Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc, Diana, n-as fi zis inainte de a-l avea pe sasha..nu e genul care se joaca cu un copil...cum sunt eu de ma prostesc cu toti cochii.
io ti-l imprumut, stai linistita,(stiu de gluma, nu trebuie sa precizezi )...dar o sa devasteze casa. eu cand ajung acasa, nu am timp de sasha ca fac o ora numai ordine si apoi curantenie etc.
acum, sa nu credeti c-as vrea sa fiu vreo printesa d-aia, sotu ssi cu cochil si cu ordine si curatenie, doar as vrea sa nu mai devasteze zilnic, totusi.

Mergi la inceput

oricum, ca o concluzie, cine poate sa stea acasa(cine-si permite financiar) cu copilul, sa nu ezite nici macar o clipa. cariera etc...mai poate face.
sincer, eu simt ca fuge timpul pe langa mine si nu reusesc sa ma bucur si sa fiu aproape de sasha.

diana, nu stiu sa-ti rapsund la intrebarea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow si de la noi,

OANA

ALEXA

MONYCAC

Sa fiti fericite, fetelor, si sa va bucurati de copiii vostri frumosi!!!

La multi ani boboceilor care implinesc 1 an !!!!
La multi ani, Dimitri, Lucas, Seby !!!!

Sa va faceti mari, cuminti si sa ii faceti fericiti pe parintii vostri !!!

LA MULTI ANI, SOFIA DE MIMIHOO pup pup pup mult

Ankussa, pai te astept cu frumosul Vladut pe aici, daca ti-e dor. Pup

Nerantula, multa sanatate lui Gruia !!! Multa sanatate Andei de Ramo si Maiei de Andreea_ada !!!!

Anamona, felicitari pt bilantul Theei.

Dididi, cum te-ai gandit dintr-o data sa reiei acel subiect ? Subiectul acela e incheiat de mult. Discutia era valabila numai pt BB de 6 luni care incepe diversificarea, acum la aceasta varsta ei mananca oricum cereale procesate : paine, biscuiti, etc Iar notiunea aceea amintita de tine nu imi apartine ci nutritionistilor, printre care si Michel Montignac care face un istoric al cerealelor in cartea lui si vorbeste de limitarea acestui aliment in alimentatie. Atat am avut de zis ca sa iti raspund la intrebre. Dar acest subict este inchis. Cel putin pt mine, sigur. Pup.

Angelynna, ma uimeste in permanenta Crina cate lucruri mananca, ff variat. Bravo ei !!! O declar bobocelul cel mai mancacios !!! Omleta, branza topita, mancare gatita, popcorn, ce mai…e o fetita maaare. Si fi-miu mananca acum bucatele si gusta de toate, i-am dat pana si din blatul de pizza sa guste, si paste cu putin pesto, etc, dar Crina e fff departe fata de noi…e veterana deja…Acum ca face 1 anisor o sa incep si eu sa ii fac papa cu carne de pui si sunt fericita ca avem un cuptor aici si pot face suflé-uri sau alte lucruri la cuptor. Inainte nu aveam si la steamer nu puteam inventa prea multe retete. Dar ma dispera ca gusta din tot dar atat, aseara i-am facut mar copt cu scortisoara, a luat fix o lingurita. Apoi o gura de piersica, o gurita de paine, cateva boabe de strugure si gata. El asa mananca, nu il pot forta sa pape un mar intreg, de ex. Tot ce ii fac terminam noi de papat.

Claudinna, e un scump Razvanel, alias A-va !!! Ce mult vorbeste !!!!!

Laureta, unde vad poze cu voi ? nu gasesc link.
Sa stii ca si eu am primit acel e-mail, al persoanei care intreaba daca avem jucarele sau lucruri de BB de dat. Mi-a placut e-mailul, adica nu m-a deranjat si nici nu m-am gandit ca poate fi ceva in neregula, la urma urmei daca am ceva care imi prisoseste il dau fara sa ma gandesc ce face persoana careia i-l dau cu obiectul. Eu i-l dau si apoi ea face ce vrea cu lucrusoarele. Eu, oricum, fiind departe de Ro, acum voi da lucrurile care nu ne mai folosesc unor asociatii sau persoane fizice de aici. Dar in Ro le-as pune tot la bazar pe DC, cum am facut, acolo stiu sigur ca ajung la un bb care are cu adevarat nevoie de banuti pt sanatatea lui.
Ca o paranteza, aici unii arunca lucruri vechi, rochii vechi, palarii, etc care sunt iesite din moda si stii unde ajung unele lucruri ? Sunt revandute in magazine vintage, ca e in mare vogue vintage-ul asta. O rochie din cufarul bunicii e reconditionata de stilisti si revanduta ca o rochie de colectie, veche, unicat. Bineinteles ca depinde de obiectul de vestimentatie cat e de interesant dar…unii arunca de prost si altii cumpara la la pret mare pt a adauga la colectie…
Asa ca…

Nausica, dar la marele pericol de interior te-ai gandit ? CURENTUL PE SUB USI….[rad tare]mai poate aluneca pe parchet, tu poti sa iti luxezi ceva alergand dupa Ania, ca acum sa vezi ce viteza o sa bage, hm.. .plus ca ai si scara interioara…eu zic sa mai reflectezi !!! Da cu Pucca ce ai de gand sa faci ? O dai, nu ? : )))

Ratonelu, eu am decis sa stau acasa. Caut un job ca free lancer, sa lucrez de acasa in domeniul meu de competenta : traducator din engl, fr, ro. Asa ma pot ocupa de copii. Dar fiecare face cum crede...eu nu as putea neam sa il las, deocamdata cel putin.

revin cu poze recente

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

eva ...si care "copii", domle'? ai vreun secret si noi nu stim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dya, eu nu stiu ce sa-ti zic, pentru ca Teo a refuzat brusc laptele si nu am reusit sa-l intorc nici la nan2, nici la junior, si 3 nu exista pe vremea aceea sau eu n-am stiut, oricum nu cred ca conta.

abia de curand bea lapte junior UHT, 1-3 ani, PArmalat sau Humana.

Pentru Radu am nan2 inca 4 cutii neatinse. Dupa ce le termin, daca o bea tot asa mult, trec si eu la Junior, ca daca luam UHT iesim la pepeni

in ce priveste trecerea, eu nu cred ca e nevoie s-o faci treptat, fiind aceeasi formula (adica tot NAN)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

am uitat
la multi ani , mamico MonicaC

Mergi la inceput

HOLIDAY IN ALSACE

Pentru cine doreste sa ne vada, am pus poze proaspete din vacata in Alsacia, cum ne balacim si invatam sa inotam in piscina, poze cu noi din Strasbourg si din imprejurimi.

Mergi la inceput

NOAH IN PARIS

PS: ratonelu, pai cand vom chema barza....:)))

edit: Ankussa, vorbeai de parcurile londoneze, uita-te la pozele cu parcurile unde mergem noi poate dai o tura...

Mergi la inceput

ce poze...ffff frumoase, fara cuvinte!
cred ca ai o viata ca in povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu hai ca intre doua discutii m-am gandit la ceva. Eu cred ca Sasha este de fapt doar foarte obosit. Stiu ca ai tot povestit tu cum doarme dar esti dispusa sa imi mai detaliezi odata? Dar te rog sa imi spui si chestii din astea se trezeste dupa n minute plange/vrea sa se joace/nici macar nu e treaz complet/mananca/face caca si adoarme leganat/plimbat/cu suzeta/cantand/doar cu noi in pat/doar la el/doar in scaunul de masina etc. in aproximativ o ora/doua minute/zece secunde. Adica amanunte nene. Ma gandeam sa iti dau un sfat dar am nevoie de mai multe detalii ca sa verific ceva intr-o carte si sa iti dau un sfat cat mai complet.

Mergi la inceput