IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 6
gonghy spune:
Sara buna la voi ca la mine e intre amigdale
Fetelor ma doare in gat de abia inghit,stranut,am muconi la greu si imi vine si sa de la ei dar nu pot ma si totul asa dintr-o data....si ca sa vedeti ce farmacista ca nu am nika de raceala pentru mua in casa
O nara mi infundata asa ca respir pe alanta spray de nas nexam cine stie cum o sa dorm la noapte Maya e la sat cu mama....firar ca numa de la vremea asta mis asa acum cald acum frigalau paru' imi cade la greu da cica toamna e de vina si imunitatea mea care lasa de dorit...de pastile nici nu-mi vine sa aud ca nu suport sa ma indop cu medicam....asara ma facui BRUNETA
Parca o si vad pe Claudia iesindu-i ochii ca la melc da las ca fac poze si pun sa ma vedeti numa sa ma si tund oleaca ca acum mi s-o nazarit sa ma tund scurt nu stiu cum o sa arat da vad io la fata locului....macar asa pot sa-mi iau si io ceva libere si stau sa zac in casa sa nu shochez pe nimeni
Fecilii mersi de urari pentru Maya mea...azi o trecut cu mama pe la farma si i-am dat bani sa-si ia ceva sfetarash asta de ziua numelui ca si asa avea nevoie si o fost mama cu ea la casa de moda stiti voi care si io luat unul atata de fain....azi numa asta imi spunea ca are sfetar nou.
Stiti ce face Maya mea dupa ce ii cumpar cate ceva??
Vine la mine ma ia in brate,ma tzuca si-mi spune :"Multumesc mami!"
Doamne ca atunci imi vine sa o manc toata cat mi de draga...doar ii fata me'
Sa va spun o faza tare si va las ca mi tare somn.
Eram in magazinul de unde ii tot iau eu hainutele....eu cautam pe la pijamale si madam era pe la coshuletul cu ciorapei pe unde erau puse si neshte sutiene.Ce credeti ca o facut Maya?
Odata striga la mine "mamaaa" si cand ma intorc Maya mea cu un sutien pe ea imi spune:"mama asta imi vine bine???" io ce sa mai spun ca mo bushit rasul...niste doamne si vanzatoarea la fel....
No gata ca ma cheama dormitorul...mi se inchid obloanele de somn.
Nu inainte de a va servi un www.evz.ro/imagemanager/images/2008/aiaugust/24/20ceai.jpg" target="_blank">ceai fierbinte si mie un pumn de www.romanialibera.ro/foto/145/144714/art_144714_1.jpg" target="_blank">aspirina ca sa-mi treaca raceala.
Noapte buna!
P.S. Acu vad ce logica am avut la scris....dar na intelegeti voi ca ii de la mansarda mea obosita si racita
claudia74 spune:
ioi Laurelule , stai sa beau o cafa si sa reiau citirea mesajul
acu merge mai bine , deci da-le la mama lor de tablete, cred ca mai bine era cuwww.poster.net/ritts-herb/ritts-herb-maenner-mit-seetang-paradise-cove-1987-9982545.jpg" target="_blank">astiaaseara , Maya ce sa zic no comment dasceapta si inteligenta ca mamica o pup pana la cer si inapoi o dulceata de copil, fata da chiar bruneta numai ai tigle pe casa,ce fras te-o apucat, io abia am reusit sa scot brunetul, tin sa va spun ca ieri am executat coafarea si sunt super multumita ca am adus parul la o singura nuanta acu is castana, nu in cap ci pe cap , tiiiiiiii arata super imi place, deci nexam rosu la mine pe par no more .
Mihi iubita multam fain de gratulatie,cum te mai simti? ce fac copiii?
Laurico de dedicatie.
Laurelu insanatosire grabnica si ia cata boambe de la marmacie sa ai in casa.
va tzuc,merg sa duc copilul la gradi,revinn..........
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
L5845 spune:
Buna gimineata....mai catra amiadz !
