Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 10
ramsan spune:
Neatza fetele!
Hop si eu la facut galerie burticilor ce vor deveni mamici astazi
Diana
Ralu80
Claucia
Ralucapaun
Eu sunt in faza de pregatire a cuibului... am o energie ceva de speriat, care nu stiu de unde provine Zilele astea am bucatarit, am gfacut curatenie bec, ieri am pregatit camera lui Tudorel si sunt foarte multumita de cum arata . Am pus pana si lenjeria la patut si il asteptam pe locatar sa vina in casuta lui.
Incerc sa mai citesc cate ceva din ce ati scris zilele astea si sa retrimit lista reinoita pe email cu anomis
Ramona
Tudor Gruia 35+
AMR max.5 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Intrebare: eu nu as vrea sa iau detergent special ptr hainele bbelusei, are ceva daca spal cu Ariel si ii dau extra clatire, sau cum sa fac, ca sunt in ceata??? |
Alex, sa stii ca si eu o sa folosesc detergent normal, Ariel, ca asta gasim noi pe aici. Probabil ca s-ar gasi si speciale de bebe, dar mi-e peste mana sa investesc timp si energie sa ma duc sa caut pana imi sar ochii asa ceva, nu stiu pe unde (probabil in farmacii) si nu am nici o garantie ca nu este natural suta la suta, cum mi l-as dor eu. Singura chestie suplimentara ce o sa o fac va fi sa spal hainele strutei separat si poate, daca nu sunt multumita de cat de bine ies (fara miros puternic si fara chimicale prea multe in ele), o sa le clatesc de doua ori, cum zici si tu.
Este frumos la noi aici, intr-adevar, o sa vedeti si locul unde ne vom muta, este superb, de abia astept sa pun poze. Ne-a ajutat Dumnezeu si sunt recunoscatoare.
Doamne, ce fain ca poti conduce inca!
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
Dana15 spune:
Ramona chiar ma gandeam la tine! ca nu ai mai dat nici un semn de viata..si nici pe mess nu te-am mai zarit!
deci totul bine? super!!!
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele, imi cer scuze ca dau buzna la voi, dar rocmai am primit sms de la Ralucapaun "Sunt la spital,nasc azi!Pupici" Eu scot niste agitate pentru: Natalia Raluca nastere usoara si sa te bucuri de unguroaica. |
iuuuuuhuuuuu vine unguroaica sa fie sanatoasa si papacioasa si sa le umple sufletele
Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
citat din mesajul lui NelaM Doamne, ce fain ca poti conduce inca! |
Si eu mai pot, si eu mai pot!!!
uite acum m-am intors de la o plimbarica prin parc..nu cu masina..am parcat masina langa parc si am dat cateva ture; adevarul este ca daca nu ar fi sa merg cu masina pana la parc, nu m-as mai duce..ca drumul este lung si as necesita 2 pish-popasuri pana acolo..asa, cu masina una-doua ajung
in acest we va mutati parca? abia astepatm poze !
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Nela e dragut la voi acolo, din pacate aici in Romania s-a degradat foarte mult viata, oamenii etc. Alex si eu am aceiasi problema si mie imi place sa conduc dar numai pot de burtoi acum ca se agita cand sunt la volan. + 39 |
Anamaria,
Da, stiu ce zici, asta este una dintre cauzele care ma tin departe de casa. Mi s-a rupt sufletul zilele trecute cand vorbeam cu ai mei si m-au intrebat, pe un tos sfarsit: voi cat mai vreti sa stai pe acolo? Ce era sa le raspund...
Jos palaria si pentru tine ca inca mai conduci.
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
cristina_ana spune:
HAI RALUCA!!!!
HAI CLAUDIA!!!!
HAI RALU!!!!!!
HAI DIANA!!!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Sa vezi cati bebei vei avea de trecut in lista |
Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ionika spune:
NASTERE USOARA FETELOR RALUCAPAUN, RALU, CLAUCIA SI DIANA,!
BUN VENIT
Mara Irina BB de alecsxa0208
Raisa Maria bb de Katteryna
Amalia Maria bb de crocodana
Filip bb de gegea
Ebru bb de Selen80
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 35+
mariaanna spune:
Buna ~!
Eu am fost tare harnicuta azi...adica m-am dus de dimineata la analize, cu pishu in eprubeta...M-am intors lesinata de foame si fara chef de treaba, cu toate ca azi imi propusesem sa calc niste haine...
Sar si eu in ajutor fetelor nascatoare de azi
Diana
Ralu80
Claucia
Ralucapaun
si le urez nasteri usoare si bebei cu scor 10!
Vad ca au inceput Mariile sa vina pe lume!ma gandeam sa-i dau si eu fetitei mele acest nume, ca tot e sfanta Maria luna asta!
Va
Mariaanna
35+
Mamica de si in asteptarea unui
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex