Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nerantula, imi pare rau ca e Gruia bolnav, multa sanatate

angelyna si voi mergeti singurele? moama, unde va grabiti nenica toate?
rox...stiam ca nu ma pot baza pe tine...deci tu cobit, fratica..si ieri cand ai zis ca te bucuri(am zis sa nu ne bucuram ca ne afla teroristu si schimba"foaia", vorba lu' soacra-mea, cand e ea in toane bune si vrea sa-si arate dragostea imensa ce mi-o poarta)....si azi cand spusesi ca dorm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La varsta asta copii plang de frustrare ca nu se pot exprima pe masura trairilor pe care le experimenteaza, incercati sa intelegeti care este motivul care ii face sa fie nervosi. Daca le raspundeti acum la plans ei vor stii ca mama este acolo pentru ei, ca le raspunde si este pregatita sa ii consoleze iar in perioada asta functioneaza foarte bine distragerea atentiei. Da o sa spuneti ca revin la locul faptei dar atunci este datoria noastra sa securizam locul.
Si inca ceva, cumpaniti bine ce au si ce nu au voie sa faca. De exemplu eu nu am nimic impotriva ca Dimitri sa infunde prizele (sunt blocate), sa deschida/inchida usa de la microunde, sa scoata tot din dulapurile si sertarele de jos ale bucatariei, sa calce cu fierul cand e rece si scos din priza si altele care pot parea de neimaginat pentru un copil. De exemplu Alexei cand vrea paine ia se suie pe scaunel ia painea, cutitul de paine si se pune pe taiat iar eu nu fac decat sa finalizez actiunea. Inainte sa faca asta singur a facut-o de mii de ori cu mine langa el, am vorbit despre asta, stie ca un cutit e periculos folosit fara grija etc... Eu procedez asa pentru ca scopul meu final este sa cresc indivizi independenti, increzatori in fortele proprii nu copii asistati doar pentru ca eu nu ma pot desprinde de ei. Intotdeauna ii las sa faca atat cat pot duce din punct de vedere al devzoltarii lor fizice si pshiho - motorice actuale.

Mergi la inceput

miruna, daca ai stii de cate ori imi spun cuvintele astea (pe care de la tine le-am auzit)...ca ei plang de frustrare . si stau cu sasha si el ...trec 5minute, zbang urla...alte 5minute, zbang planset..il iau in brate, ma joc cu el, ii dau orice e prin jur doar sa nu mai planga....ma tot gandesc la cuv astea si ce fel de mama sunt io de nu reusesc sa-mi dau seama ce frustrari are copilul meu ca sa nu mai urle si sa nu mai planga o data la 5minute.

piolica, in leg cu Elsa si cresa , ca plange cand te vede sa vezi tu"ce rau i-a fost ei"..
asta patesc si eu, doar ca eu sunt un fel de...cresa.
stau cu sasha in bucatarie, io fac papa si pe el il las la dulapul cu castroane etc...sa se joace , sa le traga , sa le bocane-placerea lui. intra tacsu fie peste 5minute, fie peste 2ore....lasa orice, arunca orice si zbang! se indreapta spre tacsu suparat si plangand...sa-i spuna"ce rau i-a fost"?
asa face oriunde ar fi, cu oricine...daca apare tacsu.

Mergi la inceput

saraca Maia, mai are cineva noutati?
ram, pe unde esti?
Andreea, multa sanatate printesei!

cristinescu eu am luat turta(cand am botezat)de la cofetaria Ana, e mai scumputa , dar e delicioasa.
diana, multumim. sa stii ca v-am spus soatei mele de colectia voastra de dinti si a spus ca nu crede!( pe cuv, cica nu se poate, nu e adevarat). cat as vrea sa fie si sasha depenedent de mine, dar la noi nu se pune problema,io-s de umplututra, tatidependent!
de unde ati luat tortul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

saraca Maia, mai are cineva noutati?
ram, pe unde esti?
Andreea, multa sanatate printesei!

cristinescu eu am luat turta(cand am botezat)de la cofetaria Ana, e mai scumputa , dar e delicioasa.
diana, multumim. sa stii ca v-am spus soatei mele de colectia voastra de dinti si a spus ca nu crede!( pe cuv, cica nu se poate, nu e adevarat). cat as vrea sa fie si sasha depenedent de mine, dar la noi nu se pune problema,io-s de umplututra, tatidependent!
de unde ati luat tortul?

carla,mami de putoiu sasha

Carla e adevarat pe bune avem 16 dinti cate am mai patitmit pt ei!!!
Eu stiu daca ai vrea ma refer la mamo dependenta uneori e obositor!!!
Tortul l-am comandat la cofetaria Codrina in Timisoara!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

carla, aia e pentru ca sasha e tato dependent, nu mamo dependent

asa face radu cand apar eu, desi pana sa apar, statea super fericit si vesel si linisit. cum ma vede se pune pe un urlet de cosmar, zici ca acu i-au iesit toti dintii
chiar marti, cand am venit acasa, liniste, ma aude, incepe sa ragneasca, si socrul cu lacrimi in ochi se jura ca a fost super linistit si ma intreba de 10 ori nu-i asa ca atunci cand ai intrat pe usa era liniste? spune, era liniste, nu-i asa...???

miruna
sa-mi spui daca aveti si voi... manifestari asa: Teo a inceput sa-l altoiasca pe Radu. Se asigura ca nu pune mana pe nimic, nu se joaca cu nimic, si daca cumva face ceva, se tine de ceva, apuca ceva, jap o palma, jap un picior, il impinge, il tranteste, ii ia totul din mana imediat.

Radu merge in patru labe, cateodata ii apuca o mana sau picior si il destabilizeaza... trebuie sa fiu cu ochii ca pe butelie pe ei. Nu stiu ce l-a apucat.
Ieri l-a imbrancit destul de violent, radu a cazut si a dat cu capatzana de podea, si a plans, bineinteles..., l-am rugat pe Teo sa isi ceara scuze si a urlat inecat in lacrimi vreo juma de ora ca el NU VREA SA ISI CEARA SCUZE!!!
NU VREI SA SPUI IMI PARE RAU!!! NU II PARE RAU LUI DOREL!!!!

am ramas masca. oare se trage asta de la incercarea mea de a merge la gradi?! pe bune m-am speriat si nu stiu ce si cum sa mai fac...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

stiu ca e obositor, dar sunt si eu geloasa...ca ochelaristu de barbata-miu (a nu se supara fetele cu... ) e preferatu' lu' teroristu'.
io va crez, dar soata, ce sa-i faci?
e ok cu tortul...e super aproape ca eu stau in cartierul...Lc Tei.(deci e mai aproape decat daca stateam, de exemplu, in Ferentari)

Mergi la inceput

ada,si eu ii repet soatei...ca "ne-am jucat asa frumos"...pana sa vina el...deci, hotarati-va, ori sunt cresa Elsei, ori sunt socru-bunic al lui Radu?

nushulica
maii...bitzzzaaaa.unde sunteti?
(lumi e plecata pe undeva?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

stiu ca e obositor, dar sunt si eu geloasa...ca ochelaristu de barbata-miu (a nu se supara fetele cu... ) e preferatu' lu' teroristu'.
io va crez, dar soata, ce sa-i faci?
e ok cu tortul...e super aproape ca eu stau in cartierul...Lc Tei.(deci e mai aproape decat daca stateam, de exemplu, in Ferentari)

carla,mami de putoiu sasha

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

ratonelu, lasa nu mai fi geloasa , cateodata e tare obositor cand e mamo-dependent. Eu nici macar nu pot sa stau 5 minute linistita cu Bianca langa mine. Vine la mine, se catara pe mine, se baga in sufletul meu, plange sa ma joc cu ea... ii zic "mai du-te si la tati si mai calareste-l si pe el"... dar ea nimic... Daca vreau sa ma odihnesc, trebuie sa nu ma vada. E si placut, dar e si foarte obositor

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput