Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri KID, Lidia M-ati convins, turta o fac sigur la Ana, ca imi e si ff aproape de casa, iar pentru tort dau o raita pe la Alice. Lidia, da tortul vostru arata fff bine, exact cum il vreau si eu dar si celelalte poze mi-au starnit amintiri placute!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alina nu te speria, e posibil sa fie chiar intepaturi de tantar, nepotul meu era ciupit pe fata si erau niste guguloaie mariiiii, credeam ca are cine stie ce si era doar piscat
pentru mai multa siguranta poti sa mergi maine dim la dr, dar sigur se mai desumfla si stiu ca ziceau fetele ca se da cu ceva pe ciupituri un gel...off nu+mi amintesc, poate intra cineva sa te lamureasca

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mai vrea cineva ceva de pe Bimbomarket?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Alina nu te speria, e posibil sa fie chiar intepaturi de tantar, nepotul meu era ciupit pe fata si erau niste guguloaie mariiiii, credeam ca are cine stie ce si era doar piscat
pentru mai multa siguranta poti sa mergi maine dim la dr, dar sigur se mai desumfla si stiu ca ziceau fetele ca se da cu ceva pe ciupituri un gel...off nu+mi amintesc, poate intra cineva sa te lamureasca

Mami de Mikul Robert Constantin

FENISTIL

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

giuli ma bucur ca esti mai bine. Pai poate leutzului ii este dor de Daria, si de aia nu mananca, sa sti ca si David de babytza la fel a facut pana i-au aratat-o pe Maya. Ia baga repede copilul la vizionat pozele fetei.....

alina nu stiu ce poate fi!!!! Imi pare rau si sper sa nu fie nimic grav!!!! Offf saracutii nostri cate trebuie sa mai indure... Daca esti tare ingrijorata nu te sfii sa chemi salvarea, mai bine te cred aia nebuna decat sa ai regrete mai tarziu...nu?

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom tort printesa as vrea si eu, imi poti spune dupa ce vii de la cofetaria Alice cam cat de mare e/calitativ? ici multi. La noi nasa va lua turta.

Frumoasa lumanarea

Andy_galro

Nerantula si sanatate multa puiului

Lala si fara emotii

Giulianna ma bucur ca esti mai bine

Lidia ce tort frumos

Alexa e posibil sa il fi muscat vreun tantar/paianjen? Eu de la o muscatura de paianjen am avut o mareee umflatura la picior, vorbeste cu dr oricum

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor..suntem si noi in febra pregatirii detaliilor legate de petrecerea de mot care se va combina si cu party-ul lui Stefan..si sunt in dilema cu animatorii..
i-a vazut vreuna din voi "la treaba" pe animatorii de la VITAMINA VESELA???/....ca tare as vrea si eu unul din ei pentru party-ul nostru.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

M-am jucat azi cu Edi jocul asta
http://www.activitaticopii.ro/activitati_balansoar
Nu va spun ce distractie a fost pe noi, Edi a ras in hohote pret de cateva minute bune. Site-ul are multe idei de activitati pe varste, lucru manual, poezii, povesti si alte treburi :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

giuli ma bucur ca esti mai bine. Pai poate leutzului ii este dor de Daria, si de aia nu mananca, sa sti ca si David de babytza la fel a facut pana i-au aratat-o pe Maya. Ia baga repede copilul la vizionat pozele fetei.....

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Nu mai vrea poze, zice ca-s trucate. Vrea live!!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula, nu am i-am facut nicio analiza de sange.... eu cam sunt impotriva intepaturilor ce nu sunt foarte necesare....
am gandit asa: evit lactatele o perioada, o mai incerc la intervale maricele de timp si daca tot persista pe timp mai lung, merg sa vad ce are....
s-a dovedit ca am gandit bine, cel putin in cazul ei: dupa ce am despistat alergia la nici 6 luni, am incercat acum 2 saptamani cu putin iaurt de la Hipp, am vazut ca nu are nimic i-am dat si o budinca cu lapte tot de la Hipp si nici la asta nu a avut niciun efect alergen.

pe de alta parte, doctorita m-a dojenit usor ca am incercat-o si cu budinca cu lapte, a zis ca e printre cele mai alergene chestii de la Hipp, dar pe de alta parte s-a bucurat ca a scapat de alergia la lapte.

dintre alimentele alergene, mai am sa incerc saptamana viitoare din nou galbenusul. Sper sa incheiem acest capitol.

doctorita ta a facut un calcul super pe gustul meu: la 8 kg trebuie sa pape 120g, ceea ce si face cam la jumatate din mese....

apropo de capuse, dupa ce am chemat desinfectia in curte, se vede de departe ca am scapat de paianjeni, tot felul de gandacei, de capuse nici nu mai pomenesc.

Mergi la inceput