Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 7
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Monyca.C, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa toata viata, sa fii mereu inconjurata cu dragoste de cei dragi!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
LA MULTE LUNITE si pentru Sofia de Mimihoo, nascuta intr-o zi de 3.
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Angi bravos Crinutei. Incet dar sigur! Ada am murit de ras cand am citit. Imi si inchipui fetisoara lui Teo cand a aflat ca brusc s-a facut mare. De vreo saptamana, Mihai face un scandal daca nu il lasi sa faca ce vrea, mama, mama. Mai are un pic si se tavaleste pe jos. Pana acum il pacaleam repede si uita, dar acum nu mai merge. Chiar nu stiu cum sa procedez. Voi ce ma sfatuiti? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
ooo da!problema asta o avem si noi,tipa pana il las sa faca ce vrea,de exemplu ieri eram afara cu tricicleta si a vrut s-o impinga el de la spate deci nu sa stea in easi mai tarziu a vrut sa se aseze jos cu fundul pe strada sa stea tricicleta pe o parte ca sa poata invarti roata iti dai seama ca nu am vrut sa-l las dar decat sa ma stie toata lumea cum tipa l-am lasat un pic si a fost f multumit
chiar am o problema cu comportamentul asta si ma tot gandesc cum sa fac sa-l "prostesc",sa-l fac sa renunte la ce si-a bagat in cap si in mod normal nu e posibil
babytza l-am urmarit pe soricel,mama mama ce viteza are e un scumpsi david se urca singur in pat dar de dat jos tot cu capul inainte se da,,,bine macar ca nu se loveste
fetelor citeam ieri ca ati primit nush ce mailuri pt ajutor umanitar,eu zic sa va ganditi de 2 ori inainte de a trimite colete la astfel de persoane nu de alta dar poate o sa le gasiti pe net la vanzare citeam ieri la umanitare e un subiect unde mamicile de pe forum ajuta cu hainute si lucrusoare copiii nevoiasi,si a iesit acolo un scandal monstru cu o intrusa care le-a facut cu ou si otet pe fete nush din ce motiv ca n-am citit tot
mai bine parerea mea daca aveti lucruri de dat,bagati-le la bazar,tot la umanitare,sunt acolo deschise 4 subiecte pt 4 copii cu probleme si asa mai degraba ii ajutati(eu asa am procedat cu tot ce am avut de dat)
o zi frumoasa!
de David
Poveste
elly_16 spune:
Angelynna, felicitari pentru primii pasi ai Crinutei... la cat mai putine cazaturi!-ici. Nasol rau cu trezitul la 6
babytza, ce scump e soricelul cum urca si coboara din pat... si ce bine isi tine echilibrul cand merge... -ici. Si eu ma gandeam daca la 11 luni e vreun puseu de crestere, ca de vreo 2 nopti Bianca se trezeste intruna pentru tzitzi, iar aseara, dupa ce a mancat bine, tot mai plangea de foame...
Giulianna, foarte interesant site-ul cu jocuri, o sa punem si noi in aplicare cateva...
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
alexa, si Bianca are doua asemenea "chestii" pe pulpita, cred ca a muscat-o totusi un paianjen, ca parca sunt prea mari sa fie de la tantari... sau poate o fi fost un tantar mai veninos... nu i-am dat cu nimic si trec destul de incet... Cine a mai folosit Fenistil? Este bun?
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
gaia.nevia spune:
si radu are doua bubutze, care daca nu ma insel provin de la tantar, l-am vazut cand a piscat, in parc...
s-au facut destul de urate, au lichid inauntru si nu am dat cu nimic, n-am umblat la ele, astept.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Multam fetelor
Babytza, aseara am stat pe langa patut...s-a invatat sa o iau in pat si undeva pe la 12 se trezeste...insa aseara gata...agiunge , mai avem si noi planuri. Se vede bine filmuletul
Mai ai vreo veste de la Moni?
Puseu...tot ce este posibil, mie Crina nu trece de 270-300 ml lapte, dar in schimb mananca 280ml iaurt
Avem si noi probleme de comportament...plange fff rau daca nu ii dau ce vrea/sa faca ce vrea, uneori o las sa planga alteori o cam dau in bara si ii fac placerile....oare cum o fi mai incolo
Speram ca boboceii bolnaviori sa fie mai bine si ne sa treaca cat mai repede
Noi vom pleca in parc si revenim mai tarziu, ici tuturor
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
cristineescu spune:
Mai fetelor, va multumesc mult pentru complimente. Ma faceti sa .
Andy Galro
Elly
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a
ratonelu spune:
neata si de la noi
noapte identica.....nu cu anterioara si cu cele 6luni*30 nopti...
puseu de crestere ori nu....nu stiu , dar mi-e somn.
ada si sasha a facut la fel de la tantari si intr-un final i-au trecut
didi, sasha se arunca pe jos si se tavaleste. pe cuv meu.si nu-l bag in seama.
gata, sunt calma.
bag si eu un ohi in urma.
dyanira spune:
Hello!!!
Am citit asa pe diagonala ca nu am avut timp deloc nu am mai intrat din cauza unor probleme personale.
Andy.p nu ma intorc la scoala din pacate si din fericire.Voi mai sta si anu acesta scolar acasa.Asa am hotarat de comun acord cu sotul care a insistat tare sa raman cu Andrei.El oricum nu ar sta cu altcineva cel putin nu in momentul de fata e mamo dependent cum nu am mai vazut copil.Tot am auzit ca toti sunt la fel dar el e de vreo 10 ori cel putin mai mamos ca toti copii ce i-am vazut eu.Sunt bucuroasa ca mai raman cu el ca mi-ar fi si mie greu sa ma rup acum de el.
Babytza vazut filmulete cu soricelul e bestial!!!
Ma bucur pt Moni si bebe Dragos.
Multa sanatate boboceilor bolnaviori, si noi suntem muciosi dar a mai trecut am luat Calpol si Pivalone plus aspirat dar cu mare chin asa ca Dididi nu sunteti singuri cu scandal la aspirat.
Carla felicitari pt Sasha cel dintos
In alta ordine de idei ne pregatim si noi pt petrecere de 1 an va fi ceva mic in familie nasii cu fetita, mosii cu baietelul lor, ceva bunici daca ajung ca sunt in alte orase si cativa prieteni.Am comandat ieri tortul in forma de Winnie cu cifra 1 in brate sper sa iasa frumos o sa va pun poze cu el.Noi nu am invitat multi copii ca majoritatea sunt mai mari ca el si oricum el la 1 anisor nu intelege mare lucru din joaca celor de 3-4 ani cat au copii cunoscutilor.
Vroiam sa intreb si eu ceva mai am o cutie noua de Nan 2 azi am desfacut-o si as vrea sa cumpar urmatoarea de Nestle Junior.E ok nu e prea devreme nu?Care ati trecut deja pe formula Junior cum e?Trecerea se face tot la fel treptat nu?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
cristineescu spune:
Nocom, uite si aici un site pt tort figurina http://www.p h o tocake.ro/produse.php?cat_id=12 (de scos spatiile).
Am fost la ziua unui pici de 6 ani care a avut un tort in forma de masina si a fost super senzatie momentul in care a aparut tortul.
Turta nu stiu de unde se procura, poate ne zice AlexaM ca am vazut ca si Matei a avut. Sau ala e colac????
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a