Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 si eu am inceput sa am mici dileme..cu Smaranda..desi barbatului meu ii place tare mult; imi tot spune ca o putem alinta Mara, Anda..ideea este ca Anna este de neclintint! acum am facut un mic fix pe Elisa...Anna Elisa..noi avem si nume de familie lung; in fine..eu sper ca atunci cand voi vedea minunea sa ma inspire! si va doresc si voua la fel, dragelor! |
Dana15 .
Si la noi cu numele Ana e de neclintit, nici nu mai stiu cum ne-a venit ideea cu Ana, dar a fost asa, dragoste la prima vedere, n-am stat prea mult pe ganduri. Imi place si Mara si mi-ar place si Malina, dar nu vrea sotul, zice casunt nume ciudatele, nu sunt clasice. Azi dimineata, inspirata de voi cu numele, ma gandeam si la Lisa, ca suna bine Ana Lisa. Avem si noi un pemelnic de nume de familie, cum zici si tu; te plictisesti pana il scrii, pur romanesc, ducem generatia "ESCU" mai departe, sa nu se piarda samanta.
Poate ma inspira si pe mine struta cand iese, desi tre sa ne grabim, ca depunem actele atunci, imediat dupa nastere si ar cam trebui sa ne hotaram intr-o parte.
Mai, in alta ordine de idei: n-am facut nimic constructiv azi (un pic am lucrat de dimineata), doar ce m-am intors de la pranz si iar am o lene cat casa, tre' sa ma rup sa fac geamantanul cu hainele Anei si ale noastre (urgentele de luat la noi).
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
alex25 spune:
Vai de mine si de mine, dar ce inghesuiala este astazi, deja mi-e frica sa ma gandesc daca se mai inscrie cineva sau nu!
hai FETELE, VIN BEBICII
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
lutoniana spune:
citat din mesajul lui alex25 Vai de mine si de mine, dar ce inghesuiala este astazi, deja mi-e frica sa ma gandesc daca se mai inscrie cineva sau nu! hai FETELE, VIN BEBICII |
Sa vezi cati bebei vei avea de trecut in lista
Cea mai fericita 38 + cu
AMR 9 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
uve_got_mail spune:
HAI, FETELE: RALUCAPAUN, RALU, CLAUCIA SI DIANA, SA AVETI BEBEI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI!!!
Alex, o sa ai de munca azi!
34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
alex25 spune:
Luci,Uve, abia astept, deja ma pregatesc, mai ales ca azi sunt pe baricade toata ziua!
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
Dana15 spune:
Iuhuuuuuuuuuuu!! Unguroaica vine cu forta din urma, depaseste pe dreapta.....HAI NATALIA!!!!
RALUCA
GOOOOOOOOOO, BABY GOOOO!!!
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
diamar78 spune:
Alex, nu stiu unde am citit ca dintre detergenti Arielul a dat cel mai des alergii la bebelusi. Acum nu stiu ce sa-ti spun. Eu am folosit Persil sensitive + extra clatire, spalare la 90 grade.
nastere usoara pt fetele noastre de astazi: Ralu, Diana, Claucia si Ralucapaun!
35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Alex, nu stiu unde am citit ca dintre detergenti Arielul a dat cel mai des alergii la bebelusi. Acum nu stiu ce sa-ti spun. Eu am folosit Persil sensitive + extra clatire, spalare la 90 grade. 35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Vad ca toata lumea zice de Persil si nu s-a plans nimeni...
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt
Dana15 spune:
DIANA, CLAUCIA, RALU
HAIDET FETELOR!!! SUNTEM ALATURI DE VOI!!!
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi