Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ieri am vrut sa intru la voi sa scriu ca eu cred ca naste Aida, da m-am abtinut..ca am zis ca o sa ziceti ca-s nebuna. Da zau ca toata ziua am avut asa o chestie ca naste Aida. Desi nu ne-am vazut niciodata si am avut o singura data un schimb de mesaje.

Aida, felicitari!! Bb sanatos si papacios, refacere usoara si tot binele din lume v-il doresc!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doris, te asteptam cu poze

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Felicitari Aida!
Fie ca acest multasteptat bebelus sa va aduca lumina si bucurie in inimi. Sa fiti sanatosi si fericiti!
Aida, refacere rapida iti doresc si abia astept sa-l vad pe printisor.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Primele poze cu ERIC-TUDOR si AIDA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

lipseste omul o zi de pe forum si ce de vesti ...

Aida Felicitari si bun venit pe lume bebe Eric! sa fii sanatos si fericit! Aida refacere cat mai rapida si usoara !
Silvana felicitari pt cei 10 ani de casatorie, sa imbatraniti impreuna, sanatosi si fericiti!
Mariaa sunt alaturi de tine .. si eu am emotii pt voi. sa dea Domnul sa fie ceea ce va doriti.
Digutix va tin pumnii sa fie totul bine, sanatate multa va doresc.

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Primaaaaa !!!

CE dulceee eeee !!!

Pupam grasunul frumos si mamica draga !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

acu' am vazut pozele ...

Aida ai o scumpete de baiat ...
Doris multumim de informatii si poze ma bucur ca esti bine ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce boticutz dragut are, e un grasunel si-un frumushel iubitul mic si scump si pe mamica lui...refacere grabnica Aiduta

Doris pe Ines inotatoarea cea frumoasa si tie iti multumesc pentru imaginile cu Eric

Maria, tu ce-ai mai facut? ati intalnit fetitza ca am ramas in urma cu evenimentele

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aida, iubita, sa-ti traiasca printul, sa fiti sanatosi si fericiti !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Bine ai venit pe lume Eric Tudor! Aida refacere rapida si mult laptic!

Mergi la inceput