Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 15
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex... "a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok" Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra |
Of Dumnezeule...
lysbeth spune:
Cativ, fetita mea avea 5,6 kg la 4 luni jumatateAcu e ditamai namila la 11 ani. Are aproape 1,55 si 43 de kg. Si cresteeeeO sa ma depaseasca sigur (eu am 1,60)
Asa ca nu inteleg de ce te iei dupa lume
uite de exemplu bestia mea la 5 luni nu sta in fund deloc. Zici ca-l pedepsesc cand il pun in scaun. trebuie sa-i distrag atentia cu jucarii. In schimb sta in picioare. Cin sa-l mai inteleaga
Ideea e ca fiecare copil se dezvolta altfel si dak nu e bun la ceva e bun la altceva cu siguranta. Oricum in timp fac toti toate chestiile astea micute pe care le urmarim acuma. deci chiar nu cred ca are vreo importanta cand si cum le fac.
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
petrean spune:
andrei al meu a avut 10 kg..la 1 an..cat are david al olgai acum..ce sa fac..sa ma arunc de pe bloc?e sanatos...e 'destept"vorba targului...frumos..(ca seamana cu ma-sa)si...mergem inainte
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
dyana27 spune:
citat din mesajul lui cativ13 1. Testul. L-am facut...mare greseala....am plans de m-am umflat ca mi-a iesit copilul cu varsta cognitiva 3 lunila restu`nici nu m-am mai uitat de necaz o sa-l pun pe sot sa il repete pe seara, poate el vede altfel lucrurile. |
si-al meu la fel, tot 3 la cognitiv.... dar eu am gasit inca un motiv sa-l pupacesc in chestia asta.... si sa rad ca-i trebuie nevasta desteapta..... el doar sa stie sa o "tina" bine, sa nu plece
cati, fii serioasa, ca teste din astea.... sa tot fie; vorba gigelicai... prost ca luna sa fie.... ca-l iubesc tot mai mult; mutzu meu e un lenes si jumatate, n-ai vazut asa ceva, tactiocos ca tac'su'... si ce???????? acu' e pe genunchiul meu, rontaie un pix si se uita cum tastez eu la calcu;atot, mai trosnrset si el cu pixu in tastatura...desteptu' lu' mama
scuzati grseslile, dar am un mutzunel calare pe mine, si scriu cu o mana doar
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
provista spune:
citat din mesajul lui cativ13 Multumesc fetele pt incurajari Oricum, copilul meu e AL MEU si o iubesc muuult si o smotocesc si o pupacesc si ma joc cu ea pana la epuizare. Ideea e ca am 2 prietene cu copii mai mici decat a mea- 3 si o luna-care spun despe ai lor ca fac....minuni. ma tot intreaba daca a mea facea lucrurile respective la varsa aia si eu NU STIU SA O LAUD. nu stiu sa spun de bine despre ea in fata lor plus ca ma omoara cu ,,ce micuta e a ta!".baiatul de 3 luni are 6,5kg, iar fata la o luna, are deja 5kg. Ioana mea, la 5 luni, DOAR 6,200. ce argumente mai am eu in fata lor? las ca proasta vocea moale si raspund ,,da, probabil seamana cu mine..." Sunt o bleaga! Am copil frumos si sanatos si ma las complexata de toate ...,,babele de pe marginea shantzului" Hai ca mi-am varsat oful la voi! mami de Silvia Ioana |
hai ca ai Inceput deja sa inveti sa iti lauzi fata. incearca sa zici tot timpul in gandul tau, in fata tuturor: FATA MEA ESTE CEA MAI FRUMOASA,DESTEAPTA,CUMINTE SI CU BANI DIN LUME, zii mereu mereu si mereu....
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
cativ13 spune:
Plansul a fost prima reactie la test.Mi-am revenit apoi. Eu sunt mai fraiera si inca nu am scut de aparare impotriva "gurii lumii". Probabil o sa-l dobandesc in timp sau o sa devin din ce in ce mai vulnerabila. Concluzia e ca avem niste bebei frumosi si destepti-TOTI- si sa fac bine sa nu mai mai opresc la povesti cu alte mame "binevoitoare". mami de Silvia Ioana
provista spune:
citat din mesajul lui cativ13 Plansul a fost prima reactie la test.Mi-am revenit apoi. Eu sunt mai fraiera si inca nu am scut de aparare impotriva "gurii lumii". Probabil o sa-l dobandesc in timp sau o sa devin din ce in ce mai vulnerabila. Concluzia e ca avem niste bebei frumosi si destepti-TOTI- si sa fac bine sa nu mai mai opresc la povesti cu alte mame "binevoitoare". mami de Silvia Ioana |
bravo asa te vrem tu esti cea mai frumoasa desteapta si mama iubitoare din lume
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
cativ13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
|
Nicky09 spune:
Neatza fetelor-
Si as mai rade mult timp e voi daca nu mi-ati fi dragi si simpatice voi si bebeii vostri.Mi-am amintit de povestea "Prostia omeneasca", fara nici un gand rau asupra voastra, nu vreau sa va simtiti jignite, pur si simplu o vedeam pe Cativ in locul femeii care-si plangea copilul ca o sa ii cada drobul de sare in cap, daca.....
Mai fetelor, dar chiar nu aveti alte motive de suparare, decat un test facut special sa ve enerveze de pe internet?
Am facut si eu testul, ce credeti ca mi-a iesit? Cognitiv 3 luni,autoservire 1 luna, prostii ca sa ne irite pe noi.Si eu am raspuns la fel, in dorul lelii, ba la socializare am raspuns la toate cu Da, la cognitiv la fel...si IQ a iesit 24.Mmmmmmmmmmm
Sa nu le dai cu ceva rosu sau galben in cap? Cum nu, eu stiu ca am un copil inteligent si bine dezvoltat si frumos si cel mai cel din toate puncetel de vedere si sa ma supar din cauza unui test?
Petrean-mai zi-le surioara sa se trezeasca fetele la realitate,vad ca le ai cu dusurile reci! Bravo!
Simonamami-total e acord cu tine in privinta testului minune.
Aris -sa nu mai dai de lucru la fete....
Noutate: DESCHIS PREPUTUL LUI NICHOLAS..IU HU HU HU! Aseara, dupa ce am pus un gel special si azi dimineata iar,s-a deschis cuculetuuuul.Bingo!
Despre Ayla si Alex, imi pare asa de rau , eu nu stiam ca are chiar asa probleme serioase de mai inainte. E chiar dureros ce li se intampla..Doamne ajuta-i sa se insanatoseasca!
Va pup pe toate "de nu va vedeti" vorba lui barbatu-mi-o si va doresc o zi buna!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui cativ13 Cum am putea oare sa o ajutam pe Monica? mami de Silvia Ioana |
As vrea si eu sa stiu... ma simt atat de inutila... e cumplit sa nu poti decat sa astepti si sa te rogi...
Imi pare rau ca nu sunt in Arad. Macar as fi putut sta cu copiii, cat ea alearga. Nici macar asta nu pot. Da Doamne sa fie bine!