Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 17
carla28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicky09
Despre inemnizatia pt copil este vorba?Vi se da in Romania? Eu aici abia iau banii pe 5 luni de maternitate daca lucrezi, daca nu...ciu ciu!Iti da vreo 600 de euro,pt primul copil insa trebuie sa faci demersuri multe.Acum incep munca si eu tot nu am primit banii pe maternitate, ca sa vezi... Deocamdata nu ma plang, cum sa va spun eu, de kg, am un pic de burtica,inestetica e care vreau sa scap.... poate asta ar fi greutatea pe care trebuia eu sa o am inainte de sarcina...doctorii mi-au deschis fisa de gravida si m-au trecut la subponderala, adica 48 kg era putin.Dar ce sa fac, eu ma simteam bine asa cu kg mele, acum simt ceva in plus si ma incomodeaza. Sper sa imi revin. Gata: incheiat subiect greutate. Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Nicky09, bine ai venit !
Nu am apucat sa iti urez pana acum, am vazut pozele cu Nicholas, este frumusel si haios cu ochelarii de soare! Sa creasca mare si sanatos!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Maria_K spune:
am reusit sa punem si noi POZE DIN VACANTA
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA
Pozele noastre
aris26 spune:
hai mah provista...inseamna ca tu nu ai raspuns nimic
cati - ma bucur ca nu esti suparata pe mine. dar poate e si ceva bun in testul asta. te-a invatat ca trebuie sa o lauzi mai mult si sa vezi progresele eisi te rog eu nu mai compara copii dupa greutate...pe bune e ultimul indicator al dezvoltarii
mai copilul meu a inebunit. nu a mai mancat de la ora 7. i-am facut marul cu branza si poate daca am chef sa mananc ca el nu. sa nu manance el de 5 ore si??
vaaai cat am ras in timp ce scriam mesajul.se juca el cu bunica-sa pe canapea si la un moment dat se ridica in maini si genunchi si incepe sa balanseze cam ca Tudor al lui leeloo, dapa 5 secunde ce se gandeste el? se propteste bin ein palme si isi pune varful picioarelor in canapea si se face ca un pod. io radeam in hohote si el era f incantat ca ma face sa rad si scotea limba de un cot
25 martie 2009
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Legat de vaccinul anti HPV eu sunt impotriva. Dupa mai multe documentari si sedinte cu parintii si divesi medici si reprezentanti am decis sa zic pas. Daca in timp isi va dovedi eficacitatea o sa-i dau bani sa si-l faca Azi sunt fericita: bestiocul meu mic a zis pt prima data mama constient. Era preocupat cu repetatul cantecelului de la o jucarica si am zis sa incerc sa-i repet cuvantul mama, incet, rar dar ferm S-a uitat la mine si a inceput sa miste gurita, mai tipand, mai chiuind si dintr-o data i-a reusit si a spus clar Ma ma apoi Moa moa...Ne-am mai jucat noi asa vreo 5 minute si a mai reuit de vreo 3 oriEra foarte fericit cand reusea si radea in hohote. Dam de baut Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Abia astept si eu!
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 hai mah provista...inseamna ca tu nu ai raspuns nimic 25 martie 2009 |
pai cred ca nu am raspuns la intrebarile privind varsta 1-2 ani
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
carla28 spune:
citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!" Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
Ayla, ma rog pentru Alex, sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine! Sa nu iti pierzi credinta!
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
pai cred ca nu am raspuns la intrebarile privind varsta 1-2 ani Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
am mai facut odata si a iesit asa
Varsa socializare: 0.54(0 ANI 6 LUNI )
Varsa limbaj: 0.7(0 ANI 8 LUNI )
Varsa autoservire: 0.69(0 ANI 8 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.29(0 ANI 3 LUNI )
Varsa motor: 0.47(0 ANI 6 LUNI )
Varsa mentala: 0.54(0 ANI 6 LUNI )
Varsa cronologica: 0.51(0 ANI 6 LUNI )
IQ: 106
mai fac a 3-a oara si sigur iese mai bine
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
alina.n spune:
citat din mesajul lui petrean Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex... "a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok" Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
Doamne ajuta sa treaca cat mai repede cu bine peste aceste probleme de sanatate
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
cativ13 spune:
Denisamda, parca mai erau 2 camere...asa tin minte din ultimele mesaje ale lui novus. Ma bucur ca veniti si voi! Chiar ma intreba sotul daca nu mai e vreo ,,closhca" din Targoviste.mami de Silvia Ioana
carla28 spune:
citat din mesajul lui dyana27 da' macar e frumos si fotogenic ; uite aici dovada (asta ca n-am avut ce face in seara asta) diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite |
Diana!
L-am admirat pe David, e frumusel foc!
Imi spui si mie de unde ai downloadat programul cu pozele inramate?