Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 18
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista Ianis Cezar, de Ela78 Rares Constantin, bebe de Greierash78 Erin Alexandru, de loryv |
La multi ani si de la noi!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
alina.n spune:
am facut si noi testul
Varsa socializare: 0.96(0 ANI 12 LUNI )
Varsa limbaj: 0.4(0 ANI 5 LUNI )
Varsa autoservire: 0.31(0 ANI 4 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.36(0 ANI 4 LUNI )
Varsa motor: 0.57(0 ANI 7 LUNI )
Varsa mentala: 0.52(0 ANI 6 LUNI )
Varsa cronologica: 0.4(0 ANI 5 LUNI )
IQ: 130
florinela,maria- am vazut poze de bb-i tare dulci si frumosi si pupabili
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
La multi ani si de la noi! www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
La multi ani si de la noi, si scuze ca nu am facut-o inca! Mi-e gandul numai la Monica si Alex... am uitat complet de altceva
alina.n spune:
citat din mesajul lui dyana27 da' macar e frumos si fotogenic ; uite aici dovada (asta ca n-am avut ce face in seara asta) diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite |
WAW Diana superb mutunelul si colajele de pe imikimi sunt tare nostime
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
sirimie spune:
noi sintem la mare, mi se pare greu tare cu bb pe plaja
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar, !!!
Hai ca m-ati distrat cu testul. L-am facut si eu dar nu mi-au iesit valori laudabile Si al meu e puturos. Daca puneau si ei intrebari legate de greutate, sigur va luam pe toti
Apropo de kg si marimi la hainute. Ieri am fost iarasi la o tura de shoping. I-am luat lui David si cateva bodyuri de la Z. 2 pentru 18 luni si 2 pt 2 ani. Si sa va zic ca nici macar ded la aceeasi firma nu sunt marimile la fel. Cele de 2 ani erau ca marime la fel cu cele de 18 luni
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Of! Am avut un mini-exam azi, dar inainte sa plec am intrat sa vad ce mai e cu Monica si Alex. Si nu era nicio veste. Oooof...
Denisamada cred ca mai erau 2 sau 3 camere libere, deci e si pe alese
Cativ pai testul ala cam dezavantajeaza copiii alaptati. Pai te intreaba daca isi tine biberonul etc., dar daca el e alaptat ce biberon sa tina? Sau daca sunteti inca la "exclusiv" ce mancare pasata? Si asta inseamna ca e mai putin inteligent? Ca sa nu mai zic ca sunt copii care sar peste mersul de-a busilea si merg direct in picioare; apai nici aia nu iau punctaj maxim. Al meu nu sta in fund, nu merge de-a busilea, dar se propteste in picioare si e foarte fericit cand il sustin sa stea ridicat. Il face chestia asta mai prost?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Denisamda, parca mai erau 2 camere...asa tin minte din ultimele mesaje ale lui novus. Ma bucur ca veniti si voi! Chiar ma intreba sotul daca nu mai e vreo ,,closhca" din Targoviste. |
Crezi ca am mai avea sanse? Sa-i dau un pm lui novus, poate nu citeste aici...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Crezi ca am mai avea sanse? Sa-i dau un pm lui novus, poate nu citeste aici... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Am vb cu Novus. Bineinteles ca mai aveti sansa Intra si ea acum pe forum Ne bucuram ca v-ati alaturat
Pisik cum se mai simte Ana?
Olga, mamica lui David iepurasul
lysbeth spune:
citat din mesajul lui Monnvas Of! Am avut un mini-exam azi, dar inainte sa plec am intrat sa vad ce mai e cu Monica si Alex. Si nu era nicio veste. Oooof... Denisamada cred ca mai erau 2 sau 3 camere libere, deci e si pe alese Cativ pai testul ala cam dezavantajeaza copiii alaptati. Pai te intreaba daca isi tine biberonul etc., dar daca el e alaptat ce biberon sa tina? Sau daca sunteti inca la "exclusiv" ce mancare pasata? Si asta inseamna ca e mai putin inteligent? Ca sa nu mai zic ca sunt copii care sar peste mersul de-a busilea si merg direct in picioare; apai nici aia nu iau punctaj maxim. Al meu nu sta in fund, nu merge de-a busilea, dar se propteste in picioare si e foarte fericit cand il sustin sa stea ridicat. Il face chestia asta mai prost? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Da, cum ziceam.. si al meu vrea numai in picioare. In fund nu vrea deloc. Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui clar
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)