Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorisake...esti totala!

Aida,sa sti ca sotul tau a avut dreptate : grasunel seamana cu tine...sa fie sanatos,papacios si cumintel!Tie,mamico,refacere grabnica si sa ai mult laptic pentru bebelicul grasunel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Clar seamana cu Aida ! Si e tare cumintel si frumusel foc.

Bravos Dorisake pentru poze ! Multumim.

Aida scumpo, in caz ca-ti citeste cineva toate mesajele noastre sau iti spune despre ele, iti urez refacere rapida, dureri minime si sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ce minune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Heeiiii! Ce frumos e puiutzu!!
Felicitari si sa fie sanatos, papacios si sa va aduca lumina si muuuulta bucurie in casa!

Doris - cum te mai simti?
Dana, Andanii? Moniq?
Monica - miercuri plecam, joi ne intalnim
Ana - devii ca acceleratu ba nu ca IC-ul ...adica usoara si rapida

ne-am adunat si noi pe acasa, pfuai...e grele...ma duc la somn ca-s rupta.
pup apasat, somn usor si vise colorate sa aveti

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

n-am intrat de ieri de la 16 si-acuma cand ma pun sa va citesc uite ce de vesti super bune

ma bucur nespus ca a scapat cu bine aiduka noastra
offf ce frumos e bebele abia astept sa-l smotocesc putin pe picioruse

sa creasca mareeeee mareeeeee sanatos voios si cu mult mult noroc in viata
va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AIda si Laci Felicitari!
Eric-Tudor, bine ai venit pe lume! Licuriciul scump sigur iti va lumina viata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Doamne ce minune de baietel!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

toata gasca

Aida ... 37+ AMR max 10 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu sunt topita toata!
aida, inca o data felicitari, MAMICO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aidutzu, tu chiar ne citesti . Dragule, ai un puiutz de nota 100, iti doresc din tot sufletul sa fie sanatos si fericit! Si tie iti doresc sa scapi repejor si usor de durerile inerente si sa ai parte de bucurii multe, multe ...

Maria, tin pumnii sa fie toate potrivite cum iti doresti ...

Noi am fost la casutza sa terminam reparatiile, pana Calin a muncit de zor eu am facut niste gombotzi, o minune . Am batut nucul si am mancat nuci verzi, am acum o manichiura . Am simtit toamna in toata frumusetea ei, miros si gust si lumina ... Am o gramada de rosii ... galbene, asa s-au nimerit rasadurile, is dulci si bune. Spiridusul s-a facut ca porcusorul, de la struguri, zmeura si nuci. Pe maine pun de o ciorba de burta !

Va doresc un weekend minunat ...

Mergi la inceput