Am triecut sa iau o si ma apuc sa gat cu da dupa conced si sa fac nishce ca dzashi c-or dat tornagile pra la noi .
gonghy sanatace multa si la Mayuta, sa ramana tot asa isteata. si tie sa-tz treaca durerile da grumaz. Bruneta dzashi? Cried ca-tz sta rapige .
claudia no acu' daca tot t-zai facut sha freza, vrem sa vigem si noi, da? Oricum tot faina eshci....deci, ashceptam molaraie.
Raportiez : indeplinit misiunea da asara .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09
gabirus spune:
Helooooo!
In primul rand LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritelor Marii si Mariani etc etc
Am revenit de la mare, dar pana maine suntem in Cluj, asa ca intru scurt sa va salutez, poze inca nu pot sa pun ca nu am luat cu mine cablul de transfer de la camera foto.
A fost frumos, doar vreo 2 zile am prins mai putin insorite, cand am facut excursii la cetatea Histria si la Manastirea Techirghiol.
Schimbarea asta de temperatura subita pe mine m-a cam zguduit, dar am reusit sa scap de raceala cu Nurofen si vita C luate la primele simptome de moleseala asa ca functionez in parametri si eu si trupa.
Abia astept sa ajung acasa si sa pregatesc trupa de scoala si gradi, sa pun caietele in coperti, sa facem ghiozdanu. Nu stiu cum e la voi, dar eu intotdeauna m-am bucurat de reinceperea scolii, ma bucuram de cartile si caietele noi, de penar, ghiozdan, stilou si ma apuca harnicia - dar ma cam lasa pe parcurs
Acum am ocazia sa ma bucur din nou cu astia mici.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
gabirus spune:
Mihule, sa te intreb: cum ti se pare sarcina cu fetita fata de baieti? La mine Eva a fost mai linistita in burta. Afara insa este exact pe dos. La anu' sarbatorim inca o Mariuka in plus, nu?
Diana, e bine sa ne rugam pentru Timo, indiferent ce religie aveti voi sau noi. Dumnezeu ne va masura in primul rand credinta si iubirea. Am auzit multa lume cu probleme ca merge la Manastirea Izvorul lui Miron la Romanesti (cca 100 km de TM), ar fi acolo se pare un parinte cu har. Se duc si oameni care nu sunt ortodocsi. Daca consideri ca e un lucru bun pentru voi, poti sa incerci.
Unde ati disparut cu toatele?
claudia74 spune:
Gabelu a fost fain la mare? ce frumoase pregatiri va asteapta imi aduc si eu aminte de inceperea scolii din Ro, la anul ne vom pregati si noi ptr Andi,nu se compara insa deschiderea si prima zi de scoala cu festivitatea din Ro (daca s-o mai face cum se face inainte cu careu )
Mai fetelor pai o sa incerc sa pun o poza pe undeva sa ma vigeti
Laurelule cu e grumazul? l-ai tratat cu ceva?
Diana ce mai faceti? ati fac ut ochelari lui Timi? ce mai face micutul Timotei,sa-mi spui daca mai are si alt nume de botez.
Laurico se-ai facut adzi? ai enervat soacra sau ia pra cinie ?
o seara faina va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
gabirus spune:
Am uitat sa zic FELICITARI AIDA pentru bebele grasunel si frumusel!
Va dorim tot binele din lume si multa fericire!
digutix spune:
buna sara fetele
gongy sanatate multa,sa iti revii repede!sa n-ai tu farmacista leacuri in casa...tztztztztzma bucur ca analizele printesei sunt bune.
mai daca tot faceti care mai de care schimbari de look, i-a bagat-i si ceva poze sa va vedem, poate ne inspiram, ca doara nu v fi rusine...
gabi bine ati revenit!succes la inceput de an scolar si gradinar:)poate facem de o intalnire cu piticii daca vreti.asa la inceput de scoli si gradinite...ce ziceti?
claudia pe timoteiu mei il mai cheama si augustin.la timi i-am facut ochelarri, cred ca is cateva poze la semnatura.ma uit daca nu sa pun.
fetele voi stiti ceva de biorezonanta?ma tot indruma cineva sa merg cu timo......da prima data vreau info
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
digutix spune:
http://inlinethumb54.webshots.com/45365/2838783030105368052S600x600Q85.jpg
iaca si ochelarista mea
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
Yasmine spune:
Ia sa stati cu oumnii stransi, ca azi am programare la amnio.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu