IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
tiiiiiiiiida mandre molaraie,vreau si io la mare, mai da cu maimusili nu ai facut vreun molarai , poace la anul ne orientam si noi spre ei ca sunt tare ieftini si daca zisi ca a fost bine, mancarea cum o fost, cazarea? o fost curat bariem? ti da mandre is meduzele, si voi sa va tina Dumnezeu ca mandrii vi-s!zisi ca sunt ospitalieri! marea tare curata dupa cum am vadzut,o fost vreo ruga sieva la ei,da au avut costum traditional si au iesit cu colacul la gosci? no hai ca m-ai convins,insiercam si noi anul se vinie, io m.am plans da vriemea asta riese se e la noi deja, 10 gradge,am facut focul ieri sara ca io s-asa dorm deja cu strimfi nu da culoare planjeam, zisai doar ca m-am obisnuit cu ea .
Azi am facut o praji tare faina cu branza dulce ca o budinca,am experimentat o reteta noua din capsor.
Fetele cochetele, ati primit pm,e ok totul? incepem maine?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
L5845 spune:
Pai hai sa-tz dzac : noi am ales cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de 3 stele, de familie si ne-a costat 215 EU pe amandoi, nu de persoana. Curat, cu baie proprie, tv, AC, frigier, balcon mare cu vedere la mare (inclusiv masa cu 2 scaune si uscator de rufe cu carlige, majoritatea hotelurilor cam au asa acum).
Pe transport am mai dat 40 EU dus/intors de caciula + asigurarea medicala 25 EU = 320 EU si am cheltuit pe langa, vreo 350 EU. Avand in vedere ca nu ne-am tras de la nimic, eu zic ca e ok. Iar paritatea e de 1.92-1.95 leva - 1 euro, depinde cum gasesti sa schimbi.
Bine, ca au mai fost distractii pe care am zis ca le incercam la anu' (parasailing, skijet, banana) ca ne era sa nu facem vreo prostie, desi erau super tentante.
Mancarea a fost buna, micul dejun era in stil bufet suedez iar pranzul/ cina, serveam in diverse locuri, unde ni se parea ca e ok.
Noi am stat intre Nessebar si Ravda si acolo sunt putin mai mici preturile cam la toate (nu stiu daca si cazarea), comparativ cu Old Nessebar, pana unde mergeam 2 statii cu autobuzul local.
Plaja curata, cu intrare lina in apa pana pe la 2 m, limpede tare, lumea civilizata, salvamari atenti tot timpul.
Sezlonguri cu umbrela, contra cost - 2 buc.+ umbrela=~9 EU/zi (erau unele hoteluri care aveau zona lor cu sezlonguri si acolo nu stiu daca se platea sau erau incluse in sejur). Inclusiv am experimentat sa ne lasam lucrurile pe sezlong si sa lipsim pentru pranz vreo 3 ore si le-am gasit cum le-am lasat....la noi dispareau cu totul.
Molaraie cu "maimutale" da romani am, da' nu pun, ca nu vreau sa se simta jigniti conjudetenii lor. No comment...niste faze penibile ca am inceput sa vorbesc in engleza cu sotul, de rusinea lor.
Daca mai vrei detalii, iti zic, ca n-am nici un secret.
Si la noi s-o facut racoare, ploua da doaua dzalie da' cica da manie sa incaldzashce....nu cried pana nu vad .
Cred ca-tz sta tari fain si cu rosu, itz ia otzara sa ce obisnuieshci da' trashe.
Cum s-o acomodat Deni la Romanica?
Va pra tace !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09
digutix spune:
salutare fete dragi!
azi la doc o fo bn, analliza aia cu bucluc e bine.mai avem o tura de rezultate la sf saptamanii, ale mai importante.si luni la alt controlla hemato, sper fara intzepaturi
primit pm claudia.ms mult fetele, sunteti the best!
pe toate.claudia poate totusi spargi misterul culorii si te ivesti intr-o pozica sa te admiram.ma bate si pe mn gandul sa ma refac roscata
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
digutix spune:
laura fain tare concediu vostru!sa va fie de bine!
ioi da meduzele alea m-or zapacit....brrrrr,is big tare
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
claudia74 spune:
Netza buna la banatence :
Laurico ai fost tarie , multam de relatarile din conzed, chiar asa super ieftin si fain cum spui, chiar vroaim sa te intreb daca ati mers voi cu masina sau trasnport comun, noi daca comandam de aici vom lua all inclusive, om vedea la anul, cu toate ca am zis ca incercam Croatia next year, Diana mie mi-au placut medezele, asta pana nu inteapa , ma bucur ca a iesit bine o tura de analize, deci astazi seara la ora 10 la voi in Romania, incepem seria de 9 Marti de Rugaciune ptr sanatatea lui Timotei (asta va fi dorinta) notati in calindari pana in data de 3 octombrie vor fi, se aprinde o lumanare la inceperea Rugaciunii, semn bun incepem in zi Sfanta de Sarbatoare - Sfanta Maria Mica, Doamne Ajuta!-
No sa bag si o dedicatiune ptr sufletelul meu de Maria :
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
Pisicuta spune:
[blue]Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!
Scuze pentru intarziere, dar azi mi-a venit colega din concediu medical si m-am zuitat cu ea la povesti!
Serviti, va rog, , capucino, ceai, ciocolata calda, fresh-uri de toate felurile si nelipsita proaspata si buna, ca azi e sarbatoare mare si trebuie sa ne cinstim!
Melodia zilei este "Numai una" si ne-o canta formatia Talisman.
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si tot ce-si doresc sa se implineasca!
Sunt in graba azi, asa ca o sa comentez putin mai tarziu ... cu putin noroc!
trupa vesela![/bl
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
claudia74 spune:
Dorino multam fain de dedicatie I realy apreciate melodia asta, la maxim nu alta
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
'Neata buna la tot natu' dan Banatu'!
Dedicatie pentru toate MARIILE o melodie care mi-a mers la suflet, din folclorul bulgar :
LA MULTI ANI CU SANATATE !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
Spre tzel!
Concediu '09
L5845 spune:
claudia m-ai intriebat daca o fost sheva ruga, nuuu. O fo' doar primirea unor goshci ofishiali, sheremonia speshifica cu pita si sare si ne-am nimerit acolo, era pacat sa nu fashem molaraie nu?
Ca dzashi da all inclusive...mmmm, pareria me ii sa ce documentezi serios ca pra carie am audzat, nu pre or fost multumitz da varianta asta.
Inclusiv la noi, care am avut numa mic-dejunu' inclus, cafa parca o fost zatz fert a 100 oara, apa chioara pra girept. Noroc ca erau automace da cafa si prantu 50 da stotinki (~25 eurocenti) luam cafa tzapana nu apa da ploaie...altfiel durmeam pra plaja la soarie tata dzaua .
Binie ca ai dzas da rugashiunie, ca taman vroiam sa intreb pra ashi sa ma tzan sha io in rand cu voi.
Pisicuta multzamim da cinstire.
digutix tin pumnii sa iasa toace analizale binie si sa va treaca stresul.Sanatace multa la Timo!
Meduzele da, n-am vadzut pana acuma ashe mari, ma si gangeam cu groaza la usturime cand o nimerit pra plaja la noi una d'aia marie, binie ca n-am fost in apa atunshi .
si
Spre tzel!
Concediu '09
claudia74 spune:
Laurico iti trimiet si tie pe pm mintunas .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna