IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

La multi ani Claudia Maria!

La multi ani Mariilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Hello

La multi ani Claudia Maria!

La multi ani Mariilor.

Wohlleben ist die beste Rache!...Miki

hello, multumesc Mihaela Mirela

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Cu placere

trimite-mi si mie Rugaciunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Draga Claudia sper ca shcii ca dedicatiunea bulgareasca e in special prantru cinie, da? Multzam fain, am primit PM-ul.

inca o data, cu muuuulta sanatace si tot shei mai bun pra lumie.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Zaua buna fecilor.

La multi ani MARIILOR in special la bubulina mea Maya Maria!!

Pentru voi si pentru fetita mea

Aiduca te felicit si eu inca odata si aici la noi pentru flacaul mic si grasunel care e leit masa si ma bucur ca astazi ajungeti la casuta voastra.
Cat despre "ciumafaia" de care povesteai la alt sobect m-ai facut sa rad cu lacrimi...esti tare femeie asa-mi place de tine imi vine sa smotocesc fatzucaasta

Claudel' sanatate,fericire si tot binele iti doresc!

Am facut analizele de gradi in special pe cele de sange care au iesit super bine mai am de asteptat dupa coprocultura si exudat maine si gata de luni la gradi.
Asta mica abia asteapta dar cred ca nu stie ce e pe acolo
Acum astept sa se trezeasca si via la sat ca mai au ai mei de cules prumbul eu joi sau vineri merg la sat sa fac zacusca si mis c-am gata cu cele necesare la iarna.....mai raman castravetii si gogosarii da la astia ma mai ajuta mama

Am taiat-o la orizontala si io macar 1 ora,va tzuc

Mergi la inceput

Ioi, iara m-am zuitat sa felicit si fatuta scumpa de gonghy, deci :

LA MULTI ANI MAYA MARIA ! Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai parte de noroc in viata !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
Concediu '09

Mergi la inceput

din generatia mea de aur

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

si asta

si va las ca am musafiri

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Mariutzelor!...in special Claudiei si Mayei...sa fiti sanatoase si Maica sfanta sa va oroteasca mereu...

mihi 21+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

claudia io tarie binie imi amincesc da anii da scoalie, cand ascultam pra doamnile ashcea..... Multamim da rimembar .

si

Spre tzel!
Concediu '09

Mergi la inceput