Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 9
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu miruna, daca ai stii de cate ori imi spun cuvintele astea (pe care de la tine le-am auzit)...ca ei plang de frustrare . si stau cu sasha si el ...trec 5minute, zbang urla...alte 5minute, zbang planset..il iau in brate, ma joc cu el, ii dau orice e prin jur doar sa nu mai planga....ma tot gandesc la cuv astea si ce fel de mama sunt io de nu reusesc sa-mi dau seama ce frustrari are copilul meu ca sa nu mai urle si sa nu mai planga o data la 5minute. piolica, in leg cu Elsa si cresa , ca plange cand te vede sa vezi tu"ce rau i-a fost ei".. asta patesc si eu, doar ca eu sunt un fel de...cresa. stau cu sasha in bucatarie, io fac papa si pe el il las la dulapul cu castroane etc...sa se joace , sa le traga , sa le bocane-placerea lui. intra tacsu fie peste 5minute, fie peste 2ore....lasa orice, arunca orice si zbang! se indreapta spre tacsu suparat si plangand...sa-i spuna"ce rau i-a fost"? asa face oriunde ar fi, cu oricine...daca apare tacsu. carla,mami de putoiu sasha |
Nu stiu ce sa zic daca e doar frustrare. Tipa sau plange? Ca de tipat asa face si Dimitri dar nu plange nu e amarat/suparat, tipa de distractie sau bodogane si da iar un tipat. Poate se plictiseste repede (parca nici 5 minute nu au putere de concentrare la varsta asta). Nu mai spune ca esti o mama rea, nu esti. Gandeste si tu mai optimist, spune-ti sunt cea mai buna mama pentru copilul meu hai sa fac cumva sa ne fie bine la amandoi. Fa jocuri fizice cu el nu din astea de concentrare, bate toba pe oala, fa-te ca esti trompetist imi e greu sa iti dau sfaturi concrete pentru ca nu te stiu personal si nici pe Sasha nu l-am vazut. Experimentea-za, poate ii plac cartile, revistele.
elly_16 spune:
Miruna, imi place mult cum ai punctat .
Bianca toata ziua taraste fierul de calcat prin casa, bineinteles rece si scos din priza ... cand am vazut-o prima oara, mi-am spus "wow, m-am scos", ca eu nu prea sunt prietena cu fierul de calcat
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
Muuh spune:
Ada faci misto de mine? Tocmai am inceput sa scriu pe blogul meu ca dupa fix un an de batai, ciupituri, branciuri iar batai Alexei i-a soptit lui Dimitri: Esti cel mai bun frate pe care mi-l puteam alege. Da il bate, il ciupe, il impinge orice ca sa planga. Daaar am gasit o semi solutie trebuie sa ne vedem si sa iti povestesc, am doua carti care iti vor fi foarte utile (ai timp sa le citesti? sunt din alea usurele americanesti dar fooarte utile). Iti ofera o alta perspectiva dar presupun schimbari majore si din partea ta. Saptamana asta fac bani dar poate saptamana viitoare sa ajung sa ne plimbam impreuna si sa iti mai spun una alta. Pana atunci, nu ii spune lui Teo ca e rau, ca Radu e mic si ce altceva de genul asta iti vine in minte. Daca nu e pericol de moarte sau lezare cu spitalizare lasa-i sa se descurce singuri, ia-l pe Teo si incearca sa il faci fie sa verbalizeze (sa tipe la Radu in loc sa ii dea palme) si daca nu sa bata o perna, papusa, sa sara sa faca orice sa se descarce de energia negativa. Revin acum chiar trebuie sa fug.
ratonelu spune:
miruna, sunt optimista, eu sunt genul mai vesela si zapacita tot timpul.daca imi tuna si-mi fulgera, imi trece repede.
(mai trang seara un planset mic fara sa ma prinda nimenidar nu mai spuneti, e secret)
deci, el tipa si de placere si cand se joaca, nu la asta ma refer. ci, asa, se plictiseste extrem de repede si se enerveaza extrem de repede.
iar in leg cu joaca, sunt genul de "se prosteste"(asa spune sora-mea, eu ma joc si cu cochii ei, ea e genul mai capitaneasa)...stau in cap, cant, ma stramb, bat in oale, imi bag creioanele in urechi, il alerg, il gadil, il las sa scoata tot ce se poate scoate de oriunde...ii dau orice sa se joace(si din bunatate, dar si din disperare , recunosc, doar sa nu mai planga)...adik inclusiv fardurile mele....sau ii las geanta mea sa cotrobaie si sa descopere tot ce e acolo...a scos si tampaonele ob si le-a imprastiat prin casa.
si tot se supara.
cred ca e doar un copil suparacios, e si asta o varianta, nu?
ratonelu spune:
elly, eu sunt f interesanta pt sasha...adik fac in toate felurile cum spuneam mai sus...lesina de ras...dar eventual de la tacsu din brate...sau de langa tacsu.
(am si io o satisfactiede cate ori ajung acasa, soata vrea sa se duca la buda ca..n-a avut "cum"pana atunci.
ratonelu spune:
mai e si un pic de frustrare din partea mea: deci io ma scalambai si fac orice si oricum, inclusiv cu geanta mea...si tacsu nu face nimic si tot el e preferatu'.
gata, ca v-am zapacit.
iertare
elly_16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu elly, eu sunt f interesanta pt sasha...adik fac in toate felurile cum spuneam mai sus...lesina de ras...dar eventual de la tacsu din brate...sau de langa tacsu. (am si io o satisfactiede cate ori ajung acasa, soata vrea sa se duca la buda ca..n-a avut "cum"pana atunci. carla,mami de putoiu sasha |
cunosc... cunosc...
Pe mine ma gasea sotul si nemancata, si nedusa la buda si cu creierul pus pe moate...
Acum Bianca se taraste prin casa dupa mine si e mai bine, mai fac una, alta...
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
dyanira spune:
Carla sa nu te superi dar e de admirat un tata care a vrut si reuseste sa aiba grija de un bb atat de micBravo lui!!!
Si acu ca o gluma poate ni-l imprumuti si noua din cand in cand tot pt stat cu bb nu te gandi la altceva
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
elly_16 spune:
ratonelu, nu mai fi suparici... lucrurile or sa se schimbe mai incolo, cand o sa inceapa si el sa inteleaga...
dyanira, nu stiu, imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar poate stiu fetele
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca