Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

angelyna stiu ca dulsiurile facute in cofetaria Alice sunt bune, am mancat de mai multe ori torturi de acolo la diverse petrecerei si au f bune. Asa ca sigur voi merge pe mana lor. La Ana fac numai otrturi cu forma dreptunghiulara si pun pe deasupra bistre jucarele, pe care oricum nu le au... Dar de acolo voi comanda turta

lidia si noi i-am avut la petreceri mereu pe cei de la vitamina vesela, sunt super!!! Copiilor din grupul nostru le place mai mult de Bombomica, care desi vorbeste mai moldovineste se joaca fff mult cu ei, are o valiza plina de jocuri si trucuri si prostioare specifice varstei sarbatoritului si copiilor invitati! Mergi pe mana lor fara probleme!!!

giuli si ce ai de gand sa faci pentru a-l face pe puiutz fericit din nou?!?!!? sa-ti dau adresa?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, o si un pt cine doreste

LA MULTE LUNITE:
Sofia pui de Mimihoo

LA MULTI ANI MonycaC, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale , sarcina usoara si bebe sanatos

Giulianna interesante jocuri

Babytza e un scump soricelul, ce frumos se urca si coboara din pat, nu mai zic de mers

C.valy multam de cafea, mai dau eu una…fi-mea a avut trezirea la 6 , cum se mai simte Luca

Ada

Ieri a fost cu tacsu la socrela si a facut singura cativa pasi, a inceput si ea de 2 saptamani sa faca 2-3 pasi singurica, va ajungem din urma

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom multam de info , am sa vorbesc cu nasa sa vedem cum facem

Didididi ma bucur ca scapati de muci, tot asa s-o tineti in continuare

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MONYCA

SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

, dragelor!

cand am venit de la maternitate cu raducu, Teo a inceput sa spuna bebe, a fost foarte emotionat ca ma revede (am plans amandoi) si vroia sa se urce langa bebe in patut.

asta a durat doar o zi.

a doua zi a inceput sa spuna "peaca bebe, pa, peaca bebe" si sa faca curatenie in patutul lui...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Angi bravos Crinutei. Incet dar sigur!

Ada am murit de ras cand am citit. Imi si inchipui fetisoara lui Teo cand a aflat ca brusc s-a facut mare.

De vreo saptamana, Mihai face un scandal daca nu il lasi sa faca ce vrea, mama, mama. Mai are un pic si se tavaleste pe jos. Pana acum il pacaleam repede si uita, dar acum nu mai merge. Chiar nu stiu cum sa procedez. Voi ce ma sfatuiti?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai se spune ca functioneaza daca ii distragi atentia si te implici tu in alta activitate impreuna cu el, una care sa ii faca placere dar sa fie safe (vs ce facea el inainte si nu era ok).

acu... ce sa zic... functioneaza, da' uneori plange si 10min pana sa functioneza... si vorbesc de Teo aici.
Cu Radu inca merge mai usor... am inebuni toti daca ar plange 10min la ce sonor are...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ada, multumesc. Asta cu distrasul a mers, dar e in etapa "Teo", plange si 10 min daca vrea neaparat ceva. De ex, ieri a parcat langa parculet un nene o motocicleta rosie. Mihai mort dupa tot ce are roti, cand a mai vazut si ceva cu roti si rosie, i a facut ochii ca la pisica aia din desene cand a vazut soricelul (va mai aduceti aminte desenele prezentate de Viorica Bucur?).L am lasat sa puna mana, dar mi era frica sa nu se dezechilbreze dracia si l am luat de acolo. Sa mi sara din brate si nu alta, dadea din maini, plangea, ce mai circ. Noroc ca e fan roata aia mare din parc si l am pacalit intr un final dandu-l in ea.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetelor

Am si eu o intrebare : la voi tot cu incetinitorul se vede filmul in care merge pus aseara ? E filmat in cu alt program si la mine asa se vede...

Angelyna bravo Crinutei !!!!

Ada ce dulce a fost Teo Mor de ras cum povestesti

De Maia mai stiti cum este ? Ramo mai ai vesti de la ele ?

Nerantula voi cum sunteti ?

Ratonel ce faci mami , inca dormi ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Raportul de noapte : culcat bebe la 9.30 dupa ce a papat 210 lapte. Trezit in miez de noapte cu foamea in gat RAs in 3 minute 170 lapte...nu suficient se pare....facut inca 70 ...ras in 1 minut Adormit instant la loc Stricat iar planuri mami & tati Trezit bebe la 7 tot cu foamea in gat Ras 210 ml instant E vreun puseu la 11 luni ????
Ca acum tocmai i-am facut 200 lapte cu cereale

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput