Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 16
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 Neatza fetelor- Si as mai rade mult timp e voi daca nu mi-ati fi dragi si simpatice voi si bebeii vostri.Mi-am amintit de povestea "Prostia omeneasca", fara nici un gand rau asupra voastra, nu vreau sa va simtiti jignite, pur si simplu o vedeam pe Cativ in locul femeii care-si plangea copilul ca o sa ii cada drobul de sare in cap, daca.....Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Nicky09 spune:
Cativ-BRA-VI-SSI-MA!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
aris26 spune:
aoleoooo ce am facut
pai bine mai fetelor..eu am scris si aseara ca eu m-am distrat cu testul asta.
si eu l-am gasit la parintii intreba parintii raspund, era vorba despre un copil aparent super dotat.
ana-maria - bine ca nu l-ai pus aici...nu vezi ca prostie am facut eu?
na lipsa de experienta. nu mi-am dat seama cat de sensibile sunt mamicile.si al meu a iesit in urma la limbaj dar am vazut partea haioasa...adica trebuie sa mai tac si sa las copil sa spuna ce are de spus
imi pare tare rau ca v-am necajit pe unele dintre voi. nu mai fac din'astea
25 martie 2009
petrean spune:
aris don't worry..nu cred ca ti-a pus nimeni gand rau ca ai pus testul ala aici
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
cativ13 spune:
provista spune:
sa va zic ce mi-a iesit mie la test?????
Varsa socializare: 0(0 ANI 0 LUNI )
Varsa limbaj: 0(0 ANI 0 LUNI )
Varsa autoservire: 0(0 ANI 0 LUNI )
Varsa cognitiv: 0(0 ANI 0 LUNI )
Varsa motor: 0.56(0 ANI 7 LUNI )
Varsa mentala: 0.11(0 ANI 1 LUNI )
Varsa cronologica: 0.51(0 ANI 6 LUNI )
IQ: 22
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
denisamada spune:
citat din mesajul lui petrean Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex... "a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok" |
Doamne ajuta-i!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
dyana27 spune:
citat din mesajul lui provista sa va zic ce mi-a iesit mie la test????? Varsa socializare: 0(0 ANI 0 LUNI ); Varsa limbaj: 0(0 ANI 0 LUNI ) Varsa autoservire: 0(0 ANI 0 LUNI ) Varsa cognitiv: 0(0 ANI 0 LUNI ) Varsa motor: 0.56(0 ANI 7 LUNI ) Varsa mentala: 0.11(0 ANI 1 LUNI ) Varsa cronologica: 0.51(0 ANI 6 LUNI ) IQ: 22 Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
;ne bati de departe pe mine si gigelica!!!!!! hai, mai incercati, poate da cu minus la careva
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
denisamada spune:
Fetelor, mai e cumva vreun loc liber (de fapt 2 sh-un sfert) la "marea intalnire", ca la noi iar s-a modificat skimbarea si am veni... daca ne-ati mai primi...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
carla28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IliesClara
Uau, esti cumva vecina de palier undercover? Da, exact asa sunt cum spui. ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) FILE DIN POVESTE MAMARUTELE MAMEI |
Bine ai venit Clara!
Ti-am admirat printesele, sa iti traiasca si sa va bucurati de ele, ca tare frumoase mai sunt!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE