper sa nu fie cazul.

Urmatorul pas este urmarirea vorbirii. LA 3 ani va merge la logoped. Sper sa nu aiba probleme mari de pronuntie si sa se rezolve cu ajutorul logopedului. Dupa definitivarea dentitiei, la 7-8 ani, i se va pune grefa de os unde are gingia despicata, apoi implant dentar. Dintii i se vor indrepta cu aparat dentar.

Oricum, ce a fost mai greu a trecut. Ce urmeaza e mult mai usor.

Va multumesc din suflet pt mesajele de incurajare. V-am simtit alaturi.

Pup fetele!

Stefanut
Povestea nasterii

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput