Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Buna dimineata , mi-am culcat si eu bebelina si tabar pe voi.
Piolica pentru apreciere, incerc sa fac o oarecare diferenta pentru ca am vazut pe pielea mea cat de prost sunt informati oamenii despre o chestie atat de simpla si normala cum e alaptatul. Si, unde se poate, cred ca lucrurile merg imbunatatite.
Totusi, multe, majoritatea mamicilor nu continua alaptarea mai mult de doua luni; pentru unele incepe munca, pentru altele pur si simplu se ivesc circumstante pe care nu le pot controla, iar un al treilea grup nu a avut unde gasi sfat si suport cand ii era greu si avea nevoie.
Nu mi se pare insa ca a nu fi alaptat n luni e un motiv de autoinvinovatire, mai ales in zilele noastre cand totusi alternative sanatoase exista la tot pasul.
Condamnabila mi se pare insa atuitudinea unor femei carora le e scarba sa bea copilul din ele, care se vad asa de sus ajunse pe un piedestal sexual (in mintea lor, desigur), incat isi pierd sensibilitatea fata de lucrurile simple si care ne caracterizeaza ca specie pana la urma si nu nimic injositor in ele, nimic mai mult decat de exemplu a manca sau a-si exercita "drepturile maritale". Chestiile astea par sa musteasca de rea vointa si suficientza.
Si la fel de dezgustatoare mi se pare atitudinea unor membri ai societatii ca aceea descrisa in acest articol de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nocom spune:
Dragelor,
babytza ne-a trimis din nou vesti bune despre MONI
ASTAZI MONI SI BEBE DRAGOS VIN ACASA!!!!!
Asta inseamna ca amandoi sunt bine!!!!! Moni a zis ca ne pune poze cat mai curand. Abia astept!!!
Ce zi frumoasa!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Didididi spune:
Eva. Ce mi a venit, ma intrebi? Uite asa ma mai trezesc ca ma racaie una alta. Sincer discutia de atunci n am prins-o, dar chiar vroiam sa stiu de ce ziceai ca sunt furaje. Fara niciun gand ascuns sau mai stiu eu cum, chiar vroiam sa stiu justificarea celui care a spus-o. De ex, Mihai mananca cereale, dar nu e adeptul lor, paine ii dau ocazional ca sa se invete cu bucatele, biscuiti a mancat unu capatat in parc.
Miruna multumesc de sfaturi; in casa incerc sa evit sa ajunga in posturi periculoase, dar afara e mai greu. Ca a inceput sa aiba idei nastrusnice ca mersul pe strada dupa masini, suitul in masinile din care urca/coboara cineva, alergatul dupa biciclete, etc. Ca astea sunt si pe cea mai ingusta alee dintre blocuri. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie cand o sa o ia singur la picior.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
300 spune:
MonycaC, La multi ani si sarcina usoara in continuare! de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
am fost la banca si am aflat cu stupoare ca nu am mai primit alocatia copilului din luna martie
banuiesc ca inca se mai da, voi ati primit?
evident ca in hambarului nu raspunde nimeni si nici macar un program de lucru n-am gasit afisat pe site
Mami de Mikul Robert Constantin
andy_galro spune:
La multi ani Monyca.C!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos!!!!
La multe lunitze Sofia de Mimihoo
moni ma bucur ca va da drumul acasa!!!! abia stept sa vad poze cu bebe Dragos!!! de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
300 spune:
Didi, ma bucur ca ati scapat de capitolul muci si sper sa nu mai revina. Cu plansul asta nu ai decat sa astepti, e o faza in care iti testeaza rabdarea. Eu Andei ii dadeam ce voia si uneori cand mi se parea ca cerseste atentie emfatiza: Vaaai, ce-are fetita mamii? Hai la mama sa te iubeeeesc... si o luam in brate si era fericita.
Episoadele astea s-au tot rarit in ultima vreme. Cred ca plang asa pentru ca incearca sa arate/ spuna cate ceva si nu reusesc. Daca ii asteptam sa vada si ei ce i-a facut curiosi, sa zaboveasca sa puna mana pe stiu eu ce lucru pe care in mod normal nu l-ai lasa, isi satisfac si ei o curiozitate absolut normala iar in timp nu ii va mai interesa atat de tare. Acum parca ne-am juca cu fructul oprit: il punem mai departe, ei il vor mai tare.
Tin minte ca Raluca era atrasa de cutitele de pe masa. Mama nu i le-a luat niciodata brusc, ci o mintea: da-l mamei sa il spele, uite, e murdar. Sau: haide sa il spalam impreuna, e murdar... acum il punem aici, la locul lui. Si Raluca nu urla dupa cutite iar in cateva luni nici nu le mai vedea, daramite sa le traga brusc sa se raneasca cu ele cum fac alti copii.
Ange, felicitari pentru pasi! E super! de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
DYA sigur trecerea se face treptat chiar daca este acceasi marca. De la cate luni poti trece nu pot sa-ti spun ca noi folosim alt lapte...dra dr ne-a zis sa trecem tot treptat de la Aptamil 2 la Aptamil Junior.
CD sigur ca se da!! o iau in fiecare luna! Dar ce sa zic, se pare ca stai ffff bine cu banii de nu ti-ai dat tu seama ca nu i-ai mai primit din martie?!?!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy_galro spune:
nocom acum ca am vazut ca si voi folositi Aptmil...ati trecut deja la junior? ca noi am trecut si mi se pare ca are un miros ffff puternic de dulce, cred ca vanilie...si la gust e ceva mai dulce decat 2-ul dar Andrei il bea ok dar ma gandeam totusi sa nu fie cam dulce?? nu stiu daca si Milumil Junior e tot asa............??? de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
CD27 spune:
Nocom intr-adevar alocatia nu am luat-o niciodata, am verificat in primele luni si apoi m-am culcat pe-o ureche ca o las acolo si face pui si uite ca a facut pui si a fugit cu ei cu tot
ca sa iau alocatia trebuia s ama duc la banca la casierie era complicat, am preferat sa cheltui indemnizatia pana la ultimul leutz (nu chiar ca mai blocheaza banca ceva acolo pe card)
Mami de Mikul Robert Constantin