Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
fetelor, multumesc pt raspunsuri. E deja al treilea episod cu guguloaie d'astea. Il dau cu fenistil si in 2-3 zile trec. Da' prea se repeta aiurea Dr de fam e dusa, cand a avut Cipri roseola, mi-a zis ca s-a iritat de la caldura:(
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Lidia i-am vazut eu pe animatori la 3 petreceri. Au fost bestiali, copiii s-au distrat de minune
Alina si David a facut guguloaie mari de vreo 3 ori. Eu am presupus ca au fost paianjeni Dar e posibil sa fie si tantari , ca am vazut niste monstrii in vara asta nu tantarei
Salvat site cu diverse pt petreceri si diverse jocuri
Babytza si puiiValentina David
Poze
danadumitru spune:
Buna seara sau buna dimineata
babytza multumim pt ca ne-ai bagat si pe noi in randul lumii
as vrea sa ma ajutati cu un sfat, vreau sa ii cumpar scaun de masina lui Riana, stie cineva de cele de la inglesina, ceva? ce parere aveti? sau mai de graba un chicco?
asptept parerea voastra.
multumim
babytza spune:
La multi ani Monyca c !!!!!!!!!!!! Sa fi iubita !!! O zi frumoasa !!!
La multe lunite Sofia de Mimihoo !!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
danadumitru spune:
atunci sa ne scuze tzitziri ii multumim si ii dam si ei un buchetel de flori
nu am mai avut timp sa citesc din urma, Riana la 12 noaptea a adormit
c.valy spune:
Neatza vrea cineva?ce liniste este aici...
MonycaC sa fii fericita alaturi de familiat ta si sa te bucuri de copii taiSofia pui de Mimihoo pentru cele 11 luniteLucaDaniel -22.10.2008 filmulete asa aratam in prima zi la plaja
gaia.nevia spune:
La multi ani, Monyca!!!
sarcina usoara, bebe sanatos si numai bucurii de la "cea mare" (he, he, sa vezi pana o vei convinge pe Eva ca e "mare"...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Didididi spune:
Buna dimineata! Din fericire cred ca Mihai a trecut de episodul mucios. A fost cuminte azi noapte si s a sculat o singura data pe 3 sa manance.
Babytza, dar baiatul e hotarat sa nu mai stai o clipa locului. Te ai ars!
Ada, chiar ce a zis Teo cand s-a vazut cu fratiorul acasa?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)